Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajetkaq

Jaką polecicie nianie elektroniczną z dobrym zasięgiem??

Polecane posty

Gość Kajetkaq

?

Gość Kajetkaq
podnosze

Gość lidka78
ja polecam fisher price taka do 120m za ok.120zł

Gość magduska827292
angel care jets najlepsza. tylko kup nianie i monitor oddechu w jednym

Gość Kajetkaq
tak, tylko ze angel jest strasznie droga:/

Gość upupupupii
upup

Gość podnoooooo
up

Gość baby ono
polecam-zasięg nawet w ogrodzie,czyli jak u mnie to jakieś 40 m poza domem. poza tym piętro,parter-bez różnicy. stropy i sciany nie były problemem.dom 160 metrow.

Gość tommee tippeeeeeeeeee
mam stary do 40 cm mury i ogrod oraz piwnice i z zasiegiem nie mam problemu ale kup na all bo w sklepie byla drozsza o 150 zeta

Gość najlepsza to wedug mnie
niemiecka firma reer - model z elektr. termometrem i trzystopniową skalą siły dzwięku (czy dziecko gaworzy, czy już płacze czy też krzyczy ). Są dwa kanały częstotliwości, jak akurat w danym miejscu słabszy jest kanał A to przestawiamy na kanał B. U nas niezawodna .

stary dom mialo byc***:( a tak powaznie musielismy kupic nianie cyfrowa bo zwykla analogowa nie dawala rady bylo slychac wszystko tylko nie dziecko a juz najwiekszy problem to bezprzewodowy internet ktory potrafi zagluszyc kazdy sygnal z analoga.

tt tez wyswietla temperature w pomieszczeniu tylko jest drozsza niz ta z linku ale ja na all kupowalam za 199 zl w sklepie chcieli za te sama 350 wiec trzeba szukac czasem warto kupic uzywana bo to sprzet ktory sie nie'konczy"

Gość niaaania
Wracam do tematu. Potrzebuję nianię elektroniczną z dużym zasięgiem. Tak aby można było wyjść z bloku na szybki spacer z psem. Co polecacie???

Gość niaaania
podnoszę. Może ktoś polecić jakiś sprzęt????????

a właśnie może są jakieś 2 w 1 elektryczna niania i monitor? chociaż mi się raczej nie przyda, bo już mam elektryczną nianie

Gość gość
Tez mam taki problem, kto poradzi ktora niania z video jest najlepsza

Gość gość
Mam nianię elektroniczną z monitoryoddechu.pl i jestem bardzo zadowolona. Świetny zasięg i bardzo dobra jakość połączenia.

Gość gość
nianie elektroniczną to mają w Japonii. Zasięg ma dobry,zapier..la po całym domu i po schodach. Taka niania robot,dla debilnych matek którym d.py się nie chce ruszyć z miejsca,leżą na fotelu cąły dzień a niania robi wszystko .Dla leniuchow patentowanych to taki wynalazek. Dla półmózgów ze smartfonami w ręku,którym kasa do łba uderzyła i już nic nie muszą i nic im się nie chce nianie elektroniczną to mają w Japonii. Zasięg ma dobry,zapier..la po całym domu i po schodach. Taka niania robot,dla debilnych matek którym d.py się nie chce ruszyć z miejsca,leżą na fotelu cąły dzień a niania robi wszystko .Dla leniuchow patentowanych to taki wynalazek. Dla półmózgów ze smartfonami w ręku,którym kasa do łba uderzyła i już nic nie muszą i nic im się nie chce