Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podamnicka@%*#

fryzura zakrywajaca szyję

Polecane posty

Gość nie podamnicka@%*#

dziewczyny pomocy, moja choroba teraz dała o sobie znać, chora tarczyca, po nowych lekach mam dość duze zgrubienie na szyi, operowana będę we wrześniu a za kilka tygodni ślub jak ukryć szyję, moze jakaś fryzura, mam dosć długie włosy ale cienkie, nie wiem, radzono mi jakieś koronki na szyje ale mi sie to bardzo nie podoba POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

To może fale, loki? Być może sprawę załatwi bolerko ze stójką? Trudno doradzić - nie wiemy jaki masz typ urody, fason sukni, czy będziesz miała welon.

Gość nie podamnicka@%*#
suknia dosć bogata, hiszpanka z odpinanym trenem, myśle nad welonem takim malutkim skromniutkim, jest szczupła i nie wysoka,

Gość nie podamnicka@%*#
haloooo jest tu ktoś

Gość bamolajabajałezka
a co myslsiz o lokach?

Gość nie podamnicka@%*#
ale czy loki zakryją szyję?? włosy mam po ramiona, dość długie tylko cienkie, a kłopoty z tarczycą mam po prawej stronie, dużo osób mi mówiło że mam pecha że tak przed ślubem mi wyskoczyło, to jest wielkości małego jajka, może się to aż tak nie rzuca w oczy ale jednak dla mnie to problem, bo na września mam operacje a w lipcu ślub,

Może spróbuj z doczepianymi pasmami? I np z tego zrobić loki, skoro Twoje własne włosy nie zakryją zbytnio szyi..

Gość nie podamnicka@%*#
a jaki koszt może być takich kosmyków doczepianych?

Ja niestety nie orientuje się, poszukaj w google, na stronach salonów fryzjerskich w cenniku, czy na wątkach forum o przedłużanych i doczepianych pasmach, czy tutaj, czy wizaz itp.. Mogłabyś spróbować ewentualnie dłuższy welon założyć, albo np upiąć jakiś kwiat na wstążce na szyi?

Gość nie podamnicka@%*#
kwiat, tylko czy to nie będzie za duzo, bo suknia jest bardzo bogato zdobiona, bo hiszpanki są bardzo zdobne, a zmieniać suknię już nie bardzo, bo suknia jest już uszyta, bo mi to na szyi wyskoczyło jakieś 2tyg temu,a wchłonąć sie na pewno nie wchłonie, a gdybym nie miała żadnej biżuterii, mały welon, włosy w loki moze upiete jakoś na bok prawy, i kwiat mały ma wstazeczce, czy jakoś tak, no jakoś musze zatuszowac tą szyję, tylko nie mam pojecia jak,

Gość nie podamnicka@%*#
kreska bardzo ładne, tylko boję sie ze bedzie za duzo wszystkiego,bo was tutaj od dłuzszego czasu czytam, i jesteście na tym temacie bardzo uczuleni, aby wszystkiego nie było za dużo,

Hmm kwiat do hiszpanki jak najbardziej pasuje :) Spróbuj pokombinować z fryzurą, jeśli te doczepiane pasma są za drogie, to faktycznie jakaś fryzura na bok, mały kwiatuszek.. I nie przejmuj się tak :) na pewno bardziej Ty to widzisz, niż wszyscy w koło :)

http://tychy.olx.pl/sprzedam-suknie-slubna-typ-hiszpanka-iid-32602836 Nie wiem jaką masz sukienkę, ale ta przypomina hiszpankę, i dziewczyna na zdjęciu ma właśnie taki jakby kwiatek.. ten jest chyba z jakiejś organdyny, ja bym dała ze nieprzeźroczystego materiału, ale to już kwestia gustu i tego co będzie pasowało :) Masz możliwość przymiarki sukni w najbliższym czasie ? Może tam gdzie szyjesz mają akcesoria ślubne i mogłabyś sobie zobaczyć jak to wygląda.

Gość nie podamnicka@%*#
kreska coś takiego tylko że duża na kole, z większą ilością falban, suszonaroza nie, ja szukam upięcia które bezpośrednio leci na szyję aby szyja była nie widoczna, a ta fryzura wogóle mi się nie podoba. ale bardzo dziękuję, ten pomysł z kwiatem jest chyba najlepszy, muszę gdzieś poszukać bardzo dziękuję