Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxox

Komu mam wierzyć? Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość agnes 9999999
póki co to nie wiadomo jaka jest prawda, więc ty jesteś idiotką jeśli nie potrafisz tego zrozumieć. Pewnie byś zrozumiała gdyby np. twojego męża lub kogokolwiek oskarżyła jakaś panna bezpodstawnie o molestowanie. Sprawa może i by się wyjaśniła w końcu ale i tak syfu w życiu człowiekowi narobi.

Gość umarł król niech zyje król
faceta zna 8 miesięcy i jak widać traktuje jak domownika... bardziej niż córkę, która nie chce wrócic do własnego domu jak gach jest sam w nim :O

my tu nie mówimy o JAKIEJŚ PANNIE tylko o córce... chowanej przez matke idiotkę nota-bene

Gość agnes 9999999
uważam że na jej miejscu zrobiłabym wszystko żęby dowiedzieć się jaka jest prawda. Choćby jakiś podsłuch. Ale nie uważam że bezwarunkowo wierzyć córce tyko dlatego że to córka. Nie takie rzeczy dzieci rodzicom wywijają.

masz dzieci?

Gość agnes 9999999
ta, napisze że mam to będzie "współczuję dzieciom" , napiszę że nie mam to będzie "to co ty tam wiesz". Mnie interesuje tylko to jaka jest prawda

powtarzam pytanie - masz dzieci?

tak rozstałabym sie.....ile jest historii o molestowamnych dzieciach którym nikt nie wiezy...oczywiscie zjaełabym sie zgłoszeniam sprawy na policje, ale do czasu rozwiazania sprawy musiałby on trzymac sie z dala od mojego dzicka

Gość agnes 9999999
powtarzam odpowiedź AUTORKO MUSISZ DOCIEC JAKA JEST FAKTYCZNIE PRAWDA. Dalszą dyskusję uważam za bezcelową i bezsensowną. Żegnam.