Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł32

Mały biust mojej dziewczyny zaczął mi przeszkadzać :(

Polecane posty

Gość Disappointing World
Arti26 ----> a czy ktoś tutaj ma pretensje do autora odnośnie jego gustu? Przecież to by było żałosne, tak jak żałosne jest zawracanie d**y dziewczynie, która nie jest w twoim guście. I o to tutaj chodzi. Jeśli autor gustuje w dużych biustach, to dlaczego nie związał się z panią posiadającą takowy. Zwłaszcza, że (jak widać po jego wypowiedziach) to jest najważniejsza część kobiecego ciała dla niego. I to jest śmieszne. Poza tym ludzie nie mają rąk, nóg, nie widzą, nie słyszą, właśnie umierają na raka... a dla autora życiową tragedia jest mały biust partnerki. A wystarczyło trzymać się swojego gustu i nie byłoby problemu. Dla mnie autor jest żałosnym dupkiem i tyle.

Gość gość
Próbował, chciał być ponad tym, niestety nie udało się. Czasem po latach dopiero odczuwa się czego naprawdę brakuje. Znam wielu tęskniących za dużym cyckiem tyle, ze się nie przyznaja.

Gość gość
Ehe wykształcony .. po c***u

Gość gość
Tylu narzeka na małe biusty, ale grubszej z dużym biustem też nie wezmą. Sama mam te 75e, ale jestem plus size i ch/uj mi z tego biustu. Facetom dogodzić to trudno, a nie każda może być naturalnie szczupła i cycata, a i z ładną buzią do tego. A idźcie w ch/uj z tymi wymaganiami.

Gość Iza

Nie powinno się komuś wypominać wielkości piersi. Ja sama czułam się źle z małym rozmiarem i dlatego zdecydowałam się powiększyć piersi implantami. Zabieg zrobiłam w Klinice Galena w Bielsku Białej i jestem zadowolona z rezultatów. Zabieg był wykonany bardzo dokładnie i nie miałam żadnych komplikacji.