Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

z czym wam sie kojarzy np tulipan,wasze skojarzenia

Polecane posty

podajcie przyklady smiesznych skojarzen :) Ula kojarzy mi sie z pszczolka maja i czyms lepkim,makranon z czyms oslizglym,dawajcie dalej :)

perła_z_lamusa hahah padlam :-D seweryn z placzacym dzieckiem i rynna kwiatek chaber z kradzieza,hustawka z brakiem zebow

Gość dajanakakakakaka
słowo kaktus z kut*sem, nie żartuję. Jak gdzieś widzę to słowo, to najpierw się zastanawiam, czy tam naprawdę nie pisze ku*as ;) róża z miłością i oddaniem sukienka z latem torreador z tortillą

Magda-gdacząca kura, Kasia-cieńki kapuśniak, Monika-pieprzyk na dupie, Paulina-kwaśny racuszek/skręcone w sznurek rajstopy:D Książka- wyschnięta ćma na parapecie/cieńki placek typu wrap:D

Gość dajanakakakakaka
imię Mikołaj ze św. Mikołajem, Paweł z kimś wysokim, przystojnym i miłym, Jacek - z kawalarzem i hulaką, Robert z górą, chyba dlatego, że to imię zawsze wydawało mi się silne, Tomek z przystojnym podrywaczem :), Michał z kimś sympatycznym i szczupłym. Anna - z kobietą z klasą, słodką i miłą, Agnieszka z kimś ogarniętym :p

Gość dajanakakakakaka
Adam z budyniem, nie wiem dlaczego :P Maciek - z surowym ciastem z pizzy rozłożonym na asfalcie Konrad - z jakimś zielonym krzakiem schowanym w cieniu Artur - ze służącym i z zupą kartoflaną Andrzej - z czekoladkami z bombonierki

A mnie Mikołaj kojarzy się z zakalcem, Anna - miednica ciepłej wody, Paweł- sosnowe igły, Tomasz-za duży męski but, Agnieszka- ręka w sakiewce. Robert-tłusta larwa. Michał-zapuchnięty od kataru nos i łzawiące oczy. Jacek-duży palec wystający z dziurawej skarpety:D

Gość strażniczka texsasu
tulipan to mi się ze zboczencem kojarzy, zreszta chyba byl jakis taki o takiej ksywce :D

Gość dajanakakakakaka
perła_z_lamusa :)

Gość dajanakakakakaka
strażniczka texsasu - a był taki, wyciągał kasę z zakochanych w nim babek, zmieniał miejsca pobytu, żeby nikt go nie złapał :p

Kornelia-makaron typu rurki/pożółkła koronka. Dres-trasa szybkiego ruchu. Koalicja-pogięte sztućce. Wojciech- deszczownica. Kredki-zaparcie:) aaa przyszło mi do głowy nowe znaczenie słowa żaluzja Żaluzja-kiedy ktoś w zawoalowany sposób wyraża swoje rozczarowanie-robi żaluzję:D

Gość dajanakakakakaka
z mi Kornelia z lodami waniliowymi posypanymi kruszonką, Wojciech - z niegustownymi butami i przykrótkimi spodniami :D Kuba - z jakimś misiem - maskotą i pustym kubkiem Łukasz - z lampką oliwną, łojem na głowie i blondynem obciętym na jeżyka Kacper - z przedsiębiorczym szczęściarzem, który świetnie radzi sobie w życiu Marcin - z surowymi drożdżami Adrian - z okularnikiem z koszulą w kratę Marek - z koroną (chyba kiedyś była taka postać literacka jak król Marek) Kamil - z beżowym kamieniem leżącym pod glonami w jeziorze

Gość heh też to wczoraj oglądałam
rafał z rosołem

Nikodem-migdałowe płatki. Ola-szklana kulka, dźwięk łyżeczki mieszającej w szklance. Telewizor- wyciągnięty język, na całą długość i szerokość. Mistrz-spodnie ciasne w kroku:D