Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

komu z was jest pisana samotnosc

Polecane posty

Gość dziś na pomarańczowo
mnie, ale ja jestem kobietą. dlaczego? bo kobiet jest więcej niż mężczyzn, więc siłą rzeczy, ktoś musi zostać starą panną. ewentualnie trafić do haremu, ale ta opcja mnie nie urządza

Gość Pan Wielkiej Kultury
czy mogłaby Pani pokazać mi swoją pipusię

Gość facet po 40ce
A ja tam lubię swoja samotność. Robię tylko to na co mam ochotę i dobrze mi z tym:)

Gość rusone
nie mam perspektyw na dalszą edukacje, nie mam paczki i nie lubię imprez masowych.

Gość ja bym bardzo chciała
DZIŚ DOSZŁAM DO WNIOSKU,ZE CHYBA MNIE JEST PISANA. JESTEM W 9 LETNIM (jeszcze nie zalegalizowanym!!!!!)ZWIĄZKU,KTÓRY SIĘ SYPIE. Z MOJEJ STRONY MAM ŻAL DO PARTNERA,ZE ZWIĄZEK JEST PRZECHODZONY I DLATEGO WSZYSTKO MI OBOJĘTNIEJE. ILE MOŻNA SIĘ SPOTYKAĆ? ROK,DWA,PIĘĆ? DZIEWIĘĆ I KOŃCA NIE WIDAĆ BYNAJMNIEJ. WYMIĘKAM JUŻ OD JAKIEGOŚ CZASU. NIE MAM ODWAGI MU POWIEDZIEĆ,ZE CHCĘ OD NIEGO ODPOCZĄĆ.

Gość ja bym bardzo chciała
BOJĘ SIĘ,ZE NIE DAM SOBIE RADY SAMA. MAM NA UTRZYMANIU NASTOLETNIE DZIECKO,A JESZCZE KILKANŚCIE LAT PRZED SOBĄ. BOJĘ SIĘ,ZE NIE WYTRZYMAM BEZ SEKSU. BOJĘ SIĘ KTO MI POMOŻE W DOMU Z TYPOWO MĘSKIMI NAPRAWAMI ITP. CHYBA Z TYCH POWODÓW SIE JESZCZE TRZYMAM TEGO CZŁOWIEKA.

Gość Grzegorz Malinowski
Kiedy wreszcie pogodzisz się z samotnością jak przystało na brzydala