Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaenaonA

Dlaczego duzy biust

Polecane posty

Gość dfdffdfdfg
w mlodosci zaleta (oczywiscie bez przesady, bo jak jakies wymiona wielkie to raczej nie zaleta...) ale na stare lata jak wszystko obwisnie to juz nie tak fajnie..

Na czym ta zaleta polega. Jest niezbyt estetyczny, obniza sprawnosc fizyczna, psuje sylwetke(kregoslup) i przywodzi na mysl ciezarna.

Gość OLA OLA OLA OLA
przez kogo? tylko dzifki go eksponują, bo myślą, że to atrybut a faceci tylko o ruchaniu myślą wtedy i na tym to polega żaden facet nei zwróci uwagi na dziwki z wielkim cycem, ani żadna normalna dziewczyna nie wywali cyca, bo to wstyd i obrzydlistwo! problemy z kręgosłupem, obwisłe cyce, celulitis, a fuj! zreszta, wystarczy popatrzec na świat celebrytów - kobiety inteligentne, robiące poważną karierę i pracujące mózgiem mają mały biust (duży sobie zmniejszają), a te wszystkie puste lalki sobie powiększają, bo nie mają nic innego do zaoferowania :D

Gość etewhwjh
A co płuc nie ma?

U wszystkich gatunkow ssakow powiekszone piersi u samicy sprawiaja, ze samiec sie nia nie interesuje, bo mysli, ze jest ciezarna.

Gość tghghgh
Kobiety mają skrzela a cycki do oddychania.

Gość dfdffdfdfg
zgadzam sie z Olą. na starosc i tak obwisnie, no chyba ze silikon, ale to proteza a nie biust

Mi szybko wyrosl dosc spory biust, co bylo przyczyna kompleksow, zaczelam sie garbic i teraz mam wade postawy.

Gość tomek ziomek
jako facet wypowiem się, że lubie tylko niewielkie biusty, taki co się mieści w dłoni jest super :) a te obwisłe cycki są obrzydliwe i niestety to co ktoś wyżej napisał to prawda - nie poznałem ŻADNEJ inteligentej dziewczyny, która chodziłaby z wywalonymi na wierzch cyckami, więc coś w tym musi byc ;)

Gość Gość
Małe piersi są ok :D

Gość wwrrr
Bo jest jedna z wyrazniejszych roznic miedzy facetami a kobietami, tzn im wiekszy biust, tym bardziej kobieta :P To pewnie jest glownie genetycznie uwarunkowane. A poza tym wielkosc biustu nie jest wartoscia sama w sobie, duzy biust jest ladny wtedy, kiedy jest ladny.

Gość ale o co chodzi.......
no nie ma to jak maly cyc tyle tu wpisow smiechu warte

Gość 123adam123
Dyskusja trochę o niczym. Każda kobieta bez względu na wielkość biustu ma takie same szanse na udane związki. Tak samo, jak facet słabiej i lepiej wyposażony. Gdyby wszyscy mieli jednakowo, świat byłby nieciekawy. Problem jest jedynie z mediami, które co rusz próbują nam narzucić jak wygląda ideał. Chrzanić ich. Mamy swoje gusta i swoje upodobania. I na szczęście każdemu podoba się co innego. ----------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział "Uczucia i Seks"

Jedne z najpiekniejszych kobiet na swiecie- latynoski maja male biusty

Porownanie penisa do biustu jest poronione. Penisa mozna porownac do pochwy

Gość wwrrr
'Jedne z najpiekniejszych kobiet na swiecie' -- to jest twoja opinia, nie calego swiata. Jednemu sie podobaja latynoski, innemu Niemki. Jedne babki sie cale zycie odchudzaja, inne wstrzykuja silikon w tylki. Kazdy ma inny gust, nie ma nad czym dywagowac.

Gość rrrwww
A poddusiła Cię kiedyś jakaś dziewczyna dużym biustem? Jeśli nie, to nie masz szans zrozumieć.:) A na serio to jest to po prostu atawizm : kobieta z dużym cyckiem teoretycznie wykarmi nim więcej dzieci, więc opłaca się z nią ten teges.

Gość oneros
Jestem facetem i nie mam gustu w tej kwesti . Moja dziewczyna moze miec mały czy duzy biust .. MAlo mnie to interesuje . Wazne zeby nie była otyła i nie ważyła 110 kg . Ale czasem wieksze piersi sie przydają na przyklad do seksu hiszpańskiego .

Gość oneros
Zle jes jesli dziewczyna ma piersi wielkosc i A albo silkony .. Takie rozmiary mnie cofają . Nigdy nie lubiiłem silikonów dody .. Najlepszy rozmiar to B albo C

No wlasnie co wam sie podoba w ocieraniu fiutem o miekki, nie stanowiazy oporu kawalek ciala??

Gość wwrrr
To ma, ze piersi sluza do karmienia, z tym sie kojarza. Nikt Ci tu kochana nie probuje wmawiac, ze im wieksze piersi, tym wiecej mleka.