Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkusista szatansta

Ludzie biedni i brzydcy nie powinni wierzyć w boga

Polecane posty

a tacy najczęściej wierzą :O choć nie mają za co..

Gość reklama telewizyjna pasty
wierzą ze w niebie będą mielikrólestwo i piekno

Gość Chams the SZAJSE Cwajstein
Prawdziwe szczęście w życiu to pełny żołądek i spuszczający się kootasik!

O siema noxelia, może zamiast pocieszać się bogiem wzięli by się za siebie ? Ja się staram, nie jest źle ale wiele trzeba zmienić..

Gość dfdfsdfsdf
WSZYSCY POWINNI WIERZYĆ W BOGA!!!

No macie rację pełny żołądek najważniejszy :) seks dobre muzyka i alko ;)

Gość grecki wymarsz z kasą
Przypowieść o uczcie2 15 Słysząc to, jeden ze współbiesiadników rzekł do Niego: Szczęśliwy jest ten, kto będzie ucztował w królestwie Bożym. 16 Jezus mu odpowiedział: Pewien człowiek wyprawił wielką ucztę i zaprosił wielu. 17 Kiedy nadszedł czas uczty, posłał swego sługę, aby powiedział zaproszonym: Przyjdźcie, bo już wszystko jest gotowe3. 18 Wtedy zaczęli się wszyscy jednomyślnie wymawiać. Pierwszy kazał mu powiedzieć: "Kupiłem pole, muszę wyjść, aby je obejrzeć; proszę cię, uważaj mnie za usprawiedliwionego!" 19 Drugi rzekł: "Kupiłem pięć par wołów i idę je wypróbować; proszę cię, uważaj mnie za usprawiedliwionego!" 20 Jeszcze inny rzekł: "Poślubiłem żonę i dlatego nie mogę przyjść". 21 Sługa powrócił i oznajmił to swemu panu. Wtedy rozgniewany gospodarz nakazał słudze: "Wyjdź co prędzej na ulice i zaułki miasta i wprowadź tu ubogich, ułomnych, niewidomych i chromych!" 22 Sługa oznajmił: "Panie, stało się, jak rozkazałeś, a jeszcze jest miejsce". 23 Na to pan rzekł do sługi: "Wyjdź na drogi i między opłotki i zmuszaj do wejścia, aby mój dom był zapełniony. 24 Albowiem powiadam wam: Żaden z owych ludzi, którzy byli zaproszeni, nie skosztuje mojej uczty".

No w takich przypadkach jedyną nadzieja jest bóg pewnie, ale mi chodziło o brzydkich, biednych, nie schorowanych, choć brzydota też może być w pewnym sensie dolegliwością..

Gość K katolicki - afery
jak bedą wierzyć tylko biedni to ksieża nie bedą mieli kasy na dziwki i rodziny/swoje dzieci/,przecie bóg nie wymyślił daniny,danine wymyślili -nałożyli na wiernych świete byki-sukienkowe

Gość K katolicki - afery
dfdfsdfsdf masz racje że wszycy wierzą w boga nawet po**********ny paliot,teraz drze ryja a gdy zachoruje to bedzie chciał spowiedzi i namaszczenia -karzda wiara ma swych wiernych ,którzy szanują boga,