Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet 177

Do Kobiet + wyrost faceta

Polecane posty

Gość Facet 177

Witam, mam dla Was kobiety ważne pytanie. Potrkatujcie je poważnie, bardzo proszę. Chodzi mianowicie o mój wzrost, mam 177 cm wzrostu. I takie pytanie do Was, czy facet, ktory tyle ma to dla Was: -karaczan -niski -średni -wysoki Ogólnie co sądzicie o takim wzroście dla faceta. Czy gdybyście były mocno zakochane byłybyście z facetem o takim wzroście ? Czekam na Wasze opinie.

Gość Facet 177
Przepraszam, miałem problemy z klawiaturą. Do Kobiet - wzrost faceta, taki temat.

Gość DariaFeler
do 169 cm - konus, karzeł - nie powinien sexu z kobietą uprawiać 170 cm - niski, może mieć kobietę niższą albo równą 175 cm - nie jest źle, wzrost średni 180 cm - idealnie, złoty środek! 185 cm i powyżej - wysoki, dla niektórych aż za bardzo ale coraz więcej lasek tylko na takie zwraca uwagę :)

Gość Facet 177
DariaFeler, mają centymetr w oczach, że 185 i więcej to ideał ?

wzrost średni wolę wysokich facetów z przyczyn techniczno-praktycznych :P: mam 170 cm i uwielbiam szpilki, wiec zwykle moj wzrost oscyluje w granicach 180-183 cm wzrostu, no ale gdybym sie zakochała to z bolem serca odstawiłabym szpile do szafy 🖐️

Gość DariaFeler
Ja bym się mogła w każdym zakochać, który ma od 170 cm w górę :)

byłam z niższym niż 177 i był świetny :) najlepszy 😍 :O :) :( nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby sie przejmować taką pierdołą jak wzrost albo długość członka faceta :O

Gość kuleczka :)
mój facet ma 172 cm i co z tego. czasem sie smieje do niego ze moglby byc wyzszy i moglby, czasem bym chciala. i tyle. a teraz wrecz sie zatsanwiam po co niby mialby byc wyzszy. no moze od tych szpil moich. a tak to go kocham i tyle