Gość Damian1994 Napisano Maj 28, 2012 Witam Panie. Chciałbym się od Was dowiedzieć czy jakbyście dostały list to byście były zadowolone? A więc w sobotę byłem zaproszony na imprezę do mojej koleżanki i poznałem tam jej kuzynkę. Przetańczyłem z nią prawie całą noc, zgadzała się chętnie na każdy taniec ze mną. Zaprosiłem ją na krótki spacer, na którym świetnie mi się z nią rozmawiało. I teraz mnie korci, aby zdobyć adres od koleżanki i wysłać do niej list, o mniej więcej takiej treści, że jeszcze nigdy w swoim 18letnim życiu nie spotkałem tak ciekawej osoby (jest ode mnie dwa lata młodsza, śliczna, i imponuje mi strasznie że jest taka cicha i spokojna, ponieważ większość jej rówieśniczek taka nie jest) i do tego napisać jakieś własne odczucia. Proszę postawcie się teraz na jej miejscu i powiedzcie czy byście były zadowolone? Na facebooku sprawdzałem jej status, jest wolna. W zakończeniu listu podpisałbym się i umieścił swój nr telefonu z prośbą o kontakt. Dodatkowe pytanie: czy kupienie róży i oderwanie jej płatków i umieszczenie w kopercie to dobry pomysł? Czy płatki nie wyschną? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach