Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieskominajka

porozmawiaj ze mną

Polecane posty

tak poprostu, żeby pogadac nie szukam związku, nie mam ochoty opowiadac szczegółów o moim życiu, ale tak poprostu porozmaiwac o wszystkim i o niczym czasami wolę mężczyzn, bo z kobietami jest zawsze za dużo dramatu, sztucznych problemów, zaraz pojawia się marudzenie, zazdrośc i jakies wyimaginowane problemy - ale rozsądne kobiety z poczuciem humoru i dystansem do siebie mile widziane :) zwłaszcza takie, które pomimo bycia żonami, matkami czy narzeczonymi wciąż pamietaja o sobie i wciąż zachowuja swoją niezależnośc ja się właśnie przekwalifikowuję (po 30-stce ;) i od października idę na psychologię, teraz robia jakiś kurs, żeby zobaczyc czy jeszcze mam wystarczająco dużo szarych komórek żeby się uczyc bo od czasów studiów (czyli ponad 8 lat!) miałam przerwę od naukowego myślenia ;) poza tym lubie czytac, malowac, robic zdjęcia i oglądac filmy wieczorami przy piwku :) męczy mnie narzekanie u ludzie, brak celu, inicjatywy, taka biernośc chyba, która powoduje, że ludzie w wieku 30-40 lat zachowują się jakby wszystko było juz za nimi a co was najbardziej męczy w ludziach? nie jestem przy komputerze non stop, ale będę zaglądac i mam nadzieję, że odezwie się ktoś fajny :)

jestem kobieta moge z toba pogadac, jak minal dzien,czym sie zajmujesz co cie interesuje,ile masz lat,masz faceta?