Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zuzia1234567

Problem z eks facetem

Polecane posty

Kobitki może wy mi na tym forum pomożecie otóż mam problem z eks facetem zacznijmy może od tego że mam 23 lata i jestem sama on 26 i tez jest sam od jakiegoś miesiąca. Byliśmy razem 5 lat moja pierwsza miłość jego poważny związek, niestety oboje byliśmy wtedy za młodzi i oboje stwierdziliśmy że musimy się rozejść i tak się stało choć jeszcze przez jakieś pół roku się spotykaliśmy to później nasze kontakty ucichły od tamtej pory minęło już około 4 lat.Do tamtego roku nie wiedzieliśmy nic o sobie co ja robię co on robi nic kompletnie zero aż tu nagle z inicjatywy mojej mamy on zaczął pojawiać się na nowo w moim życiu najpierw widywaliśmy dwa razy na pól roku i zawsze przy mojej mamie ale od jakiś 3 miesięcy widujemy się dosyć często raz w tygodniu czasem nawet częściej i zawsze jest jakiś pretekst a to pralka cieknie którą on by mógł naprawić a to komputer się zawiesza itd. Ale od jakiś paru dni a dokładnie od wtorku zauważyłam że on zaczyna mnie podgadywać a to ładną masz fryzurę, ładnie wyglądasz czy myślałaś kiedyś o nas i tym podobne ale tu zaczyna się problem bo kiedy ja zaczynam poruszać temat NAS to on od razu milknie tak jak by nie wiedział sam co chce lub zaczyna mówić coś w stylu było minęło, ale za chwile znowu się patrzy jak by chciał rozebrać mnie wzrokiem. Nie wiem co o tym myśleć i nie wiem jak mam się zachować bo nie powiem chciałabym do niego wrócić.Dalej coś do niego czuje ale boje się odrzucenia jak myślcie kobitki co mam robić ??? Sorry że się tak rozpisałam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować