Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiekowa panienka

klub starych panien

Polecane posty

Gość wiekowa panienka

zapraszam:) będzie mi bardzo miło jak ktoś dołączy do mnie:)

Gość no właśnie bardzo miło
by ci było, ale wtedy nie zakładałabyś tematu :D

Gość wiekowa panienka
a skąd wiesz?:D

Gość wiekowa panienka
ponawiam apel:)

Gość PSX XBOX ATARI PC
rozkładajcie nogi, albo wypinać doopki! MIGIEM ROOCHAdŁA, yebadełka und doopinki do zapinki!

Gość wiekowa panienka
Witaj Rhovannion:)

Gość wiekowa panienka
dlaczego napisałas o sobie 'małe, złe i brzydkie'? tak siebie postrzegasz?

Gość iokuuuuuuuuuuuuu
rhovanion nie znam ci ani ty mnie ale kilka juz twoich postow zdarzylo mi sie czytac. narzekasz ze bedziesz stara panną, wez sie w łeb puknij jak chcesz miec chlopa zaloz se konto na jakiejs sympatii czy cos.. ja poznalam swojego faceta na czacie i to przez przypadek, tak sobie weszlam pogadac bo sie nudzilam sama w domu. i widzisz.. mam fajnego goscia a tez jak ty marudzilam ze mi sie nie uklada. dziewczyna nie ma problemu z tym zeby znalezc faceta nawet jak jest nieudacznicą to zawsze jakis chetny sie znajdzie. do podupczenia chociazby ;p ale sa i tacy ktorzy sa spokojni i nudni i przebojowe atrakcyjne dziewczyny nawet na nich nie patrzą. a jak jest niesmialy to juz wogole. ale taki ma duzo wrazliwosci w sobie i potrafi kochac szczerze. ja sie o tym przekonalam . mam faceta ktory mnie kocha z ktorym mi dobrze jest byc a nie jest nie wiadomo bog wie kim. zwykly szary czlowiek, samodzielny, ma pracę mieszkanie itd ale nie jest typowym przystojniakiem wycwanionym.. szukał kogos takiego jak ja, spokojnego i skromnego. i glupia jestes rhovanion ze nie proboujesz nic wsrod swojej ligi szukac tylko tu siedzisz i marudzisz od marudzenia nikt cie nie rozdziewiczy nie martw sie

iokuuuuuuuuuuuuu - szukałam wszędzie. Miałam konta na wszystkich portalach, również płatnych, byłam zarejestrowana w biurze matrymonialnym. I nic się nie wydarzyło, żaden mnie nie chciał. Poza tym, nie ma facetów z mojej ligi, wszyscy są z wyższej. wiekowa panienka - bo jestem :)

Gość za lasami..............
Rhovannion wielokrotnie cię zagadywałem, ale ty nie zwracałaś na mnie uwagi :(

Gość wiekowa panienka
ja też szukałam na portalach randkowych miałam kilka spotkań nie powiem, trafiłam na fajnych facetów niestety ja im nie wpadłam w oko i odpuściłam

Gość najpierw napisz ile masz lat
bo rzygac mi sie cche na idiotki co maja 20-25 lat i niby stare panny; stara panna to przed 30, 28, 29 i wiecej

Gość eliptyczny gach
wiekowa panienka, wiekowa to znaczy ile lat ?

Gość znowu 10 osob pisze
kolejny temat w ktorym grupa frustratek bedzie narzekala na caly swiat.

Też trafiałam na fajnych facetów, ale uciekali jak oparzeni. Albo nie przychodzili w ogóle. Trochę to przykre było, bo mieć tyle lat ile ja mam i w życiu się nie całować, żenujące mocno.

Rhovannion może to ty jednak jesteś wymagająca. Dawałem ci po wielokroć do zrozumienia chęć poznania. Ani razu nie dostałem chwili zainteresowania, z twojej strony.

Gość znowu 10 osob pisze
uzalaj sie dalej nad soba na pewno ktos sie zlituje bo chyba tego oczekujesz. litosicia kieruja sie kobiety nie mezczyzni.

Gość iokuuuuuuuuuuuuu
głupki z was i tyle. odpuscilam.. c ot o znaczy odpuscilam? mam kolezanke ktorej gdy stuknela 30stka rozlecial sie 10 letni zwiazek . facet ja zostawil. a ona w depresje bo marzyla o dziecku i rodzinie a zegar biologiczny tyka. wsrod znajomych posucha na singli wiec wlasnie na sympatii probowala az do skutku. ja na to nie moglam patrzec bo mi jej strasznie zal bylo bo ona byla na max zdesperowana a spotykala sie co chhwile zkims z jednymi dluzej z innymi krocej.. i dla mnie wiekszosc z nich to byli zwykli frajerzy ale ona wszystko strasznie przezywala, i nie dawala za wygraną. 2 lata temu poznala w koncu tam kolejnego czlowieka z ktorym juz maja dziecko i slub zaplanowany na wrzesien. cel osiagniety a co z tymi poprzednimi goscmi przezyla to tez jej nikt nie zabierze. żyła sobie na ful i nie odpuszczala i sie oplacilo ;p tak sobie mysle ze lepiej tak niz czekać jak debil. przeczekac mozna cale zycie i nic. ja taka bylam. nic nie robilam, myslalam ze jak ma mnie przeznaczenie spotkac to mnie spotka. ale spotkalo bardzo pozno.. tyle lat stracilam a moglam sie chociaz z kims przyjemnie zabawic w lozku gdybym byla bardziej odwazna wczesniej.. rhovanion nie wierze ze nikt cie nie chcial przeleciec. jak sie chcesz dowartosciowac wyjedz za granice.

Gość wiekowa panienka
mam 50 lat jeżeli kogos to interesuje, nie zamierzam tu narzekać chcę pogadać

za lasami.............. - nie znam Cię, nie wiem kim jesteś. I już się nie umawiam z ludźmi z internetu. Cenię sobie swoją prywatność.

Rhovannion znasz mnie bardzo dobrze, ale po tych nieudanych próbach porozmawiania z tobą nie będę się tu ujawniał. Cenisz sobie prywatność ? Nie umawiasz się z ludźmi z internetu ? Oczekiwałem zwykłej rozmowy, poznania.

iokuuuuuuuuuuuuu - no, nikt nie chciał. W życiu żadna z moich randek nie doszła do skutku. Umówiłam się kiedyś na seks z kolesiem z neta, jak mnie zobaczył i dowiedział się, że ja jeszcze nigdy nic,to mnie wyśmiał i zniknął. Wiesz, nie każdy ma Twoje szczęście. Ale fajnie, że kogoś znalazłaś i jesteś z nim szczęśliwa.

Gość wiekowa panienka
Rhovannion, a może warto dac mu szansę? czasami to cos jest na wyciągnięcie ręki

Gość dfdffdfdfg
"cel osiagniety a co z tymi poprzednimi goscmi przezyla to tez jej nikt nie zabierze. żyła sobie na ful i nie odpuszczala i sie oplacilo ;p" oj tak dawala dupska na lewo i prawo, zużyta szmata, to ejst zycie na full hahaha

Gość stara ale jara :D
rhovanion ja moge cie pocalalowac, ale jestem kobieta :D już nie będziesz pisać, że się nigdy nie całowałaś :D

Ja nawet nie wiem kto to jest. Pewnie znowu sobie ktoś żarty robi. Z resztą, ja na forum faceta nie szukam. Jestem tu, żeby się wygadać, wyżalić i tyle. Maila do mnie ma, jakby co.

Gość iokuuuuuuuuuuuuu
aaa i nie przyznawaj sie ze nigdy sie nie calowalas ! po prostu cos nasciemniaj ze dawno z nikim nie bylas i sie stresujesz jakby cos skomentowal ze cos nie teges calujesz ;p ale to jest instynktowne wiec sie nie przejmuj, ja tez dlugo sie nie calowalam, a pierwszy pocalunek dopiero jak mialam 24 lata.. zalosne ale jak sie jest niesmialym i malo atrakcyjnym to tak jest.. ale nie powiedzialam mu ze to pierwszy raz, po prostu powiedzialam przed ze lubie delikatnie wiec niech bedzie delikatny i on tak zrobil ze jakos samo wyszlo. wiec rhovanion nie wykladaj wszystkich kart na stol. facet nie poleci na dziewczyne ktorej nikt nie chce.. nie mozna podkopywac sobie dołków pod wlasnymi nogami. to taki trik jak ze sprzedaza mieszkania. jak sie pan nie decyduje na ta cene to juz inny klient czeka mimo ze nie czeka. my o tym nie wiemy i nagle dom wydaje sie nam bardziej atrakcyjny bo ktos inny tez go chce.. taka natura ludzka ze wolimy to co chca inni tez niz to czego nikt igdy nie chcial i nie chce. wiec nie mow ze bylas od zawsze sama. po porstu nasciemniaj ze kiedys tam dawno bylas a nie wyszlo ci, albo ze ktos cie zranil i dlugo nie moglas sie przelamac do blizszych kotnaktow. no.. mysle ze to lepsze niz calkowita szczerosc w tym przypadku kiedy sama widzisz nie ma zadnych rezutlatow

Gość wiekowa panienka
a moge wiedzieć R ile masz lat?