Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdradzona żona

dostałam na maila film na którym mój mąż uprawia seks ze swoją byłą.

Polecane posty

Gość twenty four
Wy tu o takich rzeczach jak zadrady i seks - tasmy a ja wam powiem, ze mam dzis urodziny!

Gość twenty four
Dziękuję, czego i sobie i wszystkim wam życzę... Autorko! wolalabym, abys byla prowokacja bo sytuacja Twoja nie maluje sie rozowo. Na Twoim miejscu nie odpisywalabym tej wariatce, olanie boli najbardziej ...

Gość dszsdfaf
Ale baby sa naiwne. Przeciez to widac jak na dloni. Twoj maz ma kochanice,pewnie obiecywal jej zlote gory a teraz chce sie z tego wycofac. Zagrozila mu,ale on nic sobie z tego nie zrobil wiec postanowila wyslac ci ten stary filmik zeby zburzyc wasze malzenstwo. Malo bylo takich przypadkow? Twoj maz na pewno nie jest swiety, bo gdyby chciala cos od niego to inaczej by to rozegrala. A widocznie cos miedzy nimi musialo juz byc

Gość chyba zdradzona żona
Witajcie - otóż wyjaśniło się czemu ona wysłała te zdjęcia. Mój mąż i ona mieli być kandydatami na stanowisko kierownicze, tyle, że mąż o tym nie wiedział a ona wiedziała i liczyła, że jak dostanę tego maila, to zacznę przychodzić do męża do pracy i go zdyskredytuję w oczach przełożonych. Ale jej się nie udało. Ex D.Bill jeszcze raz Ci dziękują, bo to był tak banalny problem, tak łatwo można było sprawdzić. A ja o tym nie pomyślałam. Jeszcze raz dziękuję i chwalę się - to mąż dostał awans. A tą małpę... zwolnili. Przespała się z kimś z zarządu licząc, że to jej pomoże w dostaniu awansu, a kiedy facet nie uległ szantażowi, to poszła do jego żony. tylko się zdziwiła, bo jego żona ponoć ją wyśmiała, bo doskonale wiedziała, że mąż ma przelotne romanse i ją zwolnili. Powodem zwolnienia było - nieuprawnione zdobycie danych osobowych pana z zarządu, bo poszła sobie do administracji i niby na polecenie szefa wygrzebała teczkę personalną faceta, żeby zdobyć adres. Jednak sprawiedliwość jest na świecie!

Gość Dalera
teraz to już jestem pewna ze to prowo, historia jak z filmu.

Gość historia jak z filmu
Historia jak z filmu,to historia małej Madzi z Sosnowca, historia ciała chłopca z Cieszyna, historia posłanki Beaty S. oraz aktorki Weroniki Marczuk uwiedzionych przez agenta Tomka, czy chociażby historia kobiety i jej 1.5 rocznego syna którzy zostali przygnieceni przez ciężarówkę i wyszli z tego bez jednego zadrapania. A tutaj zwykła szmata chciała zrobić karierę przez łóżko. Jedyne co pocieszające,że jej się nie udało. U mnie w pracy jest 7 facetów i 3 dziewczyny. I 5 z tych facetów spało z szefową...:O także jest to bardzo powszechny sposób na karierę.

Gość życie pełne jest
historii " jak z filmu" :)