Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

ale sie porobiło! jestem idiotką ;((((

Polecane posty

a tego to już nie wiem, ale czasem wygłaszam zbyt śmiałe poglądy może powinnam sie wówczas wylogowywać bo jest tu parę osób które mi notorycznie jadą mimo, że wczesniej były miłe co myślę, są projektami i zapominają kogo lubić a kogo nie... toteż nie ma sie co przejmować a to z tym piwem to ona kierowała do niewiasty:D to było do Ciebie?:D:D

stanowczo już nie anka_87 oczywiście, zgadzam się, kurdupelki wzbudzają u nas takie uczucia opiekuńcze 😭 😠 :O :O :O 😭 🖐️

Gość stanowczo już nie anka_87
rozumiem, ze nie jesteś kurdupelkiem :D Szlabany są dla Ciebie przeszkodą?

widzę, że emotikonami narysowałaś szlaban :D

Niska Jak Walizka ja sobie tak kiedyś pomyślałam (jak stałam przy kasie w sklepie) że jak stoje w kolejce a przede mną z dwie wysokie osoby to kasjerka myśli o jeszcze dwie osoby...a tu się np okazuje,że z 10 kurdupli jeszcze stoi za tymi dwiema hahah to mnie rozwaliło :D ale by to muisały być krasnale :D:D

mnie też to rozwaliło kompletnie, jak również to, że ktoś położył łokieć na jej głowie w ałtobusie :D

no łokieć na głowie to przegięcie :D chociaż mi ostatnio też sie to zdarzyło :O tzn jakas pani o coś mnie pytała staneła za blisko mojej dłoni na poręczy i jakoś nadziała sie głową na moją reke :D :O głupio mi sie zrobiło ja w sumie lubię mój wzrost, nie wyobrażam sobie stać np. w tłoku za jakims dwumetrowcem i wdychać jego wyziewy z czoko groty :O

no widzisz, ile atrakcji Cię omija przez niecalineczkowy wzrost :)

czasem żałuję, ze nie przemieszczam się ałtobusem (jak Cię czytam), tyle atrakcji, doznań, przygód :D :D :D

bo w Krakowie metra brak :classic_cool: i ten tego cholera, uzależniłem się od samochodu :)

franca!

pokarała Bozia kraków :) ja sie uzależniłam od autobusów, tramwajów itp. , nawet jak ktoś mi proponuje podwiezienie a sie spiesze to wole komunikację miejską, auto tylko w weekendy no chyba że jestes tym jak to sie mowi taki zapaleniec motoryzacji auto fan? przykręcasz spojlery obniżasz zawieszenie żeby je łatwiej zgubic? i sciagasz sie z petardem na światłach?:D

Czkawko, muszę iść spać :) Za dokuczanie życzę miłej Pani snu z metrem i metrowymi kurduplami Pa Sra Ka

nie jestem maniakiem, nie tjuninguję ani nie pieszczę samochodu, nie mam czarnych szyb, spojlera niczym płetwa rekina i CD w charakterze wisiorków pod lusterkiem. Czuję się przez to gorszy, myślisz, ze powinienem go przemalować na żółto?

To ja życzę Panu aby w otoczeniu kurdupelków mu się do szlabanu schylać nie musiano ? bez sensu :D :)

że mój szlaban się nie podnosi, no wiesz! Franca.

na żółto z czarnymi lampasami, numerem startowym i jeszcze płomieniem z boku :D nie! ŹLE źle źle zrozumiałeś! :O :( :D żeby nie musiały sie schylać

to muszę zakupić jeszcze dres Pumy, albo Nike'a. :D Pa. Lecę już

dres jest dobry, najlepiej bawełniany szary reeboka a nie żadne pumy czy nike wiem co mowie i nie gniecie jajek oraz szlabanu :)

jak wyśmiewamy?:D przecież sraka napisał, że lubi niskie i budzą opiekuńcze uczucia ;) a ja to tylko zawistna i zazdrosna kobyła:( nie trzeb sie przejmować :D a tak w ogole to juz myslalam, że śpisz :P

jak to tylko? a jakie powinny jeszcze? o mnie sie żaden facet nie martwi i to troche fkurviające 😠 traktują mnie jak faceta :O 😭 nie odprowadzają do domu itp :O z drugiej strony ostatnio wracałam wieczorem do domu, szłam za jakaś panną, a szłam w bluzie z kapturem i mój ojciec mnie minał i nie zauważył a potem mówi "myślałem że to jakiś chłopak idzie" :O :O :O

no widzisz to masz fajnie :( mną sie tylko opiekował mój ex :( wyższy ode mnie raptem o 3 cm ;D