Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amibaby-85

Chcę urządzić baby shower :) Wasze porady

Polecane posty

Gość amibaby-85

Hej! Jestem w 4 miesiącu ciąży. Uwielbiam organizować wszelkiego rodzaju imprezy, ale baby shower jeszcze nie organizowałam a mam zamiar urządzić taką uroczystość pod koniec sierpnia :) Jakie macie porady? Kto z Was urządzał taką imprezę? Już mam upatrzony ładny lokal, myślę nad całą oprawą. Chciałabym, żeby było to możliwe do zrealizowania w zaledwie 3 miesiące.

Gość amibaby-85
halo halo, mamy? :)

Gość nius
Zia to ty?

Gość amibaby-85
Nie rozumiem? :P

Gość amibaby-85
up

Gość nius
a bo tu była na Ślubnym taka osoba organizująca swój ślub z wielkim rozmachem przez kilka lat. Potem po ślubie przeszła na organizację innych imprez. poszukaj jej na forum ślubnym gazeta.pl -chyba ma bloga dot. wszelakich imprez.

Gość amibaby-85
Aaa, chyba wiem o kim mówicie, taka ruda dziewczyna z krótkimi włosami, która po suknię leciała do Ameryki :P Nie, to nie ja :)

Gość amibaby-85
No dziewczyny, co z Wami? Czekam na jakieś inspiracje :) Nie wierzę, że żadna z Was nie robiła baby shower!!!

Gość amibaby-85
pisac! nie daruję! :P

Gość amibaby-85
Dobrze, ale ja chcę podyskutować z osobami, które coś takiego organizowały lub planują a nie czytać gotowe artykuły.

Gość nius
no to pogadaj z Zią. Albo zajrzyj na forum gazeta.pl tam widziałam co najmniej jeden temat dot. tego.

Ja nie organizowałam ani nawet nie byłam na żadnym,ale pomysł uważam za fajny:D Ile osób przewidujesz zaprosić? Kolorem przewodnim będzie róż albo niebieski? Torcik ? jedzenie? Nie szalałabym z dodatkami,motywem przewodnim dla mnie byłyby zdjęcia wesołych dzieci,dzieci z rodzicami..albo Wasze zdjecia jako bobo.

Gość ona19901112
ale przecież tego nie organizuje sama mama tylko jej koleżanki..... dlaczego sama sobie organizujesz ?

Gość amibaby-85
Ja wolę to sama zorganizować, ewentualnie z pomocą koleżanek :) Nie chcę nikogo wpędzać w koszty, które przecież wcale nie są takie małe. Przewiduję zaprosić około 40 osób, być może trochę więcej. Chyba nie chcę ani różu ani niebieskiego jako koloru przewodniego, bo to zbyt przewidywalne :)

Gość ona19901112
ale to jest zwyczaj , że ktoś organizuje,. a jak sama organizuje to wygląda że chcesz wyłudzić prezenty dal dziecka :/ no bo np... zabawy na taką imprezę... przecież quiz o tobie.. smama będziesz dla siebie wymyślać pytania i odpowiedzi ?

Gość amibaby-85
Właśnie zwyczaje są bardzo różne... W organizacji mogą mi pomóc przyjaciółki, ale nie będę przecież obarczała całą organizacją i kosztami innych osób :O Chcę wyłudzić prezenty dla dziecka?! Śmieszna jesteś... Taka impreza kosztuje co najmniej kilka tysięcy złotych, a Ty mi gadasz, że chcę wyłudzić prezenty... Ja osobiście nie chcę żadnych materialnych upominków!

Gość iiiiii iiiiiiiiii iiiiiiiiii
A co to jest te babyshower?