Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia000003

Co myślicie o Euro 2012 w Polsce i na Ukrainie?

Polecane posty

Gość klaudia000003

Chodzi mi dokładnie o przygotowania do tej wielkiej imprezy sportowej. Oraz o dopingu polskich kibiców piosenką "Koko euro spoko" oraz ukraińskich kibiców utworem w tłumaczeniu "Kibicuj". Co sądzicie o oficjalnym hymnie Mistrzostw Europy w piłce nożnej Oceany "Endless Sommer"? Czy zagraniczni piłkarze mogą czuć się bezpiecznie w Polsce i na Ukrainie ? No i oczywiście czy Polska ma szansę chociaż na wyjście z grupy( Grecja, Rosja, Czechy, Polska)?

koko euro spoko jest calkiem sympatyczne i na pewno damy rade z organizacja. czy wyjdziemy z grupy? mamy tak slaba grupe, ze nie wyjsc z niej na wlasnym podworku, to bylby obciach na maksa.

Gość (jaca74)
ta piosenka to by się nadała na mecz jakiejś okręgówki na wiosce a nie na euro. żenada jak chuj. a jakie polska ma szanse na euro - to se obcykaj u buków najlepiej.

Gość optymistyczkaa
koko koko jakoś przełknęłam ale nie jestem optymistką co do odp przygotowań. Ale zawsze się mogę mile rozczarować. Chociaż jak przeczytałam artykuł o euro z humorem to może rzeczywiście nie będzie tak źle. Jeśli weźmiemy to na miękko, np. jak autor bit.ly/KCsyaA Grunt to być dobrej myśli i udawać, że wszystko grajak trawniki za gierka ;)

Największą klapa będzie otoczka mistrzostw, to znaczy klimat którego właściwie nie będzie... no chyba że stworzą go zagraniczni kibice. My jakoś tak słabo potrafimy sie cieszyć. Nie będzie tego aż tak bardzo czuć jak w miejscach gdzie piłka to prawie religia. Piosenka Oceany - całkiem spoko akurat takie na Euro chodź mogło by być jeszcze lepiej (lub bardziej oryginalnie, to znaczy pójść w innym kierunku niż jamajsko - afro klimaty) No hymn Polski na Euro ... to wiadomo :) jacy ludzie jaki kraj jaki rząd taki hymn... Mielismy okazje pokazać że jesteśmy nowocześni, mieliśmy okazje wyjść ze stereotypu ale nie udało się. Gdyby tak połączyć ludowe z nowoczesnościa to tak!!!!!! Ale to jest tylko ludowe plus bardzo słabe muzycznie. Wyjść z grupy tak ale tylko i wyłącznie z 2 miejsca i najwazniejszy będzie pierwszy mecz. Jesli go wygramy to i być może korzystny wynik z czechami ugramy.