Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak mozna to zmienic?

Polecane posty

Gość kafegeb

Mam 28 lat, moj problem polega na tym ze kompletnie nie wzbudzam zainteresowania u kobiet, zero. Mimo tylu lat nigdy nie bylem w zwiazku. Kobiety traktuja mnie jak powietrze, zero zainteresowania seksualnego. Co najwyzej istnieje jako kolega, ktoremu sie mozna wyzalic(jestem dosc wrazliwym facetem, pomocnym). Uprzedzajac pytania o wyglad juz pisze jak wygladam. Wysoki(186 cm) brunet, normalna budowa( ponad 80kg), twarz przecietna(niebrzydka, przecietna, srednia, nic specjalnego ale tez nic wyrozniajacego sie in minus). Chodze zawsze zadbany, z innych cech, kulturalny,mily chyba nieglupi, srednio zamozny. Dla kobiet nie istnieje jako ktos wiecej niz koleg. Nie mam widocznie tego cos. Jakies porady dla mnie?

Wez na bok ktoras z tych kolezanek i pogadaj z nia szczerze o co chodzi, bo prawdopodobnie tylko ci sie wydaje, ze jest z toba wszystko okay. Tutaj nikt ci nie doradzi, bo nikt cie nie zna.

Gość Parę słów
Może zbyt wiele oczekujesz? Co to jest to zainteresowanie seksualne, hmmm? Wydaje Ci się, że kobieta, której wpadniesz w oko zacznie Cię podrywać? Wszystkie te sygnały aprobaty i przyzwolenia są zwykle bardzo subtelne - a im kobieta wartościowsza, tym bardziej dyskretna, często nieśmiała.

Gość MaliNAaaal@
Jesli chcesz mozemy sie poznac.odezwij sie na maila aleksandra1993@onet.com.pl