Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

zrobić sobie dziecko?

Polecane posty

nie można mówić "zrobmy sobie dziecko" bo to jest bez sensu, jakby ludzie byli jedno/obupłciowi i każdy by robił sobie sam a to facet raptem wystrzeliwuje tymi marnymi plemnikami a kobieta potem musi nosic balon 9 miesiecy :(

hahaha nie widziałam :D ale sie doczekałam :) łaaaał :classic_cool: czekaj teraz to muszę ochłonąć... a jak tam było? :)

sama nie wiem czy chce być samotną matką czy w ogóle matką, na razie przymierzam się do psa... w sumie chciałabym mieć dziecko takie podobne do mnie ah :classic_cool: ale też nie chciałabym być sparaliżowana na 9 miesiecy :O brzuch poród... to jest okropne :( ale mogłabym hodować dziecko jak inne stworzonka :)

Gość dfgfd
jak usiadziesz facetowi na kolanach to jest wtedy dziecko

Gość dfgfd
jak usiadziesz facetowi na kolanach i tam sobie troche poskaczesz, to jest wtedy dziecko po 9 miesiacach

to zaadoptuj jakies albo wynajmij surogatke jak cie tak przeraza brzuch i porod :) a chcesz miec dziecko

Gość ło matko!!!
nijak było :) wybacz, to znowu ja - podszyw ;)

ta dżepetto to miał dobrze, aczkolwiek wykorzystala go ta kukła...ale bachory są niewdzięczne :/ :O:( piesek jest jednak lepszy... a tak odnosnie tego na wiki coś tam to zazdroszczę Ciapatej : "(...) i wróciła do byłego, zeszmaciła się na Kortowiadzie" zwłaszcze druga część brzmi fajnie :classic_cool: to o mnie jest takie neutralne :( poza tym juz nie siedze na kamerkach bo mam kompleksy

no tak ale teraz nie zrobię a potem...lata lecą, jeszcze sie jakieś chore urodzi 😭 z drugiej strony nie kazdy musi mieć potomstwo

Gość srerwe
najpozniej to tak do 33 roku życia miec dziecko .. Lepiej pozniej nie rodzic bo moze być chore ... .

rozkminiałam sobie dzisiaj jak to jest... no i tak fajnie mieć dziecko np. 15 lat młodsze :classic_cool: i chodzic z nim na imprezy, zakupy itp... a potem to już bez sensu... a ciąza? nie pić nie palić nie ćpać spać nie pić herbaty a kobiety które urodziły wiecej niż 4 dzieci? chyba całe życie siedzą w domu i zamulują :O :( a takie seksowne króliczki playboya....czy one beda miec kiedys dzieci?

chybabym musiala zglupiec zeby w tym wieku swiadomie zdecydowac sie na dziecko albo w ogole zaczac myslec by miec teraz