Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mickmfcer

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość mickmfcer

Według mnie najbrzydsze to: dziewczynka: WIoleta, Beata, Renata, Marzena, Sabina, oraz wszelkie typu Nicola, Sandra, Angelika, Oliwia, Nadia, Roksana chłopiec: Oliwier, Natan, Gracjan

Gość yhym:)
Angelika,Andzelika...jak dla taniej dziwki latarnianej:O

Bożena, Grażyna - to imię moje i mojej siostry..na szczęscie drugie:)

Chyba nie ma brzydkich imion...Wydaje mi się, że raczej można tu mówić o dziwnych: -starych (np.Hermenegilda, Bożysław) -zapożyczonych (właśnie Nicole, Kevin itp.) Wspólcześnie brzmią one staroświecko lub śmiesznie z naszymi nazwiskami.

Gość najgorsze wedlug mnie
to Agnieszka i Aleksandra - pierwsze to wsiowa dziewucha bez klasy i manier, a druga to ruska dziwka spod latarni dajaca dupy starszym facetom za 50 zlotych :D

Gość kuiyhtgrfed
Bożenka i Grażynka przy Andzelice i innych k u r e wskich imionkach to luksus :)

Tym bardziej, że często oceniamy często imiona przez pryzmat własnych doświadczeń z osobami, które je noszą.

Gość nckerhoir trottt
Dzesika Wanessa Nikola Klaudia Amelia Oliwier Brajan Kewin Ariel (tak tak!) i inne tego typu. Ponadto: Wioletta, Aneta,...

jak widać - kwestia gustu lub uprzedzeń na podstawie osób, które się zna;)

Gość taka sobie pannnica
Agnieszka - fakt też mi się nie podoba, jest strasznie wsiurskie, mimo że nosi je moja przyjacióła która bardzo luuubie :)

Gość :)))))
Wioletka, Anetka, Anitka, Beatka, Marzenka- to tragedia jakaś

Moim zdaniem nie ma brzydkich imion. Teraz taka moda, że niektóre imiona wydają nam się bardzo dziwne i temu mówimy, że są brzydkie. To, że jakieś imię z kimś się tam kojarzy to nie musi być od razu brzydkie.

Gość nckerhoir trottt
Roksana Monika

Gość hjnhnh
IZYDOR:D

Gość rg45h
Bożydar Agnieszka nie cierpie tego imienia i takiej dziwki o tym imieniu też

Gość jakoś wszystkie
Moniki które znam to d z i w k i

nie ma brzydkich imion, jednym będą się podobać Nicole, Angeliki etc.. a innym Marie, Grażyny, Bożeny, wybierając imię dla dziecka nie należy patrzeć jedynie na swoje upodobania, ale czy imię komponuje się z nazwiskiem, gdzie dziecko będzie się wychowywać, czy w dużej miejskiej metropolii, czy też w małej wsi, niekiedy dziwne imię dziecka stwarza problemy w przyszłości a dziecko jest wyśmiewane czy obgadywane, niestety w tym wypadu za imię możemy podziękować rodzicom i nikomu innemu.

Gość srgsdtrg
Natalia - oblężenie tego imienia spowodowało ze jest obrzydliwe i aż mdli Rozalia - jakos mi sie z kanalią kojarzy Ania - zbyt pospolite Kasia, Basia i ine z końcówką -sia - beznadziejne, ze względu na to, ze te imiona wcale się od siebie nie różnią bo zmieniają się przeważnie dwie pierwsze litery.. lipa (i wcale nie rusza mnie fakt że to tylko zdrobnienia od Barbary, Katarzyny czy Czeszławy) I ODPOWIADAM OD RAZU OBURZONYM, ŻE NIE OPISUJE OSÓB TYLKO IMIONA.

Kwestia gustu. A o gustach sie nie dyskutuje. Jednym sie podoba Tomek, innym Kevin a jeszcze innym Stanislaw. Fakt ze pewne imiona nigdy nie wychodza z mody - np. Ania czy Marcin. Po prostu sa lagodniejsze dla ucha i brzmia swojsko. Zeby dac synkowi na imie Bozydar trzeba miec powód, silne przekonania do tego imienia... no i jaja. Bo potem - nie daj Boze - jak sie pochwali takim imieniem dziecka na kafe to sie trzeba bedzie bronic rekami i nogami ;-)

Gość najbardziej paskudne imię dla
chlopca to Alan a dla dziewczynki weronika

Gość ula z pszczelego ula
najgorsze: julia wiktoria emilia (fuu) i inne najbardziej popularne. ah i jeszce iwona, aneta, anita, helenka, natalka, idalia

Gość zdjęcia nie ciekawe
stanisław, franciszek, bożydar, marian, czesław, regina, jolanta, sabina, żaneta

Gość TakaSobieMama:)
23:21 [zgłoś do usunięcia] ula z pszczelego ula najgorsze: julia wiktoria emilia (fuu) i inne najbardziej popularne. Ja akurat nie widze nic brzydkiego w imionach Julia, Wiktoria i Emilia .... sa tylko ostatnio baaardzo popularne. Imie "brzydkie" i inie "oklepane" to dwie rozne rzeczy :P

Gość i do tego kazdy chce na sile
dla mnie najbrzydsze imię dla dzieczynki to Nikola, normalnie mam odruch wymiotny jak to slyszę' dla chłopca ksawery

Mnie odrzuca od imienia Wikotoria. Mimo iz jest abrdzo modne i znam dużo dziewczynek o tym imieniu, mnie kojarzy się z królowa Wiktorią - starą, grubą (choc nie wiem czy była gruba), purytańsko zacofaną babą. No i nie trawię Sabina, ale to może ze względu na osoby, które je noszą.

Gość nowamama25
a mi sie wydaje że jeśli imię nam sie nie podoba to najczęściej sie nam z kimś kojarzy:) ja np nigdy nie dałabym dziecku na imię: Kamila, Patrycja, Karolina, Paulina to nie sa straszne imiona ale źle mi się kojarzą:) no ale na przykład ostatnio usłyszałam BORYS ....fujj:) Ja myśle nad Michałem albo Filipem lub Lilianną-mój mąż nalega:)

Gość Lisa_900
Mi wyjątkowo nie podoba się imię Magda, a najgorzej jak mówią Madzia. No i oczywiście różne stare imiona Genowefa itp. ale te chyba nikomu się nie podobają. Jednak z takich starych, które czasem jeszcze jest używane nie podoba mi się Józefina.

Gość cyop456
Bey sensu pztanie yaray caz kalendary yostanie wzmienonz,kaydz ma swj gust