Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miki Maus

Wasza ulubiona marka kosmetyków i dlaczego? akie produkty?

Polecane posty

jaką markę kosmetyków najbardziej cenicie i jakie produkty tej marki najbardziej lubicie? Dlaczego akurat ta marka? czy zwracacie uwagę na to czy dana marka testuje na zwierzakach swoje produkty?

Gość Kaaaaaaaaasssiiiiiaaaaaaaaaa
ja lubie nivea i prdukty z avon:)

też lubię nivea cenię sobie fakt, że nie testują na zwierzakach avon chyba też nie testuje

Gość Uroczy Roman
Biały Jeleń.

Gość otopolska
Dermika. Vichy.

Gość mireczkowataa
Clarins- kremy do twarzy, balsamy do ciała. Nie testowane na zwierzętach.

Gość A6W
brutal

Gość klaaarkson
A ja z kolei kupuje tylko i wyłacznie takie kosmetyki www.nantes.pl Polecam szczególnie kiedy macie konkretne wymagania co do kosmetyków, a nie odnajdujecie ich w tych tradycyjnych i masowo dostępnych w drogeriach.

Gość rommmeonka
Dla mnie od wielu ładnych lat to zdecydowanie tylko Oriflame. Uzywam już długo i naprawde bardzo sobie chwalę kazdy z kosmetyków.

Gość fskvnosdvfs
sylveco - nie testują

Gość para pomyleńców
guinot

Gość sa_vannah
alterra babydream bo tanie a skład rewelacyjny

Gość mojitomaja
AA , Vichy , Soraya , The Body Shop

Gość basiennnkowa
Ja teraz też pokochałam kosmetyki Nantes. Odkryłam je u mojej kosmetyczki i naprawde musze Wam powiedzieć ze są naprawde rewelacyjne jeśli chodzi o pielęgnację twarzy.

Gość malamans
Jeśli chodzi o skórę, to zdecydowanie polecam Hildegard Braukmann. Dobre kosmetyki są drogie - tutaj mamy kosmetyki naturalne w bardzo dobrej cenie, ale głównie chodzi o jakość, bo przy mojej wrażliwej skórze efekt jest znakomity.

Gość koszna
Hildegra Braukmann ma świetne kosmetyki i nie chodzi o pochodzenie, lecz o jakość. W moim wypadku znakomicie się sprawdzają, a przede wszystkim widzę ich efekty - szczególnie jeśli chodzi o krem pod oczy - całkiem inna cera.

Gość gość
Alterra, uwielbiam ich żele pod prysznic, szampony, balsamy i preparaty do pielęgnacji włosów. Mają fajne składy i są nie testowane na zwierzętach :) i pięknie pachną :)

Gość Kingaa87
Ja odkryłam niedawno markę Shiseido. Kupiłam sobie szminkę i błyszczyk i mogę powiedzieć jedno - kolory są przepiękne. Głębokie, wyraziste, a szminka na ustach trzyma się bardzo długo. Kupiłam kolor nude, taki jak ta pani na zdjęciu po lewej stronie http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje/shiseido Ceny też są ok i z tego co zauważyłam szukając o nich kiedyś opinii, to trafiałam raczej na pozytywne. Teraz przymierzam się do kupienia u nich podkładu i pudru. Mam nadzieję że się nie zawiodę

Gość gość
Kosmetyki do mycia - alterra (odkąd używam nie mam problemu z bardzo suchą skórą na ramionach, robiły mi się takie "placki" suche, żaden balsam nie pomagał ;/ żel pod prysznic z alterry i problemu nie ma). Kremy do twarzy - Cera +, z apteki. A z makijażu to różnie, Golden Rose lubię, Makeup Revolution... generalnie nie mam tak, że mam jedną ukochaną markę ;) z każdej co innego mi podpasowało :)

Gość gość
Ja ostatnio cenie sobie kosmetyki z APN Cosmetics. Sa tanie, dobre i maja masę ciekawych olejków od kokosowego po arganowy. Kompletne zestawy, szeroka gama zapachów a takze czyste olejki. Super sklep. Polecam =)

Gość gość
biocosmetics można kupic na ebiocosmetics lub we Wrocławiu CH Arena kocham tą firmę

Gość Cristinaa
Moja ulubiona firma to Ziaja - kosmetyki mają świetne, ładnie pachną, są delikatne. Najbardziej lubię balsam kozie mleko :)

Gość Masza i Medwed
Zwracam uwagę na skład i producenta. Nie kupuję żadnych zachodnich marek, tylko polskie i rosyjskie.

Gość gość
Nie mam ulubionej, korzystam z różnych marek, teraz wypróbowuje nowe z Mystik Warsaw i bio love, znalazłam je za sprawą akcji kosmetyki dla mojej urody która prowadzi sklep Kontigo. Fajna bardzo, dla mnie to już w ogóle bo uwielbiam oglądać top model a biorą w niej właśnie dziewczyny z niektórych edycji :) mozna sobie filmiki z nimi pooglądać itd - http://kosmetykidlamojejurody.pl/

Gość gość
Ja bardzo lubię kosmetyki marki Avene, szczególnie lubię ich koncentrat przeciwzmarszczkowy. Jak nie znacie tej marki, to tutaj - https://www.aptekamini.pl/category/znane-marki-avene możecie sobie zobaczyć ich kosmetyki. Dostępne są raczej tylko w aptekach.