Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrr3r

Gdzie poza Allegro mozna sprzedac ubrania, ksiazki?

Polecane posty

Gość rfrr3r

Tzn. poza Allegro, Ebay, Swistak i Szafa - czy sa jeszcze jakies, gdzie mozna cos sprzedac albo sie wymienic? Na Allegro nie ma co wystawiac, bo ludzie nie kupuja albo kupuja za zlotowke, szkoda mi. Na pozostalycj wymienionych sprobuje, ale moze o czyms nie wiem?

Gość rfrr3r
A wlasnie :) czy ktos tam sprzedal cos? Ma to sens? Czy placi sie za wystawienie

Gość ojojoj...
nie placi sie i mozna sprzedac

Gość niebieska kołdra
graty z chaty

Gość tablica.pl jest dobra
tylko uwazaj przy platnosciach - zaplata z gory lub za pobraniem ale pod warunkiem wczesniejszej wplaty na konto kosztow wysylki! i jescze gumtree.pl ale oni kiepscy sa!

Gość rfrr3r
Na gumtree to ludzie nawet jak za darmo oddaje umawiaja sie i nie przychodza. Graty z chaty - tam sie chyba tylko oddaje. Zalezy mi zeby czesc sprzedac, bo mam dlugi.Moze znacie cos jeszcze?

Gość rfrr3r
Super, dzieki za nowe adresy, oczywiscie wszystko skrzetnie zapisuje. A gdzie mozna sprzedac najdrozej? Np. za pol ceny?

Gość gość
hej Pilnie sprzedam książki stan: idealny Potrzebuję pieniędzy i niestety muszę sprzedać część mojej biblioteczki

Gość Misia121
CO do książek to możesz je bezpośrednio sprzedać w https://skupszop.pl bardzo fajna opcja jak chcesz sie szybko pozbyc zędnych książek