Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZycieWypisaneNatwarzy

Jestem strasznie zazdrosny o jej kolege, który jej pomaga..

Polecane posty

sprawa ma się następująco, jestem z dziewczyną dosyć krótko, jest to świeży związek, ma 2 miesiące narazie jestem o nią mocno zazdrosny ale staram się tego nie ukazywać, generalnie to bardzo atrakcyjna dziewczyna i jak się domyślacie ma mnóstwo kolegów.. no i pech chciał że niedawno sobie skręciła noge w kolanie i chodziła przez 3 tygodnie z taką jakby szyną... i spotkała gdzieś na imprezie swojego kolege, który ukończył fizjoterapie i podobno pracuje gdzieś w przychodni jako masażysta/rehabilitant.. no i jej zaproponował aby do niego przychodziła na masaże, po znajomości za darmo... no i oczywiście ona to łykneła i chodzi do niego 3x w tygodniu na te masaże... mimo, że nogą już ją dawno nie boli, jest sprawna i naprawdę uważam, że nie jest to 'konieczne'.. nie miał bym nic przeciwko, gdyby to był jakiś stary nieznajomy gość, który przeprowadza rehabilitacje z moja dziewczyna, bo np ma niedowład w nodze czy coś.. ale k**wa... to jej kolega, który NA BANK podchodzi do tego bardziej erotycznie niż z myślą o jej kolanie... gość któremu ona wiem, że na sto% się podoba (ona każdemu sie podoba) i k**wa masuje ją tam 30 min po całej nodze, udzie, stopach.. ostatnio nawet pochwaliła mi się w żartach- ale mnie to raczej nie ucieszyło, że NAWET BYŁ TAK DOBRY, ŻE JEJ PLECY WYMASOWAŁ.. bo jak sam stwierdził, skoro już tutaj do niego przychodzi to zrobi jej przysługę za którą normalnie by musiała wydać sporo pieniędzy, a takto on po znajomości całą ją wymasuje.. NO K**WA MAC.. i ona z taką chęcią tam chodzi, tak mnie to wk**wia, że sobie nie wyobrażacie..

:D Zazdrość jest chora. Najlepiej zrobisz, jak i Ty pójdziesz na masaż do pięknej masażystki. :D

k....a podobno na bóle pleców najlepszy jest sex k.....

Gość stryjek dobra rada
"jestem o nią mocno zazdrosny ale staram się tego nie ukazywać" mądra decyzja, nigdy nie należy tego okazywać kobiecie!

Gość Zuzanna Amelia & 27
Skoro ta dziewczyna jest ladna to dlaczego nie ma korzystac ze swojego powodzenia i nie miec kolegow? Bo Tobie by sie tak podobalo ? Jak chcesz zeby poza Toba swiata nie widziala to badz dla niej calym swiatem. Badz bardziej atrakcyjny seksualnie niz kazdy inny facet, inteligentniejszy niz kazdy inny facet i bardziej potrzebny niz kazdy inny facet. A jesli nie potrafisz to sie musisz dostosowac. Umiesz robic taki fajny masaz ?

/ Umiesz robic taki fajny masaz ? / co za durne pytanie.. jest wiele rzeczy, których nie potrafie a ktoś by potrafił i odwrtonie, jest wiele rzeczy których ona nie potrafi a ktoś by umiał.. i to znaczy, że mam korzystać z usług sexualnych od kogoś innego? no bo sorry , dla mnie sytuacja gdzie jej kolega ją masuje przez 30 minut to nie jest strikte zdrowotna aby jej noge wyleczyć(która i tak już jest dawno sprawna i nic ją nie boli).. a ty byś chciała aby twój facet chodził sobie prywatnie na masaże do jakiejś atrakcyjnej koleżanki? hm...

a ona jeszcze ma 2 serie takich zabiegów tylko k........ po co

po co sie podszywasz?

Gość Zuzanna Amelia & 27
Pytanie nie jest durne. Jest jak najbardziej powazne. ONA jest pelnoletnia i ONA ma potrzebe lub chec isc na ten masaz skoro tam chodzi chociaz - jak twierdzisz - noga jest zdrowa. ONA ma prawo do decydowania co chce robic i z kim. Widocznie tamten facet jest na tyle atrakcyjny , ze chce do niego chodzic. A jesli tak , to slusznie robi.

porozmawiaj z nią i powiedz , ze ma do niego nie chodzić - a jak nie , to zrób awanturę i zakaż jej spotykania sie z tym gościem...💤

zuzanna.. ale pierdolisz :O to może ja pójde sobie na jakąś ekskluzywną dziwke, bo przeciez jestem pelnoletni i skoro chce isc na dziwke to moge..

Gość Zuzanna Amelia & 27
To Ty pierdolisz. Ona chodzi na dziwki ?

żeleczek ssij pałe :classic_cool: no na dziwki nie.. bo jest kobietą, ale prawie na męską kurwe -kto wie co sie z tego wykluje, skoro ona tak chętnie tam chodzi i daje sie masować po całym ciele.. aż mam obrzydzenie tego dnia jak wraca z tych masazów i mam dotknąc jej zajebistej nogi.. ze ten typek ją tam masował

Gość grecki wymarsz z kasą
revolver porozmawiaj z nią i powiedz , ze ma do niego nie chodzić - a jak nie , to zrób awanturę i zakaż jej spotykania sie z tym gościem.. DO TEGO ZAŁATW JEJ I OPŁAĆ MASAŻYSTĘ :D

spierdalaj durniu z rynsztoka. ten koleś pewnie bzyka twoją lalę, na same masaże by tam nie chodziła :D🖐️

Gość Rączki na Kołderli
dziewczyna ma masaż a w gratisie sex pewnie bardzo dobry