Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużniewiem

Mam stresującą prace a nie moge jej zmienić

Polecane posty

Gość jużniewiem

Odbija się to na mojej rodzinie, non stop są awantury w domy, seksu juz nie było jakies 2 miesiące co dla mnie też jest to niedopomyślenia.Chciałabym się kochac, ale przez ten cały stres wole poleżeć w łóżku sama i pomyślec czuję ze popadam w depresję. Mąz mimo, że widzi co się ze mna dzieje nie pozwala mi sie zwolnić co jest zrouzmiałe bo z jednej pensji wyżyć się nie da. Ale czuję ze ta praca jest dla mnie zbyt dużym obciązeniem psychicznym. Nie ma już dawnej mnie wesołej wyluzowanej pewnej siebie.Mamy nieciekawą sytuację finansową a cięzko jest znaleśc pracę , w miarę dobrze płatną. Już nie wiem co mam robić czuję że przez to rozpadnie się moje małżeństwo.

Gość urszulka bezzzzzzzzz
ja mam tak samo. A przez to nabawilam sie problemowo z zoladkiem. Powiedzialam dosc. Dla mnie zdrowie jest wazniejsze. Bardzo sie boej co bdzie jak sobiue finansowo poradzimy. Mam trzy letnie dziecko. Dzis z now wstalam rano, bole zaladka mam dosc tego., Nie poszlam do pracy i ide do lekarza. Bo sie wykoncze.

Gość AS26
To prawda, że idą ciężkie czasy i trzeba dwa razy się zastanowić przed rezygnacją z pracy, ale zdrowie jest najważniejsze. Jak je stracisz, to co ci z pracy? Lepiej żyć skromniej, a z godnością.

Gość gość
Dziewczyny, może warto pomyśleć o zmianie pracy. Sprawdzćie teraz dużo ogłoszeń jest ze Stefczyk Finanse. Szukają ludzi do oddziałów Kasy Stefczyka , dobre warunki plus umowa o pracę.