Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BluMen orginal

Którą dziewczynę wybrać na żonę ? Pomocy wielki problem!

Polecane posty

Pytanie jak w temacie ,obie dziewczyny według mnie sexowne ,bajerowałem je na necie jakiś rok czasu.Obie bardzo naciskają na ślub ,a ja nie wiem którą wybrać .Zarówno jedna jak i druga obiecuje że będzie pracować ,urodzi dwójkę dzieci,wiem że dobrze gotują ,obiecują nauczyć się naszego języka(nie są Polkami) ,francuski znają jako tako i muszą się obie podciągnąć.Słowem chodzące ideały ,ale którą wybrać ? Nie ukrywam że mam mętlik w głowie ?? Nie chcę żadnej zdradzać ,więc zrobienie kochanki z jednej z nich odpada.Tak wyglądają: http://www.youtube.com/watch?v=bdF0zocWb8c&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=ZbUnn4XO3QE

Gość Harnolda wychyl
A czy te panie mają już założoną w Polsce firmę importową z Chin?

Gość Proste...
Ale azjatyckie tyczki :P

Gość ziziuuuuuu
ta druga lejpsza no i ma BMW !!!

Gość Bajer Bajerek Bajerowicz
Żona to ch00joza największa pod słońcem jest! Człowieku! Nigdy się nie żeń, bo to strata czasu i pieniędzy! Lepiej książki poczytaj i się zabaw porządnie z kumplami, czy to sam!

Gość poruszenieWbokserrrrrrrkach
wybierz te która da ci (dała) pierwsza

ziziuuuuuu ta druga lejpsza no i ma BMW !!! BMW jest moje, użyczyłem jej do portfolio.Lepsza w jakim sensie ? Brak dziewczyny to problem ,mieć dwie też problem ,życie na planecie ziemia jest popierdolone. Harnolda wychyl A czy te panie mają już założoną w Polsce firmę importową z Chin Na chwilę obecną ,to ja chcę jedną z nich zaimportować.Ale pomysł nie jest głupi ,wybranka mogłaby pracować w domu i wychowywać nasze dzieci.Na kafe zdarzają się inteligentni ludzie ,dzięki.

Gość Rebeliant1
Facet nie dziwię sie ci ,obie boskie ja bym wybrał tą z kiją ,samochód można sprzedać laskę zostawic.Ciekaw jestem co nasze rodaczki myślą o taki zajebistych dupencjach w ten niedzielny wieczór? hehe humorek chinki pewnie popsuły :p

Gość Naiwny ten świat...
Przeciez to prowo... :o 🖐️

Gość BOBW
Haha ale naiwniaki, to pewnie jaki neokid, który wali konia na te laski i marzy by została jego żoną, ale niestety za wysokie progi i bariera językowa.

Gość Rebeliant1
Naiwny ten świat... BOBW To wy jesteście naiwne ,że uwieżyliscie że ktoś to wziął powaznie.Men robi sobie jajca bo pisze z jajcem ,co laski uroda Chinek denerwuje ? a ponoc są takie niskie i nie mają nóg a tu taki pech mają nogi i to jakie hehe :D chciałem z moją sie dziś seksić ale jak tą pierwszą boginie kilka minut obejrzałem na replay to mi przeszlo :p

Gość Naiwny ten świat...
Nie jestem kobietą, tępaku :classic_cool:

Gość A-damn
Obie "panie" niewiele mają wspólnego z prawdziwymi kobietami. Bliżej im to tych ich azjatyckich robo-lalek. Ale jak ktoś gustuje w kościstych silikonowych gejszach, to już jego problem :P

Gość zalamanaxenia:(
pierwsza ładniejsza. druga rozdziawia głupio buzie i robi daremne miny.

Gość A-damn
Tiaaaa... szczególnie ta szpiczasta broda jest nader pociągająca :o

Gość zalamanaxenia:(
no dobra, nie cud pieknosci, ale durne miny i rozdziwiona buzia tej drugiej sa za to mega pociagjace - chyba, ze ktos liczy na zrobienie przez nia loda.

Gość A-damn
Obie beznadziejne, na ulicy przeciętne laski są bardziej atrakcyjne (czyt. mniej plastikowe) od nich obu razem wziętych :D Poza tym to idiotyczna prowokacja, więc i tak EOT.

a gdzie te nogi długie? jakbym założyła obcasy 15 cm też bym takie miała. Ponadto, jak to Azjatki, mają podoczepiane sztuczne rzęsy i w ogóle plastik fantastik. Są piękne Azjatki, kobiety każdej rasy są piękne, ale akurat w ich przypadku niestety po zmyciu makijażu nie byłyby już takie piękne. Filigranowa figura też nie musi się podobać każdemu, często jest bardzo dziecięca, bo tak duży biust u Azjatki to rzadkość (poza silikonem).

Powtarza się stara prawda ,o urodę kobiety nie należy pytać innej kobiety.Zawiść ,brak obiektywizmu są na porządku dziennym. A-damn : Obie beznadziejne, na ulicy przeciętne laski są bardziej atrakcyjne (czyt. mniej plastikowe) od nich obu razem wziętych- Beznadziejne ???? Naprawdę tak sądzisz czy masz, sorry ,słaby wzrok ? To że są plastikowe na filmie to normalne, gdybyś nie zauważyła/zauważył obie są w pracy ,mają makijaż sztuczne rzęsy robią miny itd ale obie są piękne i nesamowicie zgrabne nie są poprawiane w Photoshopie a ta z trójkątną twarzą jest jedyna w swoim rodzaju,niepowtarzalna! Na ulicy są ładniejsze laski haha ile takich ładniejszych znajdziesz i wybacz ani jedna ani druga nie jest przeciętna nawet jak na polskie warunki nie przesadzaj.Idąc z taką dziewczyną po polskiej ulicy ,wciąż byłoby się pod ostrzałem spojrzeń, bo są egzotyczne i baaaardzo ładne.Niestety nie dla psa kiełbasa(dla Polaka) ,takie dziewczyny to są żonami prezesów ,dyrektorów itd.

Gość gość
modliłem się o dobrą żonę i dostałem katoliczkę z wyższym wykształceniem biegającą do kościoła modlącą się na różańcu zupełną analfabetę jeżeli chodzi o seks a później okazało się jeszcze że jest wredna, zimna, Jak zachorowałem to nie interesowała się nie wsparła mnie I jeszcze jedno kobiety są bez skrupułów więc jak się nie układa to kopa w dupę bo inaczej sam dostaniesz kopa.