najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 a kobiety mneij kobiece tragedia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja sie z tego powodu bardzo Napisano Maj 27, 2012 ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Maj 27, 2012 odezwal sie bardzo kobiecy bot :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewidzialnadłoń 0 Napisano Maj 27, 2012 to tak jakby rolę się odwróciły .. nie sądzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 mnie stworzyła uczuciowa programistka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 27, 2012 bo to wasza wina bo na takich lecicie :O teraz ideał faceta to : ciapaty pan typu bears , najlepiej ok 178 cm wzrostu , brzuszek i łysy ,chodzący w japonkach lub sandałach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja sie z tego powodu bardzo Napisano Maj 27, 2012 Alez sa wojownicy, ale depiluja sobie pachy i gotuja :) w bonusie :) Ja tam jestem zachwycona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 27, 2012 facet deilujący pachy to ciota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Maj 27, 2012 a tobie niveika plyta sie zaciela z tym typem bears ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 nie chodizlo mi o wygląd, choć i tu różnie bywa, miałam na myśli brak charakteru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 27, 2012 jezeli chodzi o charakter to same sobie takich wybieracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sanderL Napisano Maj 27, 2012 a kobiety są teraz coraz mniej kobiece ... wytapetowane lale ładnie "zrobione" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alkohohlik 0 Napisano Maj 27, 2012 A nie wydaje wam się że telewizja mówi ludziom jak maja żyć i co jest OK. Lansuje się jakieś wzorce. I najgorsze że publika to łyka. Powiedział bym nawet totalny konformizm. Ale co się dziwić przecież myślenie meczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 27, 2012 alkoholik...a jutro pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Maj 27, 2012 raczej nie meczy a boli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja sie z tego powodu bardzo Napisano Maj 27, 2012 Hm, nie cioty :D sprawdzalam. A Ty, cream, miales kiedys kobiete - czy wolisz mezczyzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Maj 27, 2012 Telewizja serwuje tylko takie wzorce które się sprzedadzą, to w dwie strony działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 27, 2012 witamy w świecie równouprawnienia dla babochłopów i gejów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Maj 27, 2012 Kawy, herbaty? Serwujemy też ciastka i rozrywkę: dla panów manicure, dla pań rąbanie drewna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alkohohlik 0 Napisano Maj 27, 2012 cream Tego nie wiem. Nie pije prawie trzy lata wiec może jutro też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 27, 2012 Moorland a jakie telewizja serwuje wzorce? Bo ogladam glownie programy informacyjne i mecze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 27, 2012 Skoro interesuje Cię większość to się większością przejmuj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 równouprawnienie? ha ha ha mam pewne doświadczenie, jako kobietę wsród samych mężczyzn zawsze robiono ze mnie blondynkę nigdy nie było równouprawneinia, ja byłam kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Maj 27, 2012 a to zależy chyba jaki program się najczęściej ogląda - jak MTV to jest to problem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Maj 27, 2012 mam pewne doświadczenie, jako kobietę wsród samych mężczyzn zawsze robiono ze mnie blondynkę nigdy nie było równouprawneinia, ja byłam kobietą dopiero produkujesz sie na babochłopa, więc gdy już dojdziesz do tego stanu , będziesz w pełni akceptowana wśród tych gejów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 Blair nawet pomijając kwestie oczywiste wynikajace z róznic płci, tam gdzie ich nei am są streotypy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Maj 27, 2012 Nox - jak się ma twoje wyimaginowane dziecko? Ofelia czy jak jej tam? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 nie rev, nie walcze o równouprawneinie, korzystam z pryzwilejów, a gdy trzeba stawiam delikwenta do pionu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 27, 2012 ale nei w tym sensie, co myslisz, tylko w sensie rpzywoluje do porzadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach