Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwwa

mamy karmiące piersią-przepisy na dania,przekąski bezpieczne dla dzidzi

Polecane posty

tak jak w temacie piszcie co jecie,jakie potrawy gotujecie,bo mi brak pomysłów:(

Gość zawsze mi sie smiac
przeciez nie od dzis wiadomo,, ze nie ma diety dla matek karmiacych a te dalej swoje , zacofane pindy.

Gość ja od tygodnia wpierdzielam
no jak karmisz piersia dziecko ponizej 6 miesiaca zycia to raczej swoich przekasek mu nie podawaj. Jednak od 4 miesiaca zywia mozesz wprowadzic pewne produkty jak bardzo chcesz. tabel w necie i rpzepisow jest od groma.

Gość dziwny jest ten świaaaaat
ja od tygodnia wpierdzielam - chyba nie skumałaś tematu...

Gość Cholerny zaspamiacz
Upośledzona jesteś, że dziecko nazywasz dzidzią???

Gość Yyyyyyyyyyyy...
Następna ciumkająca odmóżdżona :P

no nie za bardzo wiem o co chodzi w tych bezpiecsnych przekaskach. Chyba zadna matka nie da niemowlakowi czipsow albo frytek.

Gość Zwyciężczyni
Dziewczyna pyta dla siebie ;)

no to juz calkiem zglupialam.L urodizlas autorko dizecko a nie umiesz gotowac?? kup sobie kuchnie polska albo inna kasiazke kucharska z podstyawami dietetyki. a co w jedzeniu matki moze byc niebezpieczne dla "dzidzi"? no orpocz alkoholu ocyzwiscie??

widze że nikt nie zrozumiał:) wiadomo ziemniak,ryż,kurczak,indyk ,marchew ,to produkty hipoalergiczne czyli można śmiało oboadki z nich gotować. pytałam jakie potrawy przyrządzacie,ja np.ryż z marchewką i kurczakiem(wiadomo nie codziennie,ale to tylko przykład) przekąski dla mam karmiących np. jabłko,wafle ryżowe,jogurt. wiadomo nie ma żadnej diety dla mam karmiących ale nie od dziś wiemy że nie wszystko możemy jeść np. truskawki odpadają,kakao,czekolada,orzechy,cytrusy.... jeśli wy karmicie piersią i jecie wszystko i dziecku nic nie jest to tylko Wam zazdroszcze i pozdrawiam :)