Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbjhagfbv

czy brzydcy ludzie maja prawo do miłości ?

Polecane posty

Gość mnbjhagfbv

???

Gość euftueu
każdy ma do niej równe prawo: brzydki, i ładny chudy i gruby chory i zdrowy biały i czarny Europejczyk i Amerykanin Dlaczego masz ku temu wątpliwości?

Gość mayaaaa
raczej nie. Ja od urodzenia mam zniekształcony nos i wszyscy trzymają się ode mnie z daleka. Tylko operacja plastyczna moze mnie uratowac.

Gość euftueu
a co ma nos do miłości?

Gość mayaaaa
jak to co? z taką maszkarą to nawet dziwnie się całować.

z kazdym nosem masz prawo do milosci :) zaakceptuj siebie! na pewno jest o niebo lepiej niz Ci sie wydaje.

Gość euftueu
masz bardzo niską samoocene o sobie. To błąd! Wdalszym ciągu nie rozumiem twojego argumentu. A nie rozumiem go bo jest głupi! Ze względu na wygląd fizyczny człowiek nie ma prawa kochać drugiego człowieka. To Bzdura! Każdy człowiek ma równe prawo kochać i być kochanym

Gość mayaaaa
w sumie już się pogodziłam z tym faktem. za rok może już mnie będzie stać na tą operację i wtedy w końcu dołączę do ludzi ładnych i znajdę szczęście tzn miłość.

zacznij korzystać z tego co masz już teraz :) nie ma sensu odkładać życia na pozniej.. 'az schudne, az znikna mi pryszcze, az zrobie operacje..' to trwa w nieskończoność i uzależnia. Nigdy nie jest sie z siebie zadowolonym. Zawsze odnajdziesz jakieś 'ale' aby nie zrobić kroku naprzód. Wiem, bo doświadczyłam. Nawet nie masz pojęcia jak akceptacja pomaga, ludzie zupełnie inaczej na Ciebie patrzą. "Ludzie widzą Cie takim, jakiego Ty siebie widzisz."