Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjspibjr

usiadła mu na kolanach!!!!

Polecane posty

Gość bjspibjr

moj facet ma kolezanke, co do ktorej wie, ze jestem o nia bardzo zazdrosna. razem pracuja. byli ostatnio na delegacji razem (on wiedzial, ze wariuje z zazdrosci, rozmawialismy o tym, ze to bedzie dla mnie trudny czas) i w jej trakcie zobaczylam ich zdjecie na facebooku, gdy ona siedzi mu na kolanach. tlumaczy sie, ze tylko pozowali. urzadzilam mu konkretna awanture. i teraz zasadnicze pytanie: czy mam prawo byc zla, czy to drobiazg i przesadzam?

Nie przesadzasz. Odwróć sytuację- ciekawe czy on byłby szczęśliwy gdybyś obsiadywała faceta, o którego on byłby zazdrosny. Trochę szacunku do partnera nigdy nie zaszkodzi.

Gość bjspibjr
przeprosil mnie, ale ogolnie sie dziwi, ze to jest dla mnie problem. poluzniac z nia znajomosci nie zamierza, bo sie przyjaznia od dawna, a ja robie z igly widly. a ja nie czuje sie pewnie i naprawde jestem bardzo zazdrosna. nie wiem, co robic...

Gość Nie badz naiwna :)
Hehe nie badz naiwna ;) Jak widzisz, ze twoj facet "pozuje" do zdjecia z kolezanka na kolanach, a wszyscy wiedza, ze jest zajety - sorry, on ma cie w dupie, upokarza cie w oczach innych, nie liczy sie z toba. Niby po co mu na te kolana siadala? ;) no wlasnie. Pogon dziada.

Gość PSX XBOX ATARI PC
Lepiej mi usiądź swoją doopeczką na nóżki! Chcę twej doopy i zarazem nie! NIW WIEM CO ROBIĆ MAM TY DooP00niu!

Hehe nie badz naiwna ;) Jak widzisz, ze twoj facet "pozuje" do zdjecia z kolezanka na kolanach, a wszyscy wiedza, ze jest zajety - sorry, on ma cie w dupie, upokarza cie w oczach innych, nie liczy sie z toba. Niby po co mu na te kolana siadala? ;) no wlasnie. Pogon dziada.

Gość fotel
na 99% się bzykają.

Moze jej robic na zlosc, ale generalnie ma ja w dupie :/

Poza tym akurat siedzenie na kolanach widziałaś- bo jakiś idiota strzelił fotkę. Może również istnieć między ni mi sporo sytuacji o których nie masz pojęcia- bo akurat nie cyknął ich aparat :(

Gość superjulka85
daj sobie z nim spokój, please

na 99% się bzykają." autorka nie oczekuje takich wpisów

Gość bjspibjr
on mowi, ze bylo malo miejsca, sie cisneli do zdjecia i ona mu usiadla. nie wiem, co o tym myslec. sam przyznal, ze powinien byl przewidziec, ze bede zla i mnie przeprosil. ale jakos mnie to nie uspokoilo. nie chce z nim zerwac, ale mysle, jak to dobrze rozegrac taktycznie.

Gość superjulka85
żal kropka pl przejrzyj na oczy! nawet jeśli się nie bzykają (jeszcze) to czy chcesz mieć faceta który publicznie nie potrafi zachować powściągliwości i być ok wobec ciebie?

Gość nie wywoluj wilka
z lasu, jak bedziesz sie o to czepiac to sama go pchniesz w jej ramiona

Gość zalamanaxenia:(
nie przesadzasz.

Gość superjulka85
a w ogóle to niesmaczne- ona żałosna (ta, co siadła) i on

Gość bjspibjr
moja strategia jest taka: odsunac sie od niego zdecydowanie, przestac mu nadskakiwac i tez strzelac fochy. zaczac wiecej wychodzic bez niego (on jest domatorem, ja imprezowiczka - poki co sie do niego dostosowywalam). przestac trzymac facetow, ktorzy sie wokol mnie kreca na taki ogromny dystans (bo dlaczego niby mam, jesli on tego nie robi?). na temat tej dziewczyny nie powiedziec juz ani slowa wiecej. na spotkaniach byc dla niej normalna i mila. jesli cos wiecej bedzie sie miedzy nimi dziac, skonczyc to. co myslicie?

Gość bjspibjr
czy tez moze odgrywanie sie na nim to dziecinada?

Gość bjspibjr
a jej cos powiedziec na ten temat? jakos skomentowac to w towarzystwie? w piatek bede sie z nimi widziec w wiekszym gronie i tez nie wiem, jak zareagowac...