Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł32

Mały biust mojej dziewczyny zaczął mi przeszkadzać :(

Polecane posty

do kogoś kto tam jazgotał, że jestem kobietą z małym biustem: jestem kobietą z biustem c, nigdy nie miałam na tym punkcie kompleksów. Po prostu uważam, że przesądzanie o związku po 4 latach z powodu biustu nie jest normalne. Facet jej najwyraźniej nie kocha, bo kiedy się kocha akceptuje się nawet to, co się nie do końca podoba.

Mal Knox Po za tym o operacji wie tylko mój mąż. Nikomu nic nie mówiłam,bo zdaję sobie sprawę,że dla naszego społeczeństa jest to jeszcze temat tabu nikt o tym nie chce rozmawiać,zresztą byłabym pewnie postrzegana jako pusta silikonowa paniusia...taka prawda...

Halinka tak piersi wyglądają naturalnie mam nawet wkładki okrągłe:) a miałam do wyboru te albo anatomiczne.

Ten Twój były facet to okropny cham, na szczęście było, minęło. Fajnie, że teraz dobrze się ze sobą czujesz. Operacja jednak faktycznie może zmienić wiele, nawet i całe życie. Jak widać to była słuszna decyzja. Szkoda, że kobiety, które się na to decydują często są przez większość krytykowane. Moja jedna znajoma głośno zastanawiała się pewnego razu jak kobieta może mieć w piersi silikon, że ona wcale by się tym nie przejmowała gdyby miała małe piersi i nigdy nie zdecydowała na powiększenie. Nie muszę chyba dodawać, że dziewczyna ta miała naprawdę spory biust i nigdy nie miała okazji doświadczyć przykrości związanych z owym defektem.

Halinka Wejdź na str obojętnie jakiego chirurga i zobacz zdj przed i po :) fakt,że jest też wiele dziewczyn które mówią chirurgom ze nia chca naturalnego biust,ja powiedziałam mojemu dr od samego początku,że chcę naturalnie wyglądający biust

Gość halinka80
co do biustu to mi by się też przydały silikony ale boje się, jeszcze nie rodziłam a po porodzie biust może się zniekształcić? jak to jest

MaL Knox Ja byłam pewna że chcę implanty. Nie obchodziło mnie nawet czy będę czuć implanty ale jedno wiedziałam,że nie będę do końca życia płakać z powodu braku biustu. Ogólnie po operacji w ogóle nie czułam,żebym coś w środku miała,ból był jak to po operacji bywa. Teraz po tych latach czuję jakbym miała od zawsze ten biust a wkładki są naprawdę niewyczuwalne. Mam wysokiej jakości wkładki i są naprawdę mięciutkie.

Halinka Nic po porodzie nie musi się zniekształcać. Dziewczyna z innego forum wykarmiła 2 dzieci i z implantami nic się nie stało. :)

Gość zmywarrrrrrkaaaa
u mnie 10kg wagi to jest ponad 1 rozmiar miseczki. niech laska utyje

Gość halinka80
mamie po poradzie urosły piersi o 2 rozmiary i takie juz pozostały wiec jak ja bym miala miec tak samo to co wtedy z silikonami? trzeba by było je usuwać......chyba

Mal Knox płaciłam za wszystko tj pobyt w szpitalu,konsultacje pooperacyjne,stanik pooperacyjny - 13tys. Jednak ja do chirurga jechałam 300km w jedną stronę. Wiec doszło jeszcze 1500zł za paliwo

Gość to prowo durnie
i

Halinka Nie trzeba usuwać. Może jedynie wystąpić powikłanie podwójnej piersi czyli twój naturalny fałd piersiowy odznacza się pod implantem i wtedy trzeba wkładki wymienić na ciut większe

Mal knox :)Gdybś chciała się czegoś więcej dowiedzieć to wejdź tutaj na temat w dziale chirurgi plastycznej - ''jestem po zabiegu powiększania piersi'' albo na forum beauty w polsce.

czytałam już dawno temu ten topic i mnie przeraziło jak przeczytałam co niektóre dziewczyny przeżywały po operacjach :P ale fakt, faktem rekompensatą jest teraz dobre samopoczucie i brak kompleksów i wstydu.

Mal knox Oj tam wszystko da się przeżyć ;) ja tam ból dobrze znosiłam. Zobacz ile kobiet rodzi dzieci i żadna się nie przejmuje ze piszą o bólu i innych rzeczach...:)

Gość ladylove86
Po przeczytaniu samego tematu, pomyslalam, ze moze szturcha autora, gwiżdze, albo podśpiewuje.

Gość halinka80
sól i pieprz a u jakiego lekarza operowałaś jeśli można spytać

Halinka pytaj oczywiście ;) tylko żeby inni nie pomyśleli,że to reklama :P haha. Robiłam w Poznaniu u dr Kubasika :). Naprawdę super człowiek. Jechałam do niego 300km,ale warto było. Ten dr ma swoją str internetową jest tam galeria biustów po operacji. Robi ładne naturalne biusty:).

Gość halinka80
dzięki kiedyś się zastanawiałam nad kliniką w kudowie zdrój ale nie pamiętam nazwiska lekarza, do Poznania mam dalej niż Ty

Halinka Z jakiego województwa jesteś? To Ci powiem kto jest polecany z Twojej okolicy. Długo siedzę w takich tematach,więc wiem kogo dziewczyny polecają itd

Gość halinka80
woj. śląskie Katowice

albo napisz w jakim mieście najlepiej pasowałoby Ci robić taką operację. Ogólnie nie słyszałam o żadnym lekarzu z tej miescowości,którą podałaś.

Gość halinka80
Mentor Natrelle Nagor tak teraz patrze na implanty, której firmy są najlepsze? wyżej są wymienione

Gość toksykologia ludzie
to nie chodzi o preferencje autora, takie rzeczy moga mu wmawiac jedynie jakies feministki czy bog wie kto inny. ty jej po prostu nie kochasz. gdy ja spotkalam milosc mojego zycia byl zupelnie nie w moim typie z wygladu. i po czasie okazalao sie ze to wlasnie o niego mi chodzilo i to co wtedy uznawalam za kanon piekna obrocilo sie o 180 stopni, teraz wszystko co on ma jest dla mnie najpiekniejsze i zaden inny facet na swiecie nie bylby w stanie mnie podniecic tak bardzo jak on.

Gość halinka80
do krakowa mam ze 100 km:) autor tematu mocno się zdziwi jak zobaczy nasz wątek o silikonach ale niech się wczuwa bo musi podjąć ważną decyzję...