Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stttefek

O czym rozmawiać z nudną dziewczyną?

Polecane posty

Gość stttefek

po różnych nieudanych próbach swatania mnie przez znajomych dałem się skusić po raz kolejny. tyle, ze akurat musiałem wyjechać na jakis czas i znajomość póki co rozwija sie wyłącznie przez internet. "rozwija się" to chyba za mocne słowo. piszemy na gg i jak na razie to ja piszę. jej wena wyczerpała sie po pierwszym dniu. dowiedziałem sie sporo o jej pracy, kocie.. i tyle. aha, jeszcze "kino, książka i muzyka" ale bez szczegółów, bo ostatnio ma "mniej czasu". normalnie dałbym sobie spokój, ale znajomi bardzo sie starali by nas spiknąć i obiecałem, że dam jej szansę. podobno jest bardzo interesująca, ale niesmiała i stąd mało pisze. mimo najszczerszych chęci nie mam pojęcia co dalej pisać? nie będę przeciez tworzył monologu nt swoich zainteresowań...

Gość CrK
Nie iskrzy i tyle.

Gość lamka 2
Zadawaj jej pytania, pytaj o sprawy codzienne, co robi, jakie ma plany, jak bylo etc.

Gość bara(a)bara
a nie mozecie sie po prostu najnormalniej w swiecie, straym, tradycyjnym sposobem spotkac? :D marnujecie sobie czas oboje na jakies podchody.

Gość dziadyga do orzechów
Bo nie piszę się na GG tylko spotyka w 4 oczy. Łamiesz podstawową zasadę PUA.

Gość lamka 2
no ale chlopak pisze, ze wyjechal, wiec jak wroci to sie pewnie spotkaja, a do tego czasu pisza sobie, to znaczy probuja pisac.

Gość stttefek
dla mnie wygląda, ze laska po prostu jest nudna, albo jej nie interesuję. znajomi mówią jednak co innego. podobno jest mna zachwycona i nie może sie doczekac spotkania, które nastąpi najwczesniej za 1,5m-ca z przyczyn obiektywnych.

Gość bara(a)bara
faktycznie, za szybko przeskanowalam oczyma txt w takim razie spotkasz sie z nia jak przyjedziesz i tyle. i to jej napisz. oszczedzisz sobie czasu i nerwow. a na miejscu juz zobaczysz czy ci odpowiada czy nie.

Gość stttefek
ja nie mam żadnej fobii. mam wiele zainteresowań i jedna pasję. ona jakby poza pracą nic nie robiła, tylko głaskała kota i gapiła sie w cztery sciany... a moze faktycznie jest nieśmiała? tylko jak ja zachęcic w takim przypadku?

To albo znajomi jaja sobie robią, albo Ty nie umiesz wydobyć piękna....

Gość Zuzanna Amelia & 28
21:34 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Najwyrazniej nie jest toba zainteresowana Rez tak mysle.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Pomilczec razem tez mozna.

No ale może w pracy ma ciekawie. Zresztą przesadzacie z tymi pasjami, dla mnie łowienie ryb na przykład to nudy i co, tez pasja.

Mnie się wydaje , że gg zwyczajnie ją nudzi. Nie lepszy skype? no bo ile można klepać w klawiaturę " co dzisiaj robiłam " i "jak fajnego mam kota" :)

Gość dziwne jest to wmawianie
gościowi, że to w nim tkwi problem

Gość stttefek
nie przeszkadza mi, że jest niesmiała czy małomówna, ja nadrobie za oboje ;). chodzi mi tylko o jej zainteresowania. jesli nie ma żadnych to pewnie sens zycia widzi w dzieciach i rodzinie. kury domowej nie chcę. kolega (nie robi sobie jaj) zapewnia, ze jest warta zachodu i wie z pierwszej reki, że bardzo jej wpadłem w oko. z wyglądu nic jej nie brakuje, ale jak nie dowiem sie czegos ciekawego o niej, to nie będe tracił czasu i do spotkania nie dojdzie.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Ja bym "stracila" ten "czas" i jednak doprowadzila do spotkania. Wtedy nie bedzie niepotrzebnych niedomowien.

Myślę, że nie można oceniać czyjegoś charakteru na podstawie gg - zaproponuj coś bardziej bezpośredniego - wykorzystaj kamerkę internetową, albo chociaż do niej zadzwoń.

najmadrzejszy...oczywiscie że tak, pasje ma sie dla siebie. Ale moja wypowiedź jest w kontekście: "mam wiele zainteresowań i jedna pasję. ona jakby poza pracą nic nie robiła, tylko głaskała kota i gapiła sie w cztery sciany" Autor uważa że jak ma wiele zaitneresowań i jedną pasję to jest ciekawym człowiekiem. A ona jest nudna bo tylko kota głaszcze. Może jakby znalazła kogos kto kocha koty toby miała o czym rozmawiać.

Gość enliwenkn
:_

Ale może też nie trzeba od razu odkrywać wszystkich kart w stylu : "interesuję się samolotami, militariami, wymyślnymi totemami, i uwielbiam kryminały " i ględzić o tym przed komputerem godzinami bo czym ją zaskoczysz na spotkaniu? może warto poczekać do spotkania i wtedy najwyżej dyskutować na interesujące tematy i dzielić się swoimi pasjami.