Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white light flower

Czemu sie tak zachował? Przesadzam?

Polecane posty

Gość white light flower

Chciałabym wam opisać dzisiejszą sytuacje i nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy jak....mozliwe, że tak i dlatego trzeba mi obiektywnego spojrzenia na sytuację. Mam kumpla, którego lubie, to jest mój pierwszy kolega płci męskiej z którym się dogaduję tzn, nie obiekt zakochania ani nic. Po prostu go bardzo lubię. Znamy się od niedawna. i dzisiaj była taka sytuacja, że jechałam z moja mamą i miałam zabrać jego mamę bo on gdzieś tam jechał. No i spotkalismy się na drodze zatrzymaliśmy samochody, jego mama wsiadła do auta i on jeszcze przyszedł, coś tam podał swojej mamie, no i powiedział "dzień dobry " mojej, zaczął coś do swojej mówić po czym szybko pobiegł do auta i odjechał. I taka jakaś pominięta się poczułam.Nie powiedział "czesc" ani nic. Nie miał powodu by się obrazic ani nic, dlatego pytam czy mozliwe jest, że po prostu spieszył się bardzo i dlatego mnie pominął? Jego mama mówiła, że on niewyspany dzisiaj był, bo dzień wczesniej przyjechał jego brat i długo gadali w nocy. Niby nic, ale zależy mi na dobrych relacjach z innymi i od razu mam takie myśli, że coś źle zrobiłam.

Gość tossssiunia
naucz się pisać po polsku

Gość white light flower
no wiem, że niespójnie i nieskładnie, przepraszam, ale piszę w pośpiechu

Gość tossssiunia
przewrażliwiona jesteś i tyle, a jak tak Cię to zabolało to spytaj Jego

Gość white light flower
tak myślalam, bo wcześniej nieraz zbyt emocjonalnie odbierałam zachowania innych. Nie miał powodów by się obrazić, ostatnio normalnie się zachowywał więc to na pewno moje paranoje :)

Gość 34534634
jestes przewrazliwiona