Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny kot

ludzie kto dobrze zna się na kotach?

Polecane posty

Gość inny kot

ludzie dlaczego moje kocisko plącze mi się pod nogami ciągle? kroku nie mogę zrobić kiedy jestem z nim na spacerze

Gość Jarek334
masz miedzy nogami kota ..

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
bo cię lubi albo jest głodny a między nogami to pewnie ma .....bobra :D

Widocznie lubi być blisko Ciebie... Mam nadzieję, że nie prowadzasz go na smyczy.

Gość Jarek334
pussy to jest kot , a nie bóbr

Koty mają do tego prawo. I tyle. Masz dostosować się do kota. I milcz, jak z kotem rozmawiasz!

Gość inny kot
nie mam żadnego bobra, pipkę mam zadbaną :P a kota na spacer wyprowadzam bez smyczy, strasznie miauczy jak mnie tylko zobaczy i nie da mi kroku zrobić, to trochę irytujące, bo wygląda to smiesznie jak idę w rozkroku a on obija się raz o jedną, raz o drugą nogę może to co innego niż sympatia? a głodny nie jest, bo je kilka razy dziennie

Gość co za konus!
A ja mojego muszę trzymać na smyczy. Wzięłam go ze schroniska, panicznie boi się innych zwierząt. Na ich widok próbuje ucieczki, a ja nie mam nerwów na szukanie go potem po krzakach. Jednocześnie mam osiatkowany balkon, więc częściej tam przebywa, niż chodzi ze mną na spacery.

Gość inny kot
alebaba co ty masz jakiś problem? ja ze swoim kotem rozmawiam bardzo często, bo jest straszecznie rozgadany :D

Rozmawiać z Kotkiem trzeba OBOWIĄZKOWO. Ale to nie znaczy, że masz prawo do własnego zdania. Milczeć, kiedy Pani/Pan Kot mówi, i słuchać. Można delikatnie potwierdzić i miło przytakiwać!

Gość inny kot
ehehehehehe moje kocisko potrafi różne samogłoski z siebie wydawać więc nie potakuję tylko śmieję się do rozpuku! aha, potrafi odpowiedzieć mi NO jeśli go o coś pytam :D