Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

to jeszcze raz ja...

Polecane posty

przyszlam tu jeszcze raz i powiem wam SZCZERZE ZAŁAMANA JESTEM. Zaczęłam szukać gdzie sie tu wynieść , ale wiecie i gdzie i za ile. TO JEST COŚ STRASZNEGO. Oczywiście wiecie żadnej renty jeszcze nie mam. I powiem wam ZAŁAMNANA JESTEM - sama to raz, a dwa gdzie ja mam się wynieść? Jak się poruszać - za ile to mieszkanie i powiem wam ALE WY JESTEŚCIE PEDAGOGICZNI I RODZINNi - zamiast siedziec w domu i coś robić, 1000 zł na rekę - na konto na miesiąc. To sie wynoś , mieszkanie - gdzie? za ile wiecie to jest HORROR i tyle. A po co ja sie uczyłam? A praca dalej? I tyle. No wiecie co... i tak miała żyć ta matka, ale jej z tej kasy nie pasowało się nawet wynieśc od tych rodziców. Mnie pasuje z 1 powodu, a jej nawet tyle i koniec. No a ja wolałabym rentę i kredyt i sobie dziadować na tej wsi i tu i tyle. No ale tak to tak i tyle :(

Wiecie jaka ja byłam wygodna dla tego Mengele i Bony. Taka UCZENNICA wiecznie i 30 to nawet coś zarobiła. ALE JAK? i tyle. I powiem wam ja byłam trochę??? zdziadowana w tym Korfantym. Nogi mnie zaczęły boleć. No może przesadzalam, ale lekcja była , rzymska byłam i do widzenia. Co tam jeszcze? Znaczy przesadzałam - za dobra byłam i tyle. Ale to jeszcze o niczym nie świadczy i koniec. I wiecie rodowod - BUDA - powiedzmy, szkoła - literka, cyferka i tak UCZCIWIE - O CO POSZŁO? I zero doktoratu, 7 lat bez pracy, walenie się na Zachodzie. Bo ten ojciec i brygidki to wiem co sie stało że się wyniósł i w końcu powiesił. Ale ten Korfanty to mnie to nie obchodzi. To kuratorium też nie raczyło PALCEM na mnie kiwnąc. Niech załatwią oni ksiązki niemieckie bo wiecie - tyle jeszcze MUSZE NAPISAĆ bo idiotkach DLA MNIE z Polski na zachodzie - niech kuratorium oświaty załatwi książki bo wiecie moja sprawa nikogo nie obchodziła i tyle :( Trudno. A jakiś aspekt zainteresowania książkami też muszę podjąć bo zaraz na mnie , a jak udowodnię że mi zależało - tak - zostaje po mnie kontakt z kuratorium oświaty - bo gdzie mieli dzwonić - osoba z problemami??? gdzie dzwonić mieli jeśli nie do Hugo Kołątaja. DO KURATORIUM OŚWIATY bo w wielu szkołach uczyłam. A po co sie dowiecie i ja też. A PO CO DZWONILI DO SZKOLY nr 7 bo Piłsudsa bym zrozumiała że brak stałej pracy i tyle. A najbardziej z amazona.de a reszta to w ogóle nie wiem o co chodzi. I wiecie bo ja tu mieszkam. ALE CO? GDZIE? Dostanę rentę i sie wyniosę. A moze miałam 2 mieszkanie - wynajęte albo coś tam - nie wiedzieli. CO ICH TO OBCHODZIŁO? Jak to ta stała praca w amazon. de bez grosza? Może wzięłam kredyt na mieszkanie? Albo kogo obchodziło, że z rodziną się kłócę. Bonę sie dowiem. To sie wyniosę i mnie nie ma i tyle. koniec. Co jeszcze? Oczywiście z rentą matki :(

Gość Chams the SZAJSE Cwajstein
POLAND IS DEAD! POLSKA ZDECHŁA! NIC TU NIE MA! NO FUTURE! PUNX NOT DEAD I CHOOJ!

Wiecie sorry za literówki - tyle mozna mi zarzucić. I wiecie oni mnie tam komentują, ale w sumie co? Co oni komentują? Pracę bez pensji moją tak? Tam 2 Niemców się powiesiło na amazon.de WIELKA TRAGEDIA - jednego okradali całe życie, rodzinę mu zgnoili, WROBILI go w ten amazon. de żeby sie nawrócił niby i ZAŁATWILI krzyzem rodowodowym na jezyk. ALE NA KTÓRY? Chyba na francuski od brygidek? Ja wiem? Ale ja to będę wiedzieć i wiecie powiem wam - że tak to wygląda a wszystko na mnie. Te krzyże miała Smieszka - tak uważam i Jagier. I tyle. To wszystko. Ja nie. Zeby nie było, że lecieli krzyzem rodowodowym Kevina Poniatowskiego. Nie. Na język francuski i rosyjski chyba. Jak urząd miasta Katowice. A niemiecki się dowiem. A co niemiecki? Jak niemiecki? Nie ma jak. Nie ma krzyży rodowodowych na j. niemiecki. Są się dowiem. JAKIE? Taki język że nawet nie ma krzyży rodowodowych - tak uważają brygidki. Ale zobaczcie rektor mojej uczelni BYŁEJ ma krzyże rodowodowe na niemiecki - może zacząć sie uczyć. To jak można powiedzieć, że nie ma. To jest OSZCZERSTWO. Są tylko jakie i tyle :(

Gość nieoNN
a kto ci każe czytać ,przecież na siłę nikt cię na ten topic nie zaciągał:P

Wiecie amazon.de skazał mnie na samobójstwo za to, ze tam pojechałam be krzyzy rodowodowych na j. niemiecki. Ale miałam i tyle. Ale uważali,że nie i tyle. Bo za to mogli mnie skasowac, ale miałam. I tyle. I to sie wyczuwa ze miałam krzyż rodowodowy na j. niemiecki. A tak? I tyle. Bo sie dowiem jaka metodę polecam uczenia się j. angielskiego. Z KRZYŻA RODOWODOWEGO na j. angielski. Nie ma. Jak to nie ma. Jest i tyle. I to dużo - dlaczego nie?

Chcieli mnie zabić ale nie udało im sie Taki jest Zachod. Myśleli, ze umre za kwiatki nic z tego jak juz to za tytul DOKTOR ale jakos przezylam Wyrzucenie z pracy w Polsce tez Choc trudno mi sie pogodzic, ze akurat ja tak skonczylam Niemniej ogrodnictwo niemieckie zostawiam bez komentarza Amazon.de rowniez poniewaz nie mialam pieniedzy by szukac tam stalej pracy. Z kredytu jedynie. A za co tam zyc? Bo tam w sumie istnieja grupy i nic poza tym wiecie. Nic poza tym. I tyle. To wszystko. Grupy ktorym sie placi lub nie. Taka prawda. A byc moze pewnym osobom. I ta firma chciala mnie zabic, a w koncu osiagneli samobostwo, ale mam rente po matce i to mnie trzyma przy zyciu. Nie poddaje sie. Bo za co mnie chcieli zabic? Ze nie dostałam stalej pracy w Piłsudskim w Polsce? Ale czemu nie zadzwoni tam i nie mam odpowiedzi nawet od nich dlaczego nie dostałam tej stałej pracy, a za to podjęto już próbe zabójstwa mnie na zachodzie w roku 2002. Takze są powtorką z rozrywki a raczej z kryminału. I co dalej? Ja mam to gdzieś wiecie i taka mają opinię. ZEr, które pozbywają sie nie wiadomo kogo, za co i po co :(

Wiecie zrobiłam Polskę PAŃSTWEM ZIELONYCH ŚWIĄTKÓW tylko nie wiem dlaczego rektor zginął. Dlaczego musiał się powiesić. Ale z Katowic odszedł uczelnią. Kto tak jeszcze potrafi? I tyle :(

Wiecie mam opinie ze nie chce się wieszać. Zależy przez co. Przez amazon.de? ŁO MATKO i tyle :( Przez czekolady holenderski? O MATKO - to samo. Przez borówki? Na nocki - bez sensu. Pralnia? Nie będę komentowała niczego - moga gadać o mnie - CO CHCĄ i tyle. Nie będę komentowała. Co poza tym? Co to tam jeszcze było? Nic więcej. Na amazon. de sie skończyło i tyle. Reszty w ogóle nie uznaję. Co to miało byc. Ale coś miało być. MAGAZYNY Z HERBATĄ. Ale nie. CZEMU? I tyle :(

Gość tak sobie jedna 24 lata
Mam pytanie:piszesz na trzeżwo?Wiem,nie odpowiesz:)

Wiecie powiem wam TAKICH CHAMIDEŁ jak ta wasza służba liturgiczna , królowa Elzbieta 2 , ksiaże KArol , ten półgłupi bank i parlament brytyjski to nie ma na swiecie. Choć ten mój ojciec - ręka do błogosławieństwa wiecie i tyle :( Ale w jakiś sposób pomścił moją matkę. 40 lat siedział z tej zemsty w brygidkach obżerając je. Jaka moja przyszłość jeśli będę z nim trzymać? Czy taka sama? Czy będę musiała kiedyś zmarnować sobie życie w brygidkach trzymając z nim? To na dobry początek, a najwyższy krzyż rodowodowy na KK. I jak on tam siedział? Wszyscy myśleli , że pass USA miał od matki I WIDAC WYRAZNIE, ze ode mnie I TAK MNIE PORWAŁ. Wyłacznie po to, tak powiesiła sie moja matka NAJBARDZIEJ - czemu jej dziecko wynieśli, szpital, babcia, Indianie a ja zostałam bez passu USA, popychadło??? w Polsce. To nawet nie było popychadło. Ja nie wiem co to było. ŻYŁAM DLA OCEN SIE DOWIEM z rzymskim rodowodem. No to nie jest prawda, ale można tak myśleć i wiecie szkoła to budynek - niestety. COŚ W TYM JEST - oceny zdobywałam w budynku. Dlaczego nie?

Oczywiście ze TRZEZWO a za co alkohol mam kupić? Jak ty to sobie wyobrażasz? NA TRZEŻWO zawsze, ale czy w ubraniach czy po nagu? Tyle możesz zapytać bo juz na nic nie mam - ani na kieckę do wycierania katów. Na nic. Dlatego tak czekam na tę moją rentę. I tylko można jeszcze zapytac - czy uczciwie tu piszę bo wszystko co mnie w życiu spotkało to nagroda za uczciwość. i tyle. To wszystko. No ale już kończę z tą uczciwością. Ale wiecie - no ja jestem uczciwa. Tylko już nie będę wierzyć innym. Ja po prostu przepadłam bo nie rozumiałam Zielonych Świątków tu wszędzie. I tą rodziną moją tez. Oni nie umieli sie wynieść, tu były napusty i chcieli iść do Zielonych Świątków, zastanawiali sie czy nie przyjść. I zjawił się Otto i sie rozmyślili. Ale nie wiedzieli czemu. A reszta to pewnie też. I tyle. A pózniej przestał jeździć i koniec. I nigdy nikt nie rozumiał do końca ich dni dlaczego nie poszli do tych Zielonych Swiatków. No cóz... :(

Wiecie oni NIESTETY mieli sie WYNIEŚĆ do tych Zielonych Swiątkow i tak sie rozstajemy. Czy by to miało sens? Nie mam pojecia. Brata miałam po to, zeby nie wyszło że ojciec mną zrobił pass USA. To jest robota polskich księży _ tak robią dzieci - zeby sie nikt nie łudził. A on zrobił mną bo brygidki zrobiły Marion i nic nie pasowało.No i tak poszla moja matka i ja. A tu byla taka bieda, że to sie opisać nie da. No i siedzieli w wilkach i czemu to sie stało jak stało to nie napiszę no ale :(

Wiecie bo ja sama z siebie denko zrobiłam. A CO MI ZOSTAŁO Z OJCEM, który mnie PORWAŁ, wywlókł za pass USA swój. Dajcie spokój. Ale nawet wtedy byłam do odebrania przez Niemcy ALE JAK? I to popsuto mi i tyle. To mi popsuła królowa Wiktoria. JEDZENIEM mi to popsuli, a ja byłam zgwałcona w głowę i nie umieli mnie odebrać. I wiecie TYLE JADŁA, a ja tu wisze a tyle jadła z chrzcin. Jak z wesela. Niesamowite i tyle. Bo sie dowiem - ślub, ślub, ślub, slub a czy to ma sens? I jaki? Jeszcze bez chrztu. Ale ja nie powiedziałam, że ja byłam NORMALNA. To prawda - czy to ma sens bez chrztu to jest pytanie. No ale ja na nie nie odpowiem. Nigdy. No dzieci i żeby dzieci miały normalne życie - matka i ojciec, a tak to nie wiem. Bo Zielone Światki uwaźają,że małzeństwo to nie tylko dzieci czy mają rację. Nie wiem. Nie rozmawiam na takie tematy. Zielone Światki jedyne co mogą ode mnie to kupić sobie figury na swoją własną wiarę. Tak mogą chodzic do kościoła katolickiego. Mogę wytłumaczyć co mieli zmienić , poprawić. Jak się komunikowali z KK który ich dopuścił bo coś z założycielami banków mieli zrobić. Oni sie mieli wrócić do USA. To są genezy kościoła Zielonych Światkow. CO TEN KK jest wart. I wiecie to była komunikacja na kasę i tyle. I gdzie to jest? Gdzie to się straciło? I tyle :(

Wiecie co to znowu ja - ale tylko na chwilę. Powiem wam ani nie mieli planu na mnie na tym amazon. de - ta służba wasza też - zapomnieli wszyscy o co chodziło, tu tej rodziny nie było juz. CZEMU ZAPOMNIELI? NIe wiadomo. Ten Otto tu jeździł, żeby przekonać tych ludzi w tym domu żeby byli Zielonymi Światkami bo nie mieli szans a oni sie nie chcieli poddać. I im ten Otto więcej pracował nad nimi tym oni byli więcej katolikami. Swoją rację mieli, a poza tym ten mój miał ten najwyższy krzyż rodowodowy i tak tu jeździł. Oni mieli sie wynieść, iść do Zielonych Swiątków , niczego nie osiągnęli tu miała NASTOLETNIA BONA bo sobie radziła i wszystko grało. I tyle. Ja nie wiem jak to było - reszta mnie nie obchodzi. W każdym razie Otto tez chyba miał iść do Zielonych Swiatkow - tyle mu zostawało zdaniem KK za chodzenie po nagu i przez to ta matka pojęcia nia miala ze chodzi o takie cos. Ale musiala wybaczyc bo Zielone Swiatki sa od zalozycieli bankow. Nie do konca - ale baptystki ich wkurzali, panstwo uwazali mieli miec. I przez to ci ludzie tu farbili o tych zalozycielach bankow - ten dziadek zwlaszcza. Ale zycie sie skonczylo. Co by im daly te Zielone Swiatki nie mam pojecia. OSOBIŚCIE NIE RADZE SIE LUDZIC NIMI i tyle.To jest sekta, ktora nic soba nie prezentuje. Zostaly im tylko konta I TAK MOZE byc, ale... i tyle. Nie powinno tak byc. I oni mnie sterroryzowali choc to bardzo skomplikowane jest i tyle. No ale widzicie - ten ojciec tu jezdził - bla bla bla :(

I wiecie teraz się dowiem, że ojciec siedział całe życie W BAPTYSTKACH w Niemczech. Co wy - W BRYGIDKACH. Bez róznicy - też sekta. NIEPRAWDA. To są sekty protestanckie, a to jest sekta katolicka? Ot brygidki ale kult świętych mają. Kalendarz chyba tylko tam jest. I tyle. A nie wiem - nie obchodzi mnie to i tyle. Zeby nie było,że się stara panna uwzięła nie ma co robić. MAM. No i tylko chciałam napisać że Zielone Świątki to mogą te konta tak mieć. Figury potracili, ale sens jakiś tam mają - chrzest duchem św. oni chyba??? mogli chrzcic sie u katolikow i tyle. I ja nie powiem ani ich figur, ani KK na nich - ale to mieli i tak na nich ksieza bo mieli USA - zachodnie konta, byle co tam mieli. I zrobili im wiecie krotkie spiecie w tych Katowicach i się pogubili wiecie. I tyle. A reszta to mnie nie obchodzi. Kasa moja i tyle. Moja renta - gdzie ona i tyle :(

cdn :(

Napiszę wam tylko że ja jestem ZAŁAMANA całością i wiecie ta matka tego ucznia to miała w kominiarce na squady chodzić.KOMPLETNIE SZURNIĘTA BABA - co ona ma wspólnego z ich figurami. Ona powinna być wylana na tzw. ZBITY PYSK. Za tego syna też. On se miał w tych gwałtach zrobić dziecko i by miał co jeść. A on poszedł na squad. A jak jest państwowa - to jeszcze zostawała renta - że dziecko adoptowane, nic nie pasuje. A JA? Po co te renty są? Ale dużo wiecie tej renty - 1000 zł. Albo nawet tyle. I wiecie O TO CHODZI ze wy w tych rentach jedynie już nie macie tej pały lekarskiej. A przecież czy pracę czy coś. I ten mój dom - ci ludzie tu - to są rencisci i w Niemczech wiedzieli, ze tu jest napust, ale nic im nie powiedzieli i wszystko tylko wiedzieli, że było pokręcone. Taki sam wariat zrobił ten napust jak ten Otto, jak ci co dzwonili do tej szkoły mojej. A ten amazon.de to też jest TAKA SEKTA i ja mam ich GDZIES bo a. lecą piłą spalinową to nie jest mój pogląd na życie (Po pierwsze zero kasy, ale to nikomu nie przeszkadzało) ale dostanę sie dowiem TO JEST RENTA I TYLE. To jest KREDYT do oddania. Ja nie mogę rozwalić wszystkiego. Bo np. kredyt mi poleci a za bardzo sobie to szanuję i tyle. I wiecie tak mam brata tu a tak co? I Bona mi będzie udowadniała że życie z tą paczką a bez to to samo. Jasne i tyle :( I wiecie nie miałam passu USA - do oddania , co ze mnie było. Tylko siedziała i czekała na kasę. Wiecie - sytuacja była skomplikowana. Tych ludzi mieli tu nie łudzić, mieli spadać i tyle. Takie rzeczy to są. No ale nic tylko ta paczka z tego a pass USA i kredyt - dziś się to wydaje OCZYWISTE a kiedys? A co bym tam osiągnęła? A co tu osiągnęłam? NIC - nawet pracy stałej. Taka prawda i tyle :(

Ale sie nie poddam wiecie RENTA MOJA JEST!!!! 😡😡😡😡 cdn :(

To jeszcze raz ja w tym wątku - dla wszystkich płaczących za Janiną S. TU WKLEJAM - tak miałam spławić tę wariatkę KOMPLETNĄ- krokodylem się zrobiła, ale księga Hioba to w sumie jest HIPOPOTAM o ile sie nie mylę. Chociaż wiecie nie do końca. Ale hipopotamem też byla i tak dalej. To tu jest wiersz - nie napiszę kogo - moze go przetłumaczę, żeby ją ograć. Bo żeby się jej pozbyć wystarczy MAŁY WIERSZYK ANGIELSKI przetłumaczyć na polski. I kiedyś DAWNO TEMU tak pisałam w sieci i to wszystko. Tyle. A reszta bez znaczenia. I się zaplątałam. Na własne życzenie niby ale co miałam zrobić? Chodziło mi o tłumaczenia na polski. I SPUCHŁAM. Miało mi chodzić o pracę i tyle. No i wyłożyłam sie na j. polski. Miałam tłumaczyć i żyć nazwiskami poetów. To zrobiłam żle - ze studiów miałam mieć PEŁNO TŁUMACZEŃ POEZJi i pełno zapisków swoich chociaż na mojej uczelni widzicie TYLKO SPOWIEDZ. No mówię wam KOMPLETNE DNO - ani się wynieść. NIC!!! siedziałam przed tym kompem jak IDIOTKA i ugrzęzłam KOMPLETNIE w tym j. polskim. I dlatego wiecie ja tak żałuje że gdzie indziej nie poszłam. Ale gdzie tu iść, żeby tak blisko było? Wszystko bez sensu. Ten komp to było dobre, ale co to było warte bez spowiedzi? NIC. Nawet zobaczcie wszystkie wiersze NAJLEPSZE mogłam przetłumaczyć I NIC TO NIE BYŁO WARTE BEZ SPOWIEDZI bo ta baba mnie dobrze przyjęła!!! Żle - dobrze jakbym wiedziała że z uczelni odchodzi się SPOWIEDZIĄ. Wy tego nie rozumiecie - ja się nigdy nie dam za tę uczelnię. A wiecie Janina Była Polką - mnie to nie obchodzi. Gdzie to ktoś zostawia coś takiego na świecie - ta cała uczelnia jest DO ZAMKNIĘCIA i w ogole nie rozmawiam Z NIKIM BO NIE MA O CZYM!!! to miały być figury jak sie odchodzi czy coś - ja się nie umiałam W PRACY SPOWIADAĆ z tej uczelni - bo spowiedz była żeby z uczelni odejść, albo figury ale JAKIE? Ja mam wszystko gdzies i w ogóle nie chcę rozmawiać - wszystko ograłam i koniec. Ja sie wkopałam. Całe życie do kitu i koniec :( 8. The Hippopotamus THE BROAD-BACKED hippopotamus Rests on his belly in the mud; Although he seems so firm to us He is merely flesh and blood. Flesh and blood is weak and frail, 5 Susceptible to nervous shock; While the True Church can never fail For it is based upon a rock. The hippos feeble steps may err In compassing material ends, 10 While the True Church need never stir To gather in its dividends. The potamus can never reach The mango on the mango-tree; But fruits of pomegranate and peach 15 Refresh the Church from over sea. At mating time the hippos voice Betrays inflexions hoarse and odd, But every week we hear rejoice The Church, at being one with God. 20 The hippopotamuss day Is passed in sleep; at night he hunts; God works in a mysterious way The Church can sleep and feed at once. I saw the potamus take wing 25 Ascending from the damp savannas, And quiring angels round him sing The praise of God, in loud hosannas. Blood of the Lamb shall wash him clean And him shall heavenly arms enfold, 30 Among the saints he shall be seen Performing on a harp of gold. He shall be washed as white as snow, By all the martyrd virgins kist, While the True Church remains below 35 Wrapt in the old miasmal mist.

Wiecie ja ten wiersz TS Elliota - bo napiszę to nazwisko napisałam bo TO NAZWISKO miałam w Kevinie w Katowicach I KTOKOLWIEK byłby tam po coś wiecej niż kasę PLUS RODOWODY na szkołe miałam i ZA NAZWISKO BY MNIE PRZYJĘŁY. Bo ja nie byłam fiolologiem angielskim a kim? I np. mogłam iść na anglistykę i pisać coś z Eliota i tyle. Bo teraz będzie po co mi Rzym. Nie - po nic no ale wiecie FILOLOG i jakie miałam nazwiska np. Elliot, np. Blake i one mnie nie przyjęły PO PIŁSUDZKIM gdzie byłam nauczycielką roku bo żle robię że idę na rentę. Trudno i tylko napiszę DOCEŃCIE prawdziwych filologów bo powiem wam rozwalił się nauczyciel angielskiego I BYŁ PO STUDIACH - dyra mu zapłaciła - ja tylko chciałam bibliotekę w zasadzie skierowanie i tyle. Nie - nie pasowało. Ale zobaczcie TAKIE NAZWISKA MIAŁAM Eliot, Blake i ja nie dostałam stałej pracy w szkole. I wiecie nie będę rozmawiała BO TAK MNIE ZGNOJONO. Dobra - pojechałam na wycieczkę ALE CZEMU i koniec. I sie nie dam i tyle :(

I wiecie do mnie nic nie dociera juz i koniec. I tam tłumaczyłam wiersze na studiach np. o 7 dzieciach co umarły. Jedna siostrzyczka została i biegała na grobek. Takie rzeczy tłumaczyłam albo tego Prufoka i tam inne pierdy i słuchajcie POE jeszcze sobie tłumaczyłam i ta SKOŃCZONA SZMATA w Piłsudskim przyjęła na WYRZUT BABY Z BIOLI, a ja tej matmy do końca nie rozumiałam - ja jej miałam WPIER... i tak dalej i odejść PLUJĄC NA NIĄ I WIESZAJĄC JĄ , a ja durna pała pobeczałam się TY ŚWINIO - i wszyscy świnie i poszłam. I zostawiłam to. Na szczęscie sie powiesiła i wyglądam ale powiem wam CO Z TEGO wiecie jak mnie przyjęła NA WYRZUT BABY Z BIOLI - to ja angielski i żeby coś było ze mnie dalej, a ona mnie tak przyjęła. Jeden system matematyczny, brak patrona i żebym wiedziała ze sie powiesiła. Nawet tyle wiecie. Nawet tyle :(

Wiecie tu chodzi o to, że w tym Piłsudskim NIE MUSIAŁAM PRACOWAĆ, ale na studia skierowanie miałam dostać, a ona mnie popierała, że poszłam na doktorat NA BIOLOGII. Ale po co? Żeby babę z bioli wyrzucić. I ja się nie dam. Ona miała powiedzieć - jeśli pani chce zostać to angielski pani zostaje I MIAŁA OBOWIĄZEK MI TO POWIEDZIEĆ, a ona no doktorat - dobrze I TAK MOGŁAM TAM ZOSTAĆ. NA DOKTORACIE Z BIOLOGII!!! Co wy sobie nie myślicie - kto sie normalny da. Takie coś :( idżcie mi - i dalej mi poszła stała umowa o prace i miałam rodowody na szkołe i takie nazwiska i zostało jedynie, ze kwalifikacji nie miałam. To sobie zapłaciłam i WYGLĄDAŁAM nawet, ale cóz... i wiecie pamiętajcie JEDYNIE WILIAM SZEKSPIR - reszty nie było. Niestety :(

Wiecie ja jestem ofiarą CHCIWEJ DUPY ANGLII i egoizmu wszystkich. Ja po prostu miałam być oddana do trochę kasy, krzyże rodowodowe na jezyki i lingwistka. Tyle mi zostawało po parlamencie brytyjskim. Tłumaczka. I byłam bardzo blisko, ale cóz... i wiecie ten BEZMYŚLNY EGOIZM władzy i taki koniec. I tyle. Co jeszcze? Aaaa nie wiem - że tam książek do biblioteki nie oddałam. Se niech skserują - za darmo są lepsze niż to szmaciarstwo co tam mam - na znaczek nie mam - dostanę rentę - wyslę. I wiecie TAKA NIENAWIŚĆ - kurde - ostatni grosz komuś odebrałam. Polska BEZMYŚLNA nienawiść. Bez sensu wszystko i tyle. I jeszcze muszę tu siedzieć. Bo co myślę o swojej sytuacji - tyle. Jeszcze siedz w tym BAGNIE. To ani bagno nie jest. I te rodziny szczęśliwe omijaj. Ale na tym to bym zarobiła. Taki cykl wierszy PORTRETY - anonimowo. Tu taka sytuacja tu taka. Rodziny wasze opisywać i ich SZCZĘSCIE. Szczęsliwe rodziny. Tym się chyba miał zająć rektor naszej uczelni żeby zarobić. Trochę satyrycznie - rodzaj kaberetu, a może tragicznie - nie wiadomo i tyle. Ale o rodzinie - takie coś :(

Wiecie O TYLE amazon.de ma rację - dlaczego ja nie miałam stałej pracy w Polsce no ale widzicie coś w tym było, zabić mnie chciały, ale tak łaziły , łaziły że sie uratowałam. Tu powieś się ale też bez przekonania i tyle. I wiecie miałam FILOLOGICZNIE nie dac w tej szkole. A ja trochę za nisko do tych rodowodow choć wiecie - coś z Rzymu by musiało być. A tu angielski i to takie... a szkoda gadać. Było minęło. Ale Rzymek po mnie zostaje. Zresztą ten kevin wiecie - w końcu się wszyscy popowieszali - normalni nie byli, a ja miałam ciągnąć tłumaczenia się dowiem. Kiedy słuchajcie próbowałam. W końcu światło się świeciło, ale jakoś mnie tak zgasili tą spowiedzią. Ze się nie spowiadałam. No ale słuchajcie to najwyżej żeby odejśc z doktoratu. Tyle. Bo takie miałam i mam poglądy na życie. Chociaż? Ale ja od razu miałam dostać stała umowę o pracę, a jeśli nie to nie. I to jest bardzo skomplikowane i ja zostałam tam upokorzona i mnie nie ma. Bo wiecie ja nie miałam studiów czy to mogło na coś wpływać? Na nic ja miałam pełno nazwisk. Jedynie spowiedz, że na tej uczelni dalej siedziałam - to uczniowie dzwonili, zajechali mnie , nie obroniłam sie i koniec. Reszta to nie jest MOJA WINA w ogóle. Ta anglistyka to nie miałam I LEPIEJ niż gdybym miała a swoja kasa to podyplmowe robiłam i swoją godność też miałam. A teraz to tam - noga mnie boli, palec mnie boli, brzuch , głowa - taka chora jestem. Ale kiedyś było lepiej chociaż... :(

WIecie kim pozostanie dla mnie Janina S. I tak zakończę wątek o niej NA ZAWSZE. panią twardowską - cokolwiek przez to rozumieć. I jest taka ballada to o niej. I miała cytować ks. Twardowskiego a zeszła na spowiedz. Bo katechetka no ale to ksiądz Twardowski - miał sie pojawić bo to forum z Warszawy. Ksiądz Popiełuszko był to ONA!!! jako filolog - polonistka z wykształcenia - ksiądz Twardowski. I ją się tak ogrywa - Mickiewicz pani Twardowska oraz ksiądz Twardowski czy czytała biografię i tak dalej. Jedyna wartość KK PŁAC a np. ksiądz Twardowski? I tyle. Ja pisałam o spowiedzi. Takie miałam życie a ona? i tyle :(

Gość 424234324
Owieczko,myślę, że jakbys poszła do lekarza wreszcie, to renta też przyjdzie

Witam raz jeszcze... eeee ograjcie mnie sobie. Lekarz przepisuje tabletki to kosztuje - mam cały palec spuchnięty, ale to tam może poczekać jeszcze z miesiąc. Paliczek goi sie bardzo powoli. Trochę krzywy mam ten palec. Nogi trzeba smarowac. Brzuch mało jeść i co to jeszcze? Aaaa kręgosłup - to ćwiczyć. Tak jak powiedziała Elzbieta Zającówna i tyle. Aaaa co mnie to wszystko obchodzi :( Dajcie spokój. Napisałam wiersz o Korfantym i was ograłam. Kurde - ja tylko przegrałam z wami przez tę Barbarę Radziwiłownę - tak po was. A tak mnie jeszcze wancki okradły z renty i emerytury, ale to każdy by mnie okradł i tak jeszcze byłam normalna, a tak dostałam depresji silnej, ale wcześniej też, że wszystko bez sensu - to przez Mengela. I to takie wszystko do kitu. Studia z ważenia materiału genetycznego i taki koniec. Na krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami - dajcie spokój. CARYCA - jeszcze ksywka - bo laska miala ksywę. A reszty nie będę komentowała. Bo to w ogóle wiecie -nie wiem co komentować i tyle. Chciałabym napisać wiersz o profesorze rektorze, ale coś mi słabo idzie - z czego on to napisał prace. Muszę się przyjrzeć. Z czego to się doktoryzował i tak dalej. Wiecie filolog - może mi się przydać. I tak zostanę filologiem bez szkół. Na czynszach. Ale sukces osiągnęłam. A już profesorem zwyczajnym - tez mi waliło w łeb. No cóz... taki koniec. Ja to mam gdzieś, ale wiecie bez przesady i tyle. A on zbiera matmę ten rektor, żeby mógł... dowalić Bogusi wiecie. I będą pisac do siebie i moze drukną im to w USA. Jak padli ofiarą siebie i tyle. Kto wie? Co jeszcze? :(

Wiecie ciekawe czy gdyby żył to można powiedzieć w pewien sposób by mnie zdradził na rzecz kultury osobistej i np. zapoznał się z ogrodnikiem niemieckim bez matury w celu... nie wiem - zobaczenia co ma w sklepie ze sztucznymi penisami. No coż takiego... ciekawe co by było? Wyrzuciłby mnie tym ogrodnikiem i co to wszystko warte. I ludzmi w tym ogrodnictwie. Opinią. Dlatego musiał sie powiesić wczesniej bo i tak był do kitu, ale wykłady o zniknięciach miał i tego mu nie odbierzecie. Ja sie go bałam, a on miał mieć rodowod i zniknąć. Też nie miał i to takie - miał sobie odebrać i rządzić sprzątaczkami - tez im nic nie powiedziecie. 2 filologie - co on to sobą prezentował? Nie wiem. Poczytam jego dzieła. Dlaczego nie? I tyle :(

Wiecie ale zobaczcie już niedaleko był Angeli Merkel - bez matury chyba. Ja mam maturę. Papier mam. Kupilam sie dowiem. Nie ja mam. Bez figur i liczb ale coś tam mam. Bo - zobaczcie w podstawówce jakieś ZDECHŁE liczby i figury - tak mam , a dalej nic :( Pass ukradziony i matma od sióstr. TRAGEDIA. Ale jakoś żyłam. Pózniej mi trochę wróciło - w innym mieście. A moja srednia to św. Franciszek ze znikniętego psychiatryka i na liczenie kasy. Tak mam siostry rozwalone i NIGDY SIE NIE DADZĄ. ich w Polsce nie ma na zawsze. Może nad morzem gdzieś tam, ale bez sensu i tyle :( O dyrektorze albo wilkach miał mi KTOKOLWIEK powiedzieć, a reszta? Szkoła bez krzyża rodowodowego z 3 skrzydłami a inne? A tu wiecie mieli mnie dać dalej do szkoły - za blisko, bez sensu i koniec. Jak miałam mieć pracę w tym mieście po takich wypadkach? KOMPLETNIe bez sensu wszystko. Do technikum dalej i tyle :( I pózniej w katowicach coś, a tak? :(