Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam33dni

W 33 dni muszę schudnąć przynajmniej 6 kg POMOCY!!

Polecane posty

Gość mam33dni

pROSZĘ wAS ZA 33 DNI MAM WESELE - SWOJE WYMARZONE UPRAGMNIONE , wspaniale i wyjatkowe, przed chwilą przyslali mi suknie z GDANSKA A ONA JEST - CIASNA JAK CHOLERA !! WIEC OD RAZU WESZLAM NA WAGE A TAM 6 KG WIECEJ!! przytylam tyle przez 2 miesiace!!! po odstawieniu tabletek i papierosow pomozcie prosze !!!:(:(:(

Gość ty chyba stuknięta jesteś
jak mamy ci pomóc niby? Trzeba było nie żreć tyle, albo zamówić większą kiecę skoro opanować się nie mogłaś

Gość pomocna rączka
zacznij brac tabletki i palic - to proste! :)

Gość ljgdsa
500 kcal i schudniesz albo dieta sb tez schudniesz nie glodzac sie

Gość polecam dukana
w 33 dni spokojnie 6 kg Ci poleci, a głodna nie będziesz. Zrób sobie 5 dni białka a potem jeden dzień białkowy i jeden warzywny na przemian. Nawet nie odczujesz ze jesteś na diecie a waga będzie leciała w dół.

Gość ljgdsa
i bedzie miec problem z nerkami - dukana nie rob

Gość lorkaaa
ja na sb w 2 tygodnie schudłam 6,5 kg

Gość ale jestescie ograniczeni :D
a ja musze schudnac 6 w 12 dni, przebilam cie? trzebabylo tyle nie zrec, to samo sie mnie tyczy!😭 do tej wyzej - jak schudlas 6 kg w dwa tygodnie?

Gość lorkaaa
na diecie south beach a potem w nastepne 2 jeszcze 3..5 w sumie 10 kg mi zlecialo w miesiac

Gość polecam dukana
Nie będzie mieć jak będzie stosować się do zaleceń i pić każdego dnia 1,5 litra wody. Mnie też leciało na początku dużo potem wolniej. Zależy z jakiej wagi kto startuje, ale przez 2 tyg 6 kg jak ona ma tylko 6 kg nadwagi to jej nie zleci.

Gość mam33dni
jezeli uwazacie ze zarlam to moje drogie sie mylicie!! moje menu mnie j wiecej wyglada tak sniadanie ciemna bulka z seremlub szynka/ lub chudym twarogiem i pomidor ogorek salata teraz rzodkiweki do tego zielona herbata i naczco sok z ytryny z ciepla woda 2 sniadanie jablko lub banan i jogurt natutalny obiad co w domu czyli jakas zupa nie zabielam lub kurczak z ziemniakiem w mundurkach i zawsze salatka podwieczorek 3 biszkopty albo 4 kostki gorzkiej czekolady koalcja ser bialy i warzywa lub lyzeczka dzemu tak jem od lat !! i co i 6 kg w 2 miesiace!!!

Gość lorkaaa
ja mialam tylko 8 kg a zlecialo mi tyle ( za duzo ) ale chcialam ukonzcyc wszystkie fazy fakt- bylam za chuda i jestem dalej , choc jem teraz normalnie ale moze z czasem dobije te 4 kg

Gość mam33dni
Lorka tylko ja msuze miec mnotswo sily bo jak wychodze z domu o 7 tak wracam o 22 wiec nie moge sobie pozwolic na rozkojarzenie

Gość lorkaaa
mam 38 lat a na sb bylam 2 lata temu

Gość lorkaaa
a autorka jest mlodsza wiec łatwiej jej bedzie schudnac

Gość polecam dukana
Lorka to zazdroszczę bo mi leciało ładnie ale od kiedy według BMI wyszło mi ze mam normę to stoi jak zaklęte. Zrobiłam kiedyś test dukana i tam mi pokazało ze schudnę do 62 bo to moja dobra waga według dukana. Według mnie nie specjalnie. No ale 62 i ani drgnie. Autorko jeśli jadasz tak od lat to jak przytyłaś? Idź do lekarza, sprawdź hormony. Może w ciąży jesteś? Moze tarczyca? Moze coś nie tak z twoim organizmem?

Gość mam33dni
mialas jakies "problemy" bylo Ci slabo itd ? na tej diecie?

Gość lorkaaa
na sb jesz 6 posilkow dziennie i chudniesz , nie jestes glodna , jest to 1 z najzdrowszych diet swiata

Gość bhyahahahahaggg
polecam dukana - nie pomyslalas, ze to sprawa psychiki? chudniecie, tycie, zastoje wagi - to wszystko ma zrodlo w psychice. dopoki do tego ni dojdziecie, ni hooja nie ogarniecie odchudzania

Gość mam33dni
No jem tak od lat czasami moze jakas lampke wina polsklodkiego albo troche wiecej owocow troche orzechow jako przegryzka raz na ruski rok fast food i to tez nie z jakims sosem tylko np rollo bez sosu bo mam zgage a tutaj taka "niespodzianka" mam 24 lata i uwierzcie dbalam o siebie po ciuchach tez nie zauwazylam bo wioadomo zmiana garderoby troche i jakos specjalnie nie bylo tego widac ale ta suknia mnie dobila... od jutra zaczynam to sb... musze schudnac mam 24 lata i waze 66 kg a mierze 172

Gość lorkaaa
jesz 3 glowne posilki i 3 przekąski

Gość polecam dukana
Właśnie tak pomyślałam, ze się zasugerowałam kiedyś tym co przeczytałam i mam jakąś barierę i stad taki zastój. No ale próbuje nadal.

Gość lorkaaa
sprobuj - warto jak chcesz to przesle ci stronki z przepisami na sb

Gość mam33dni
jutro ide do lekarza po skierowanie na badanai krwi i moczu...ale nie mam za bardzo czasu na szukanie przyczyny od jutra wiecej sportu bo tak to tylko od czasu do czasu jakos dwa razy na tydzien rower stacjonarny , ale teraz czas na wzmozony wysilek...

Gość mam33dni
Prosze przeslij ..a masz napisane co Ty jadlas? bo nie mam czasu na wydziwione potrawy

Gość polecam dukana
Moim zdaniem to masz dobrą wagę do wzrostu. Moze sukienka ma zły rozmiar?

Gość mam33dni
polecam dukana przeciez w salonie byla dobierana do mnie i nie wydaje mnie sie zeby Pani ktora ja wybierala nie wiedziala co robi ja mam dosc duze dolne partie ciala a ta sukienka to taka rybka i ....fatalnie!!!!! :(:(

Gość polecam dukana
Pani mogla polecieć 2 cm z jednej dwa z drugiej strony. Krawcowa też człowiek. Lepiej ty wymierz tą sukienkę dokładnie. Skoro wszystkie ciuchy na Ciebie pasują, jesz od lat tak samo, wagę masz dobrą do wzrostu to moim zdaniem problem tkwi w... sukience!

Gość bhyahahahahaggg
daj na luz, nie warz sie absolutnie, dalej rob swoje, cwicz i trzymaj diete, w koncu pusci, dobrze by bylo jakbys wyjechala gdzies na pare dni, zmienila otoczenie,akurat wakacje sie zblizaja , wtedy zazwyczaj bariera puszcza. nie waz sie, to pierwszy krok