Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pssssyyyyyyaaaa

jak się pozbyć nieśmiałości?

Polecane posty

Gość pssssyyyyyyaaaa

Hej. Mam 16 lat i jestem nieśmiała. Przez to przez całe gimnazjum zawsze siedziałam jak szara myszka, zawsze na uboczu, gdy moja klasa organizowała jakieś ognisko ja nigdy nie szłam nie ze względu na to, że nie mogłam tylko po prostu się bałam, że będę sama siedzieć i nawet nie będę miała do kogo się odezwać. Osoby z mojej klasy często próbowały do mnie zagadać, ale ja ich zawsze zbywałam, nie wiem czemu. Mam w klasie jedną koleżankę, praktycznie tylko z nią gadam, ona jest bardziej śmialsza ode mnie, ale z klasą też nie bardzo utrzymuje kontakt, ma innych znajomych. Teraz idę do liceum i boję się, że znowu będę taką szarą myszką, a jak spróbuję się przełamać to będę gadać jakieś głupoty i się ciągle czerwienić. Ja już nie wiem co robić, nie jestem brzydka, chłopacy kilka razy mnie podrywali, ale ja zawsze udawałam, że nie jetem zainteresowana, a tak naprawdę wstydziłam się. Chciałabym jakoś wyluzować. Osoby wokół mnie myślą, że ja nie chcę z nimi utrzymywać żadnych kontaktów i że ich nie lubię.. Jak się pozbyć tej nieśmiałości ? -.-

Gość szkurwyszyn
wypier.ol 8 piw i idz na miasto

Gość pssssyyyyyyaaaa
>,