Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona22

Powrot do ex a jego przelotna dziewczyna

Polecane posty

Gość zamyslona22

4mce temu wrocilam do bylego po 7mcach przerwy. W tym okresie spotykal sie ciagle z inna dziewczyna. Kiedys uslyszalam,ze jemu sie w niej podbalo to,ze nie potrzebowala komplementow i czul sie dobrze z tym ze nie musial jej tego mowic. Zabolalo mnie to, bo ja jestem inna. Dzisiaj znowu w kontekscie innej sytuacji stwierdzil,ze na szczescie sa kobiety ktore tego nie potrzebuje i ze to jest chore zeby komus tak falszywie swiadczyc. Ja akurat lubie takie cieple slowka, ale boli mnie to ze on jeszcze o niej wspomina.. po tym jak ja wrocilam do niego.. Co o tym sadzic?

Gość prawdziwy facet z klasa
trzeba byc idiotka by wracac do byłego faceta:D ale to dobrze bo facet znow sobie skorzysta chwała nam mężczyźni za dobre umiejętności manipulacji

Gość trochę_smutna
kochana, nie wytlumaczysz mu. faceci sa tak prosci, ze Ty bedziesz plakac bo zrobi Ci przykrosc, a on nie bedzie widzial w tym problemu:( przerabialam to:o

Gość patryk84
a co miała zrobić jak żaden inny jej nie chciał? :D

Gość aaaaaaa12345
Myślę, że on nie jest w porządku. Zobaczył jak jest z inną, wygodnie mu było. Teraz jest z Tobą i nie wiem, chce byś była taka jak ona? Nie rozumiem za bardzo, ale takie porównywanie do innych nie jest ok. To znaczy że albo Cię nie akceptuje albo Cię nie kocha i nie zależy mu na tym, byś była szczęśliwa.

Gość prawdziwy facet z klasa
"ale ja go przeciez kocham on taki przystojny męski inteligentny dam sie zeszmacić dla niego" :D