Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekkk herbatka

Moja koleżanka jest łatwa :/

Polecane posty

Gość blekkk herbatka

strasznie sie zmieniła, wczoraj mi pokazała fotke jakiegos kolesia, pytała czy fajny... I ze taki jest dobry na 'one night stand' , odpowiedzialam ze jasne, a ona super bylo musisz tez sprawdzic nie wiedziałam o co chodzi, myslalam ze jakas impreza czy cos, sprawdziłam....sex jednorazowy z przypadkowym :O mam puszczalską kolezanke, a kiedys była taka spokojna, chciała zostac dziennikarką

Gość blekkk herbatka
?!

Gość jdjdqjptgaptg
ty 16latko pewnie juz masz wszystko opanowane chapanie dzidy anal gangbang bukkake grupen sen piss scat bdsm/ sm strap on i inne a kolezanka autorki to kurwa, typowa 'nowoczesna' lafirynda

robicie z seksu jakies niewiadomo co, niech sie bzyka jak lubi, ty może wcinasz czekoladę na kilogramy, może jej zazdrościsz ;)

Gość jdjdqjptgaptg
precz z puszczalstwem widac ze wyparliscie Jezusa z serca

Gość blekkk herbatka
co prawda też się czasami puszczam za drinka, ale przynajmniej się nikomu nie chwalę! no ludzie, jak tak można się z tym obnosić :o

Gość nienawidze hipokryzji i tyle
jezu też mam taką kolezankę, najpierw czepiała sie mnie, że ja jestem łatwa i nie mam zasad bo trzymałam kumpla przy koleżance za jaja i penisa (nie uprawiałam z nim seksu nigdy) po czym ona sama wskoczyła kolesiowi do łózka po paru spotkaniach :O ale nie mnie oceniac ludzi...

Gość jdjdqjptgaptg
co ty dziecko o tej porze robisz przed komputerem?? Rodzice wiedzą na jakie strony wchodzisz? Dziś widziałem tu 12latka ktory wyzywał Jana Pawla II i chwalił sie ze ćpa masakra, kafeteria powinna byc od 18lat

Gość dziwne to jest wg mnie ale
Cichodajki są najgorsze... U mnie w akademiku jest typowa kujonka, studiuje prawo i coś tam jeszcze, święta krowa; gardzi pustakami, tipsiarami, ciągle gada o moralności, degeneracji spoleczenstwa ale..... znalazlam jej konto na sexfotce :D zamazana twarz ale poznałam po pokoju i charakterystycznej bransoletce żenada ,bluzga na innych a sama szuka seksu grupowego

Gość AgAta.LiczcieZawszeWskaźnikBMI
ja tez mam taką koleżankę,. echh przykro mi że się z niej śmieją ale ona twierdzi że ją nie obchodzi co ludzie gadają i robi to co lubi :O