Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna_111

imitacja seksu a ciąża

Polecane posty

Witam. Przyznam się na początku, że nie szukałam podobnego tematu do swojego, bo zapewne nie ma identycznego. Chciałam się tylko dowiedzieć, czy poprzez imitację seksu można zajść w ciążę. Wiem, że przez ubranie nie ma możliwości, ale chciałam zaznaczyć, iż on był w bokserkach, ja miałam skąpe majtki (nie stringi) i spodenki od piżamy, w dodatku to były moje dni płodne. Czy istnieje więc możliwość, by jakimś cudem jego sperma dostała się do mojej pochwy? Dodam, że wytrysku nie było, ale jakaś tam obawa jest. Byłabym wdzięczna za wszelkie poważne i szczere odpowiedzi.

Oczywiście, że jest możliwość. Przecież plemniki są tak małe, że spokojnie przez dziury w tkaninie się przedostaną. :classic_cool:

No niby tak, ale ja nawet nie czułam jego spermy na swoim ciele, poza tym- wytrysku nie było, więc nie wiem jaka jest szansa by te plemniki przywędrowały do mnie. Podobno w ciążę wcale tak łatwo wbrew pozorom się nie da zajść.

Gość chocolatee:)
nikt tam nie był wiec nie widział czy jest mozliwosc czy nie, sama powinnas wiedziec. Plemnik to nie terminator.

Ale w preejakulacie są plemniki. A preejakulatu nie mogłaś odróżnić od swojego śluzu. :classic_cool:

Gość chocolatee:)
nikt tam nie był wiec nie widział czy jest mozliwosc czy nie, sama powinnas wiedziec. Plemnik to nie terminator.

dobre prowo. ciąża w ubraniu bez wytrysku. jesli jednak zajdziesz w tę ciąże dostaniesz nobla w dziedzinie medycyny i biologii. a jak urodzisz pomyśl o doktoracie z alternatywnych sposobów rozmnażania.

"dobre prowo. ciąża w ubraniu bez wytrysku. jesli jednak zajdziesz w tę ciąże dostaniesz nobla w dziedzinie medycyny i biologii. a jak urodzisz pomyśl o doktoracie z alternatywnych sposobów rozmnażania." Ja bym raczej stawiała na stworzenie nowej religii. :classic_cool:

za późno. bajkę o niepokalanym poczęciu sprzedała taka jedna jakieś 2012 lat temu.

Gość miinistrantt
perw jak to nie odroznisz prejakulatu od sluzu kobiety, ja odrozniam to zarowno jak i sperme od bialej wydzieliny kobiecej tworzacej sie sie przy duzym podnieceniu