Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ZS-james-ZS

Propozycja dla pań :)

Polecane posty

Gość ZS-james-ZS

Witam. Pewnie niektóre z Was pamiętają mnie z zeszłego roku ;) Znowu zrobiło się ciepło, więc tak jak rok temu, poszukuje pań, które wykonałyby dla mnie jedno zadanie. Oczywiście nie za darmo. Płacę przelewem od 100 złotych w zależności od czynników. Poszukuje pani tak do 35 roku życia, która nie miałaby oporów przez zrobieniem siku w takim miejscu jak np. piwnica, klatka schodowa, ogródek, zaplecze jakiegoś budynku, parking, itp. Nie ma potrzeby pokazywania twarzy ani miejsc szczególnie intymnych, a także robienia tego 'publicznie' (np. w towarzystwie przechodniów, broń Boże). Do wykonania zlecenia będzie potrzebna kamera (może być w miarę dobrze wyposażony telefon komórkowy), która/y zarejestruje całą sytuację, a filmik zostanie wysłany pod wskazany adres mailowy. Wszystko odbędzie się oczywiście anonimowo, płatność przez przelew internetowy na konto w banku. Nie ma mowy o jakimkolwiek oszustwie, ponieważ najpierw dana pani pokazuje mi dowód, że takowy filmik w ogóle powstał, a potem finalizujemy transakcję. Rozumiem, że taka oferta może wydać się nieco dziwna, jednak nie mam złych zamiarów. W zeszłym roku paręnaście kobiet z Kafeterii poszło ze mną na współpracę i żadna ze stron nie narzekała ;) Cóż, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Chętne (wstępnie chętne) panie zapraszam po więcej szczegółów pod poniższy adres e-mail. mail: jameshunt@o2.pl Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować