Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dlaczego zwykłe testy ciązowe nie daja pewności czy to jest ciąża ja od 14 dni niemam spodziewanej @ i niewiem co mysleć ;( boli brzuch nawet lewy jajnik jestem zmierzła wczoraj to myslałam ze bede wymiotywać a nawet w sobote zrobiłam z rana test i wynik negatywny wyszedł;/ z tego co tak czytam to dużo osób ma taki problem a to forum jest po to by się wypowiedziec co jest nie tak... wesprzec i pomoc....

Mi test wychodził przez tydzień negatywny. A później miałam bardzo bladziutką druga kreske. Lepiej zrób test na krew i będziesz pewna

własnie nad tym myślę bo te testy zwykle nie sa pewne i nie bede se nadzei robic na cos czego moze nie byc

powtorz jutro rano jak dalej bedzie to samo to idz na krew (beta HCG- tak sie to badanie nazywa) i bedziesz juz wszystko wiedziala :) ja robilam test rowniez po terminie spodziewanej miesiaczki ale nie wiem dokladnie ile bo zapomnialam ktorego mialam w poprzednim miesiacu, akurat pech chcial ze tego miesiaca nie zapisalam. i druga kreska wyszla mi bardzo blada

ja wcale 2 kreski nie miałam a objawy mam typowe na ciaze jestem zmeczona rozdrazniona senna piersi mnie nawet nie bolą a przynajmniej nie bolą mnie na @ i jeszcze co powiem to wcale niemam ochoty na seks z moim facetem nawet pieszczoty mnie nie podniecaja ;/ czy wy tez tak macie kobitki w ciaz???

Gość aguś24
ja nie mam już od 2,5m-c okresu i robiłam testy w są negatywne nie wiem co mi jest biore leki na wywołanie ale nie pomagają :(

trochę bezsensu to jest ze nawet leki bierzesz i nic ehhh coś jest nie tak z nami ;(