Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieco smutna!

Tęsknię za miastem rodzinnym

Polecane posty

Gość nieco smutna!

bardzo tęsknie za miastem rodzinnym, tu gdzie teraz jestem mieszkam od 4 lat ale dosłownie cały czas liczę dni do kolejnych odwiedzin w moim mieście. Tutaj większe miasto, ale jednocześnie nie ma tego czegoś, uroku. Przyzwyczaiłam się juz ale nie czuję się jak u siebie. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

nigdy nigdzie nie będziesz się czuć tak samo jak u siebie. Czemu wyjechałas? Ja napierw wyjechałąm z miasta rodzinnego, pozniej z Polski, zawsze będzie tęskno, ale znajomymi widokami dzieci nie nakarmisz.

nie mam tak i nie mam jakiś przygnębień z tego powodu a co do tego w mieście rodzinnym nie byłam jakieś 3 lata

Gość nieco smutna!
wyjechałam na studia, po studiach tu zostaliśmy, na szczęście nie stałe. mamy za jakiś rok przeprowadzać się nieco bliżej, aczkolwiek nie do mojego miasta, raczej bym tam pracy nie znalazła... :(

Gość nieco smutna!
no dzięki dzięki, ale jednak mi ciężko

każdemu z dala od rodziny jest ciężko. Studiujesz, to jeszcze nie masz źle, masz znajomych, wyobraz sobie co by bylo jak bys sie po studiach wyprowadzila do obcego miasta. W pracy znajomosci to juz nie to samo. Jest sie samemu. Tak ze nie narzekaj, musisz sie przyzwyczaic.