Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neversex

Chcialbym byc kobietom, urodzilabym sobie dziecko

Polecane posty

Gość neversex

zostalem prawiczkiem 33letnim i niezapowiada sie na zmiane jestem prawiczkiem 33letnim i niewidze szans na sex wciaz niemoge uwierzyc ze dziewczyny i kobiety to potwory kobiece potwory potrafily tylko zarzucac myslenie o sexie i wykorzystywac to nigdy niedostalem od tych dziwek ani sexu ani drinka bajery i kasy teraz gdy stalem sie brzydki z powodu cierpien wykorzystuja to by mowic ze niedziwne ze jak jestem brzydki to mi zadna nie da dziwki przychodzace uprawiac swe ciche doznania mowiac ze niczego nieszukają bede sie uzalal cale zycie i mscil za to na sukach 1ebane dziwki oczekujace oczarowywania matki tez pewnie byly dziwkami, wszystkie sie specjalizuja w tym fachu, wykorzystac sexualnie mezczyzn niech sie staraja, czaruja, przynoszą kwiaty, zapraszają 1ebane orwy ja nierozumiem po co kobiece pasozyty mieszkaja w ogule w domach... niewiem po co taka dziwka zyje, jesli niepotrafi nic dla zycia pozytecznego zrobic tylko zajmowac sie swoimi kosmetykami i flirtami 1ebane dziwki z uczuciami ograniczonymi do wlasnych potrzeb ktore maja spelniac mezczyzni 1ebanym dziwkom chodzi tylko o to by mezczyzni mysleli o jednym bo dzieki temu maja i sexik i kase bajere i mieszkanko dlatego mowia zawsze ze nic nieszukaja bo zawsze chca by chlopaki sie starali chce ktos udowodnienie ze kazda kobieta to dziwka, dzielą sie na jwane i ukryte? Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, kariery którą zapewni im mezczyzna na odpowiednim stanowisku, stawiają mezczyznom oczekiwania, narzucają swoje reguły, chca byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, kina, drinki, melanże. NIEMOGLEM PRZEZ TE SUKI 1EBANEGO SEXU MIEC dziwki bez wyjatku pilnujace swojego interesu solidarnosc kobieca dziwka taniej wychodzi, czyli kim jest kobieta ? dziwka to malo powiedziane, potwor kobiecy, żądny własnych zysków POTWOR KOBIECY ROBIACY Z MYSLENIA O SEXIE ZARZUT PO TO BY WYKORZYSTYWAC MEZCZYZN BY SIE STARALI po to 1ebane dziwki robicie zarzut mezczyznom ze maja ochote na sex, zeby ich wykorzystywac wy potworki male zadna z dziewczyn nigdy niezaoferowala mi sexu niemowiac by sie postarala o to 1ebane dziwki czekaly tylko na czarowania kazda jest dziwka i nigdy niebylo zadnej innej, dowod: zadna mi nigdy niezaoferowala sexu ani kasy ani czarowania dlatego ze kazda jest dziwka co chce by ją kochac, czarowac, zapraszac przyszlo mi zyc w swiecie dziwek i feministek kobiecych klamstw ze mysla o milosci pustako dziwko feministko egoistki WY PASOZYTY KOBIECE WIELKA MILOSC KOBIECA CZYLI WIELKIE KLAMSTWO NIEMIALEM NIGDY SEXU DO TEGO JESTEM WYSMIEWANY JAKO PRAWICZEK JEDNOCZESNIE NIE MOGE JUZ MIEC SEXU BO JESTEM KLASYFIKOWANY JAKO PEDOFIL moje zycie to cierpienie NIEMOGE ZYC W POCZUCIU JAKO PLEC POZADANA NIEMOGE MIEC SEXU MILOSC KOBIECA NIEISTNIEJE POWIEM CI ZE DZIWKA OKAZALA SIE LEPSZA KOBIETA OD KOBIETY KTORA SIE ZA NIA NIEPODAJE BO STAWIA JASNE REGULY I NIEYWMAGA AZ TAKICH KORZYSCI ALE JEST JAK KAZDA DZIWKA TYLKO ZE JAWNA RESZTA KOBIET TO JESZCZE WIEKSZE PASKUDZTWO NIE MA WYBORU KAZDA MOWI CI TO SAMO PSEUDO PIEKNE SLOWA ZE ONA NIE TAKA JAK INNE ALBO WLASNIE ZE ... NIE JEST DZIWKA ... A OCZEKUJE JAK KAZDA OCZAROWANIA POPADLEM W MASTURBACJE BO NIEZAZNALEM MILOSCI MYSLE O JEDNYM BY NIECZUC BOLU BRAKU DZIEWCZYNY BO KAZDA BYLA DZIWKA O KAZDEJ PORZE DNIA MILOSC KOBIECA OZNACZALA POTRZEBY KOBIECE KTORE MAJA SPELNIAC MEZCZYZNI OD 10LAT WCHODZE DO TEGO POKOJU ZEBY JAKAS KSIEZNICZKA DO MNIE NAPISALA NIEDOSTALEM GOLEGO ZGNILEGO CYCKA W KAM NIC NIEDOSTALEM OD PASOZYTOW KOBIECYCH WIECIE CO DOSTALEM OD KOBIET - FEMINIZM ZROBIC MNIE NA MYSLACEGO O JEDNYM BO TO WYGODNE DLA KOBIET BO DZIEKI TEMU MAJA CZAROWANIA ZAPRASZANIA SWA CICHA PRZYJEMNOSC DO KTOREJ SIE NIEPRZYZNAJA P1ERD0L0NE PASOZYTY KOBIECE CZEKAJACE NA PROPOZYCJE OD MEZCZYZN

Gość neversex
Oglądałem SEKSMISJĘ na kacu i takie oto efekty.:o

Gość heeeehhhhe
Kobietom? :D:D:D Się dziecko najpierw gramatyki naucz :D