Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczemu

TOTALNIE SAMA, BEZ RODZINY I PRZYJACIÓŁ

Polecane posty

Gość gość
nie prowokuj i nie pochlebiaj sobie :-( fanka :-( dobre hahaha

Gość gośćP1
gość dziś Moja droga przyjaciółko. W trosce o twoje zdrowie apeluję do ciebie jeśli zobaczysz komentarz podpisany gośćP1, nie czytaj go. W twoim przypadku niema to najmniejszego sensu bo i tak nie wiesz co chcę przekazać, nie jesteś w stanie tego zrozumieć. Więc daj sobie spokój. Szkoda twoich nerw. Jeszcze wrzodów się nabawisz.... Z poważaniem twój idol P1

Gość gość
Na tym forum nikt juz Ciebie czytac nie chce, nie tylko ja. Takze , wstydu oszczedz !

Gość gość
Szkoda, ze Ty nie rozumiesz, ze nie jestes tu mile widziany. Rowniez pozdrawiam

Gość gośćP1
gość dziś No ale ty czytasz każde moje słowo ? Czy to znaczy że aż tak ci na mnie zależy ??? Ojej aż się zaczerwieniłem. Czyli ten twój "zadziorny" język to jest forma twojej fascynacji moją skromna osobą...... No ale moja droga przyjaciółko nie miej do mnie żalu ale niestety nie masz żadnych szans.... Tłumaczyłem ci już że jestem zajęty...

Gość gość
gośćP1 wczoraj gość wczoraj - Witaj P1- to ja pytałam o Ciebie- P.W.- pamiętasz mnie jeszcze ?:)

Gość gośćP1
gość dziś Wyniosła ????

Gość gość
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gośćP1
gość dziś Tak, to napewno ty.... Jak mógłbym o Tobie zapomnieć ? W końcu sam cię ochrzciłem i nadal czekam na imprezkę z tej okazji... Cieszę się że jesteś...... Szczerze mówiąc to zaglądałem tu głównie z Twojego powodu. Miałaś napisać mi jak Ci się ułożyło z ostatnim "wybrankiem". Czy okazał się tym "właściwym" i na całe życie..... Szczerze, to bardzo życzyłem Ci tego żeby okazało się że to "ten", wymarzony, który ociepli twój dom, który sprawi że poczujesz się kochana i wyjątkowa.... Szkoda tylko że nie możemy porozmawiać "na osobności" bez tych wszystkich moich "fanek",które nie potrafią czytać ze zrozumieniem i natychmiast zaczną wtykać swoje "pięć groszy"... No ale cóż .... Taka są uroki publicznego forum ....... A więc moja Droga Koleżanko pisz co u ciebie ? Jak ułożyło się twoje życie ?

Przykra sprawa z samotnością, ale niektórzy są chyba na nią skazani.

Gość gość
KOchany P1! Poznalam mezczyzne mojego zycia, tak mysle. Jestem w drugim tyg. ciazy. Wiem, ze jestem juz podstarzala ale to byla wpadka. Nie moge usunac tej ciazy bo religia mi nie pozwala a ryzyko jest bardzo duze, ze dziecko bedzie chore. Moj wybranek jest tez nie z mojej polki ale juz nie wybrzydzam. Z zona mu sie uklada, ma czworke dzieci i kiepski zawod. Ale jest mi to obejetne, miles sie liczy. Wiosna sie zbliza, piekny czas. Bede miala upragnione dziecko, jest superrrrrrrr! Dziekuje Ci za Twoje ogromne wsparcie i twoja madrosc, szczesc ci Boze!!!! zycze ci wszystkiego najlepszego!!!

Gość gośćP1
gość dziś Powiem szczerze że mnie ZAMUROWAŁO, dosłownie.... Jeszcze nie mogę złapać oddechu... Chyba ty jedna zrozumiałaś co chcę przekazać i mimo że cię zjechałem to wiedziałaś że nie jestem twoim wrogiem.... xxxx Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy... Najważniejsze że nie jest za późno i będziesz miała dzieciątko. To ono stanie się dla ciebie najważniejsze w życiu. Ten mały człowieczek sprawi że twoje życie radykalnie się zmieni i nabierze sensu.. Życzę ci żeby ciąża przebiegła dobrze i żeby urodziło się piękne i zdrowe dzieciątko... Jesteś niesamowita. Postanowiłaś zawalczyć. Poszłaś za ciosem. Udało się spełnić swoje marzenie..... Szacun...... Jeśli faktycznie choćby w niewielkim stopniu mogłem pomóc to bardzo się cieszę. Wiesz już co będzie ????

Gość gość
No co ty? Jest za wczesnie. Uciekam.

Gość gośćP1
Sorry tak mnie zamurowało że przeoczyłem to... Trzymaj się ....

Gość gość
pochopna wczoraj Ale jak widać niektórym się udało....

Gość gość
gośćP1 wczoraj - Witaj P1. Tak, to JA-" P.W." Ktoś powyżej to jakiś "podszyw" albo to Twoja nowa fanka:) Ja jestem wciąż na zakkręcie. Pamiętasz tego "pierwszego"- zakończyłam ostatecznie tę znajomość przed tygodniem. Uffff! Długo to trwało, nawet znasz tę historię we fragmentach i sam odradzałeś mi tego gościa. Z bólem serca ale nie widziałam sensu, żeby ciągnąć to dalej. To jest człowiek z gatunku tych "chłodnych, skrytych, be empatii", bez żadnych uczuć z wyjątkiem miłości DO SAMEGO SIEBIE. Takiego, z którym rozmowa "o problemach" jest niemożliwa a jeśli do niej dojdzie-taki facet od razu ustawia się w pozycji OFIARY i potrafi zręcznie powodować u drugiej strony poczucie winy. Ja z takim poczuciem winy wyszłam z tej znajomości, a na tym gościu zależało mi najbardziej na świecie ! Szkoda, że on tego nie docenił i nie wiem czy taki jak on jest w stanie docenić kogokolwiek. Pisałam Ci, że poznałam w międzyczasie kogoś innego. Ten facet przez ponad rok był moim "plastrem na rany", udzielał rad co do tamtego gościa. Cennych rad. Przyjaźnimy się, wspiera mnie, jest wspaniałym przyjacielem i powiernikiem. Szkoda, że znamy się... tylko z sieci i rozmów telefonicznych ale mam nadzieję, że dojdzie do spotkania. Niestety dzieli nas sporo kilometrów (choć dla chcącego to żadna przeszkoda!) ale myślę, że poznamy się także w realu. Tyle mogę tutaj napisać bo prześmiewców i krytykantów tu sporo. Cieszę się, że chociaż Ty jesteś szczęśliwy i zdrowie pewnie też dopisuje. Pozdrawiam. "P.W."

Gość gośćP1
gość dziś Witaj P.W. Ciesze się że jesteś i że powoli jakoś ci się układa. Jeśli jednak mam coś doradzić to nie czekaj zbyt długo ze spotkaniem sie z tym gościem. Przecież jeśli niema nic do ukrycia to niema powodu dla którego nie chciałby się spotkać. Aż się prosi zapytać czemu jeszcze tego nie zrobił. Boję się żebyś znowu nie rozczarowała się , więc powinnaś czym prędzej się z nim spotkać... Więc nie ociągaj sie tylko to zrób. Będziesz wiedzieć "na czym stoisz"...... Pamiętaj że ten "pierwszy" też bardzo ci się podobał.. Życzę ci szczęścia bo napewno będzie ci potrzebne... Trzymaj się P.W.

Gość gośćP1
gość wczoraj Kim jesteś ????? Czy ta historyjka choć w części jest prawdą ???

Gość gośćP1
Witaj! Ciesze sie , ze sie odezwalas. No coz, nie zawsze sie uklada tak jak by chcialo. Ale moze z nowym przyjacielm dopisze Ci wiecej szczescia! Trzymam kciuki za Ciebie i zycze Ci szczecia w milosci! Ja z kolei mam bardzo duze powodzenie u kobiet, zarowno z zyciu realnym jak i tutaj. Czasami jest ich az za duzo, sama widzisz. Jest tutaj jakas moja fanka, ktora mi zyc nie daje, wszedzie za mna biega, szpieguje mnie, kazdy moj wpis i ruch!!!! Jak ona to robi? Nawet Ty nie mozesz mnie zapomniec, wiec cos we mnie musi byc. Milo z Twojej strony. Nie poddawaj sie walcz o swoje szczescie i milosc!

Gość gośćP1
UWAGA ktoś robi sobie żarty. Podszywa się pod moją osobę i wypisuje głupoty. No cóż, jak ktoś niema nic mądrego do powiedzenia to podszywa się pod innych... UWAGA gośćP1 dziś to OSZUST...

Gość gośćP1
dziś TO OSZUST podszywający sie pod kogoś innego...

Gość gośćP1
Generalnie ja juz bardzo dawno niczego tu nie napisalem. To wszystko pisze OSZUST!!!

Gość gośćP1
gośćP1 dziś Kolejny raz OSZUST.... Podejrzewam że to jedna z moich "fanek".. Ok. W takim wypadku więcej nie podpiszę się jako P1.... Odtąd każdy komentarz podpisany P1 będzie oszustwem...

Gość gość
Jakim trzeba być pustym i szurniętym żeby podszywać się pod kogoś innego. To tylko świadectwo swojej bezgranicznej głupoty... Pewnie sprawia jej to dużo radości ale świadczy o niej jako strasznej miernocie...

Gość gość
Wyluzuj bo nikogo twoje wypociny nie interesuja!

Gość gość
gośćP1 dziś - Witaj P1 :) Ja już nie wiem ktora wypowiedź jest Twoja a która nie hehe ale jednemu rzeczywiście nie można zaprzeczyć, ze masz tu nie lada powodzenie :). Co do tego spotkania z "drugim" gościem to narazie nie może nastąpić z przyczyn, o których tu nie będę pisała. On niczego nie ukrywa ale są pewne powody o których oboje wiemy i tym powodem na pewno nie jest żona ani rodzina hehe choć on jest po kilkuletnim nieudanym związku. Na razie się przyjaźnimy i wiele nam to daje. Z nim (w odróżnieniu od tego "pierwszego") da się rozmawiać na każdy temat a mamy też wspólne zainteresowania więc miło się nam rozmawia i mamy w zasadzie stały kontakt przez cały czas. Pozdrawiam Cie P1. Czy nie odnosisz czasem wrażenia, że na Kafe panuje trochę atmosfera jak w "psychiatryku"? hehe Szkoda, że na tym forum nie można miło i spokojnie podyskutować. Ja też miałam tu na jednym wątku taką sytuację, że zostałam po prostu "zadziobana" ale cóź- jacy ludzie- takie i forum :) Mam nadzieję P1, że jeszcze kiedyś się tu spotkamy. "P.W."

Gość gość
Tez mam taka nadzieje! Trzymam kciuki za Ciebie! Dokladnie, czasami jest tu jak w psychiatryku ale czuej sie tu dobrze! KObiety rozne sa! To fakt mam powodzenie i to duze!!! :-) Uwielbiam to!

Gość gość
gdzie autorka tematu? żyje jeszcze?

Gość gość
gość dziś Ten wpis poniżej twojego to oczywiście nie ja tylko moja porąbana"fanka". Ja znikam na jakiś dłuższy czas więc wszystko co będzie napisane w moim imieniu to ta potrzaskana "fanka". Swoją drogą nieźle musiałem "nadepnąć jej na odcisk" że teraz tak się dla mnie poświęca.... A może to zranione serce że już zajęty jestem... Napisz czasem jak ci się układa ja będę czasem zaglądał.....

Gość gość
gość dziś - ale jak poznam, że to Ty? hehe A co do tego, że jak napisałeś "uwielbiam mieć powodzenie", czy to nie aby męska próżność przez Ciebie przemawia P1? :) Pozdrawiam :) "P.W."