Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia0007

Co sądzicie o braku Polski na Eurowizji?

Polecane posty

Gość gosia0007

Witajcie! Ostatnio zaczęłam się poważnie zastanawiać nad naszymi występami w tym konkursie. Podobno nie braliśmy w tym roku udziału ze względu na organizowane Mistrzostwa Europy. Jednak czy tu naprawdę właśnie o to chodzi? Czy może o to, że nigdy nie odnosimy sukcesów? Ba.. nasze występy należą zawsze do jednych z najgorszych! Jak sądzicie, powinniśmy jeszcze kiedykolwiek startować w tym konkursie?Czy one w ogóle mają sens? Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat! :)

Gość Kamil 01
a "Koko koko Euro spoko" nie było na Eurowizji ?

wczoraj o tym pisalam ale mogę sie powtórzyć, jak wyglada nasza branża muzyczna? jesli zapytać o pare najslawniejszych piosenkarzy to poleci bajm, ewa farna, maryla rodowicz, feel, doda bez urazy ale sama tandeta i jak tu wygrać? w dodatku piosenki są niemelodyjne, wysapane, na siłę a i jeszcze blue cafe śpiewające po angielsku i brzmiące jak co druga inna piosenka :O proponuję Varius Manx na eurowizje z jakims starym hitem, na pewno by przeszli, wokalistki mieli zawsze świetne, nieoklepane melodie albo Zakopawer - Boso - nie podoba mi sie ta piosenka, ale ma klimat taki, że może by sie spodobał Europie jako egzotyka albo Maanam, ale oni raczej nie byli komercyjni zresztą varius manx też nie stawiał na ilość...