Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoocyy

czym przykrywanie dziecko w nocy-kołdra/koc

Polecane posty

Gość pomoocyy

jak w temacie. Po kąpieli zazwyczaj przykrywam ynka kołderką, ale nie wiem czy nie jet mu za gorąco, ja sama mam cienką kołdrę, ale ja ię rozkrywam w nocy, bo gorąco. Jak wy robicie mamuki??koc?? tylko znowu czy po kapieli koc nie za chłodny???

Gość kkajdgvcvc
starszy (4 lata) śpi w koszulce bez przykrycia. młodsze (4 misiące) w bodziaku z krótkim i pod pieluchą flanelową- którą często skopuje

Gość pomoocyy
to powinnam zmienić mu przykrycie....za cieplo mu raczej pod koldeka, też pi w bodziaku z krótkim rękawem

Gość kkajdgvcvc
wszystko zależy od cieci. moje od małego się pociły

Gość kkajdgvcvc
daj mu koc, albo jakiś bawełniany śpiworek. a sam się nie odkrywa w nocy?

Gość kkajdgvcvc
*od dzieci miało być:D

Gość pomoocyy
mój się nie poci, ale też nie chce go przegrzewać, w domu jet cieplo, nawet okna pouchylane... kurcze niewiem....

Gość pomoocyy
włanie nie, nie odkrywa sie, dopiero nad ranem już jak ię budzi.

Gość Eldoipa
Teraz lekka kołderka, w zimie jeszcze kocyki dziecięce.

Gość i jeszcze zależy
od tego jaki jest pokój, ten w którym śpi mój synek (11mies) jest strasznie chłodny...dopiero po czasie to zauważyliśmy no ale jednak mimo wszystko przyjemny w upały :) no więc mój mały spi w cienkich pajacach, niby pod kocykiem ale zawsze sie rozkopuje, jak ubrałam go na krótko w samą koszulke z krótkim i przykryłam kocem to byl strasznie zimny (bo oczywiscie po chwili koca juz na nim nie było) śpiworki odpadaja bo on strasznie sie rusza w nocy, siada , przekręca , więc by mi sie budził bo czułby sie ograniczony . no wiec u nas najepiej sprawdzają sie pajace

Gość śliskim kocykiem
:P

Gość pieprze 3 po 3 :D
u nas w domu okragly rok jest cieplo, latem jeszcze bardziej bo mieszkamy na pietrze(czasem to masakra jest) ale przy takich temp. jak mamy teraz zakladam mojej malej bodziaka na krotki rekaw + cinkie spiochy lub gacie, albo samego pajacyka...przy upalach same body, zawsze przykrywam kocykiem, zima grubszym, latem cieniutkim- koldry i spiworka nigdy nie zaakceptowala, jedynie kocyki, i to do polowy nocy, bo potem skopuje ;)

ja czym bym nie przykryła mojego małego to w nocy i tak się odkopie i spi na kołdrze a nie pod kołdrą! więc ubieram go do spania tylko cieplej- body z długim rękawem i spodnie do spania o tyle