Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tamtatamka

Tak się cieszyłam na cały weekend z chłopakiem.Weekend minął i jakoś tak dziwnie

Polecane posty

Gość Jak tamtatamka

:-/ Nie wiem...cały tydzień poprzedni nie mogłam się doczekać...razem gotowaliśmy, oglądaliśmy filmy, kochaliśmy się, chodziliśmy na spacery, itd...Było bardzo fajnie...ALE..pod koniec wczorajszego dnia miałam zamiar uciec do siebie :-/ Czy to normalne? Dodam iż był to nasz pierwszy cały weekend.

Gość Kamil 01
Ty jesteś Beata od mięsnego jeża a Twój chłopak to Henryk ?

Gość aasdfgthyujklkjh
Tez tak mam, podejrzewam ze dlatego ze jestem jedynaczka, mam swoj pokoj i od dziecka jestem przyzwyczajona do samotnosci i do tego ze mam przestrzen wokol siebie

Gość prrrrr
długo z nim jestes? jak to pierwszy wspolny weekend to normalne;)

Miałaś ochotę uciec bo? Może takie "udawanie" domu Ci nie pasuje bo jeszcze nie chcesz zakładać rodziny czy mieszkać z kimś. Wy odegraliście sytuację pary/małżeństwa mieszkającej razem. Może Ty chcesz jeszcze wolności, imprez, zabawy a nie zmywania naczyń?

Gość prrrrr
jeju co tu za filozofia, nie jestes przyzwyczajona jeszcze zeby spedzac z nim non stop tyle czasu ja jak mieszkalam sama, a potem nagle w 5 osób, to byla tragedia, a teraz jak jak jestem sama to dziwnie sie czuje;)

Gość Jak tamtatamka
Nie sądzę. Po pierwsze nie jestem jedynaczką a mam 2 rodzeństwa. Rodzice prowadzili zawsze otwartym dom, razem gotowaliśmy, każdy miał swoje obowiązki, itd...

Gość prrrrr
pozatym moze bylo za bardzo 'sielankowo' kiziu miziu non stop słodko, az do mdłości...

Gość Jak tamtatamka
Chyba jest tak jak piszecie...Uwielbiam z nim przebywać, ale raczej powinnam to sobie "dawkować". Dzięki za odpowiedzi :)