Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z hany i piotra

Czy to duży problem jeśli będę mieć inne marginesy w pracy lic niż tego wymagają

Polecane posty

Gość z hany i piotra

Mam wydrukować dwustronnie i jakoś nie mogę ustawić tych lustrzanych, nie wychodzą mi wtedy 3,5 i 1,5 tylko przesuwają sie np. na 4 i 2 :O Co jakbym zrobiła normalnie 2,5 i 2,5?Mogą za to np obniżyć ocenę??

Gość kasztelan vc
pójdziesz siedzieć

Gość z hany i piotra
Bardzo śmieszne :O

Gość ffgfgghghgh
skoro wymagają to niestety trzeba tak zrobic... przykre ale prawdziwe.

Gość marginesem jesteś ty...
Musisz mieć takie marginesy jakie są wymagane. Nie rób lustrzanych od początku bo nie wyjdzie tak jak trzeba ale podziel prace w wordzie na sekcje.

Gość z hany i piotra
O co chodzi z tymi sekcjami?Mozesz to opisac albo gdzieś to znajdę?Niestety jestem strasznie tępa jeśli chodzi o worda i w ogóle komputery :O

Gość ffgfgghghgh
to zlec komus

Gość z hany i piotra
Właśnie nie mam komu, nawet facet w kserze gdzie chciałam to wydrukowac nie umiał tego zrobic, czy to naprawdę takie trudne?

Gość z hany i piotra
Czytałam już o tym ale jak to się ma do marginesów? W ogóle problem mam z tym, że ustawiam taki, jak powinien być, a on i tak wychodzi inny, nie wiem, czy to jakieś ustawienie, którego nie można zmienić czy co... CHętnie bym to komuś zleciła np na zleceniach przez net ale boję się, że ktos mi ukradnie tę pracę :O

Gość marcin hhhhh
Mogą za to np obniżyć ocenę?? Nie przyjmą ci pracy, ot tyle.

Gość z hany i piotra
Boże, nie wiem już co zrobić :O cała praca jak z płatka, a tu takie cos :O nikt w moim otoczeniu nie potrafi tego zrobić tak żeby było dobrze :O

Gość soljanka
tez mialam niedawno problem z tymi lustrzanymi marginesami, w koncu zrobilam tak, ze ustawilam na cala prace poszerzony margines po lewej stronie (na oprawe) a po prawej normalny i wydrukowalam tylko strony nieparzyste, potem zmienilam ustawienia na cala prace, tak ze poszerzony margines mialam po prawej i potem drukowalam parzyste, i jakos wyszlo :)

Gość z hany i piotra
A drukowałaś w domu?Mogłabym tak zrobić gdybym miała drukarkę, ale drukuję w punkcie i dużo z tym zachodu, a muszę to zawieźć gotowe w czwartek :O Ale chyba będę musiała jakos tak kombinować. Planowałam zrobić normalne, po 2,5 bo i tak oprawa mi się nie wetnie w tekst, ale skoro piszecie, że to takie ważne i mogą mi nie przyjąć, to nie będę ryzykować :O

Gość soljanka
tak, w domu drukowalam, i tez mi nie wydrukowala tak idealnie jakbym chciala, bo w wordzie mialam ustawione marginesy na 2,5 po prawej i 3,5 po lewej, a i tak mi wydrukowala szersze po prawej a mniejsze po lewej, ale nie wiem czyja to wina czy drukarki czy worda, w koncu i tak oddalam ja do oprawy, ale jakos bardzo zle to nie wygladalo

Gość z hany i piotra
Wiesz, mi nie zależy jak to wygląda, byle oprawa się nie wcięła, ale po prostu boję się, że mi się do tego przyczepią albo nie przyjma i będę musiała drukować od nowa 2 egzemplarze, a trochę to kosztuje...