Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhfgh

Usuwanie znamion- oferta na groupon. Myslicie ze to sie oplaca?

Polecane posty

Gość gfhfgh

http://www.groupon.pl/deals/warszawa-extra/Specjalistyczna-Przychodnia-Lekarska-Wilmed/6241631?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_149&a=1724 u mnie w miescie za samo wyciecie i zbadanie to koszt minimum 150-200 zl a tu nawet jak wezme za 129 wyciecie 5 znamion plus 70 zl badanie histopatologiczne za kazde to i tak sie niby oplaca boje sie jednak ze to jakas sciema i wyjda bardzo duze koszty lub okaze sie ze wycinaja tylko znamiona malusienkie

Gość halinka80
nie wyświetla mi się ta strona, podaj miasto z tą promocją to szybciej znajdę co do usuwania to zorientuj się czy usuwają tez na kasę chorych wtedy wystarczy skierowanie od lekarza ogólnego badź dermatologa i usuną bezpłatnie, ale terminy beda odległe nie powinno sie usuwac znamion na lato... pewnie stad ten grupon,,,,

Gość gfhfgh
jest to oferta z warszawy tak tez myslalam ze ceny niskie bo na lato raczej nie usuwa sie znamion, chociaz oferta wazna jest do listopada boje sie jednak ze jak zadzwonie to okaze sie ze sa terminy tylko na lipiec i sierpien albo kaza mi przyjezdzac 3 razy a dojazd do warszawy troche by mnie kosztowal, mieszkam 200 km od stolicy jak mozesz to sprawdz i doradz:)

Gość halinka80
a sorry widze z linka ze to grupon z warszawy

Gość gfhfgh
jest to w dziale- warszawa extra oferty lekarz dermatolog nie chcial mi wypisac skierowania bo stwierdzil ze usuwaja tylko znamiona ktore dziwnie wygladaja lub sa draznione np bielizna ja mam kilka znamion sporych bo 0,5 cm ktore badam co pol roku i jak narazie nic sie nie dzieje wkurzaja mnie lekarze, przeciez kazdy wie ze jak cos zaczyna sie robic ze znamieniem to czesto jest to juz zaawansowany rak:(

Gość halinka80
jednak nie mogę wejść na grupona obecnie,,,, moze cos z serwerem ja miałam usuwane znamiona, rany zagoiły się bez blizn, zostały małe wypukłe ślady, ale mi to nie przeszkadza, natomiast znam osoba ktora ma tendencje do bliznowców, miala małe znamię po którym został jej rozległy ślad po usuwaniu znamiona

Gość gfhfgh
mi kolezanka doradzila abym jednak umowila sie na miejscu z lekarzem a nie jechala do wawy i usunela sobie na probe 2-3 znamiona bo potem moge zalowac jak kaza mi kilka razy przyjezdzac lub dolicza duze koszty

Gość halinka80
co do lekarza, to idz do innego ja tak miałam, jeden nie chciał mi dać skierowania a inny bez problemu dał argumentacja tego lekarza co nie chciał dac była taka ze niezdrowo jest usuwać znamiona laserem i on się pod tym nie podpisze najlepiej usuwać chirurgicznie bo to jest bezpieczne

Gość gfhfgh
no wlasnie dlatego boje sie od razu brac caly pakiet ,nie wiem czy nie mam tendencji do blizn z 2 strony nienawidze moich znamion

Gość francuski_piesek
oferta na pewno ciekawa, ale myślę, że istnieje pewne ryzyko. Ja osobiście dość sceptycznie podchodzę do zakupów na gruponie, jeśli chodzi o kwestie zdrowotne, lepiej myślę udać się do dobrego specjalisty, żeby powiedział, jak sprawa wygląda, jakie są metody usuwania znamion, jakie ryzyko za sobą niesie. na pewno jest ryzyko ja wolałabym dołożyć i iść do doktora Osucha na konsultacje, żeby mieć pewność, że wszystko będzie dokładnie zrobione i przede wszystkim dla nas bezpieczne.

Gość porada za free
ja miałam usuwanych parę znamion na kasę chorych (laserowe usuwanie) okazuje się jednak, że część z nich się odnowiła, w miejscu usunięcia ponownie zaczęło się odtwarzać znamię, należy wtedy dopalić raz jeszcze takie znamię (powtórny zabieg)

Gość porada za free
odnośnie bliznowców to niektóre osoby mają tendencję do nich znajoma usunęła parę znamion za jednym razem (po raz pierwszy) teraz ma brzydkie ślady (mało estetyczne, żałuje, wolałaby mieć w tym miejscu pieprzyka niż tak dużą bliznę)