Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malezjankaaaaaa

co sie dzieje z moim dzoeckiem

Polecane posty

Gość malezjankaaaaaa

wkroczył w 4 miesiąc, wieczorem zasypia normalnie ale budzi sie co godzine, wędruje po łózeczku, jak po karmieniu go odkładam to robi mostki, wygina się szok! a wdzień przed drzemką jest tragedia , na pół godz przed drze sie jak oparzony, najlepiej wtedy go nosic (wiem ze to błąd) czy takie dziecko juz moze manipulowac? i co to moze byc?

Gość fluconicon
manipulowac? czy ty jestes zdrowa na umysle? wiesz co to skok rozwojowy wiejska glupia babo? poczytaj troche o rozwoju dziecka zanim zaczniesz bredzic o manipulacji:O

Gość srututu majty z drutu
musisz mu odstawić majonez. a tak na serio to pewnie podajesz mu na kolacje coś co mu szkodzi

Gość fluconicon
i dlaczego noszenie to bląd? bliskosc jest błędem? kto ci takich kretynizmow nakladł do łba? masz okazje byc najblizsza osoba dziecku, ktore potrzebuje twojej bliskosci,zapachu,dotyku a ty tępa strzalo piszesz, ze to bląd? jezuuuuu, co za czasy ze najczulsza bliskosc staje sie czyms zlym:O:O:O

Gość dziecko zaczyna pokazywać
emocje - nie chce do łóżeczka, chce się z Tobą pobawić, poprzytulać, być noszone jeśli nie chcesz nosić - i słusznie - to stanowczo połóż w łóżeczku, ale posiedź jeszcze przy dziecku, pogłaskaj po rączce, włoskach, pleckach... a dziecko nie manipuluje świadomie, ale bardzo prędko się nauczy, że wystarczy wydać pisk i mamusia już wyciąga z łóżeczka i nosi, nie da Ci potem spokoju i będziesz nosić 24 h na dobę

Gość malezjankaaaaaa
fluconikot jestes pierdolnięta!!!!!!!! chodzi mi o to,ze jak biore na rece to radocha a jak odkładam to ewidentnie ryczy bo chce być noszony. wiem co to skok rozwojowy pipo!!! dzieciak ma 8 kg i nie mam zamiaru jak steknie to zaraz leciec i niuniac MIMO TEGO ŻE KOCHAM NAD ŻYCIE tępa krowo!

Gość fluconicon
nie tłumacz sie glupia babo,widac ze masz zerowa wiedze nt rozwoju dziecka:O dno:O pewnie masz z 19 lat i dziecko z wpadki,potem tak jest ze dziecko jest zlem koniecznym:O

Gość Msjh
Moze egzorczzm?

Gość fluconicon
i przy okazji jeszcze go utuczylas, zapewnie karmisz mm-8 kilo na 4 miesiace? ja pierdziele, moja 2 latka wazy 11:O

Gość malezjankaaaaaa
bujaj sie wariatko! i idz polerować swoją czarodziejską kulę skoro wszystko o mnie wiesz! poprostu żal...... zapyatc sie o cos.... moje dziecko ma czułosci tyle ile tzreba od nas, skoki rozwojowe rozumiem, krytyczne okresy ale czy po nich nie zostaja dziecku nawyki? tak jak po chorobie pewnych miłycg rzeczy trudno oduczyc, w prosze o odpowiedz normalne osoby z doswiadczeniem a nie głupie wszechwiedzące prostaczki!

Gość malezjankaaaaaa
do Twojego tepego mózgu, moje dziecko jest na piersi od zawsze! ma tyle kg bo ma tez 74 cm wzrostu, jest duzym dzieckiem pało!

Gość dziecko zaczyna pokazywać
Odpisałam ci normalnie, nawet nie podziękowałaś, a w zamian oberwało mi się od głupich prostaczek?!??!!

Gość fluconicon
jedyna prostaczka jestes tutaj ty, doksztalc sie gowniaro a potem pisz z normalnymi ludzmi bez odbioru wiejski glupku

Gość haahahahahahahahahah
8kilo to jakis jebany potwor

Gość malezjankaaaaaa
od prostaczek wyzywam tylko tą drugą... hehhe dziekuję za odpowiedz! to było sensowne, przepraszam, skupiłam sie na tej co do razu z grubej rury, żegnam

Gość fffffffffff
poziom dyskusji to dno, kobity co wy jesteście takie sfrustrowane czy przed okresem ?????????/ Seksu wam brakuje czy może rozumu ????????? Żenada

Gość malezjankaaaaaa
zadałam pytanie i od razu zostałam zwywzywana, wiec pisze wtym samym tonie, i popatrzcie sobie ile moze wazyc chłopeic w tym wieku , dziewczynki są z zasady drobniejsze wiec mi os woim kurczaku nie pisz

Gość fluconicon
seksu :O

Gość kutwa454353
lepiej oddaj go do adopcji niż ma miec taką durną matkę

Gość jhjh
Poziom rozmowy widzę,że na wysokim poziomie. Obie jesteście siebie warte.Współczuje waszym dzieciom.

Gość srututu majty z drutu
matka szmata a ojciec pewnie alkoholik, szkoda mi tego chłopca, A WAM???????

nie no sorry, ale autorko zastanow sie co piszesz 8 kilogramow na 4 miesiace to duuuużo, natomiast moje dziecko w wieku 2 lat wazylo nawet mniej bo ledwo 10 z niewielkim hakiem! i jesli moje jest kurczakiem to twoje grubym zapasionym bobasem!

Gość tagula244
Masz grube dzecko autorko

Gość Googlaaa
Jestes egoistka, szmtlastwem. Zal mi Twojego dzieciaka, widac ze dajesz mu tylko jesc a reszta cie nie interesuja czyli noszenie i przytulanie. Po co zes sie ru*chala tepa strzalo. Nie dziwie sie ze wiekszosc tu jezdzi po tobie. Ello.

Gość szawaqasa
Twoje dziecko autorko jest mocno utuczone i tyle. Mostki sa dosc niepokojace (neurologicznie) i skoki skokami ale ja bym sie skonsultowala z lekarzem.

Gość mysssssssssssszzzzzzzzzzzaaaaa
Nie wiem, może jestem dziwna, ale nie rozumiem jak dorosłe kobiety -matki, mogą prowadzić dyskusje na takim poziomie. Czego nauczycie swoje dzieci? Pluć jadem na każdego kto ma inne zdanie niż ja, wyzywać, obrażać? Współczuje.

Gość khudj
rób dalej krzywde swoojemu dziecku i tucz go jak świniaka na obój! nie rozumiesz tępa szmato że mu robisz krzywde? dzieciak juz spac nie moze bo ma bole. jak będzie duzy to ci podziekuje ze go spadlas jak swinie i zadna laska na niego nie spojrzy

Gość Kimwhoajem
Współczuję waszym dzieciom. Wy Matki jestescie? czy menelki z dworca? Kto to widzial tak się wyzywać! hańba.

Gość 829289f
kto jest za odebraniem tego dziecka matce łapka w góre !!!

Gość ipocotebluzgi
matko bosko ,aż myślałam ,że pomyliłam forum...ciąża ,poród ,macierzyństwo? nie możliwe ,ze to wypowiadają się matki😠